MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 BENCE LEVENT MUDURUN COP KUTUSUNA ISEYEBILIR, YAPAR YA LEVENT KRAL ADAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 o deilde herkes adama ingilizce dersi önermiş ben öyle ders gerektericiek bi hata göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 up posting in legendary thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 allah belanı versin kitlicekler sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 up. bu eleman mahalleden arkadaşımdı desem inanmazsınız ama öyle. yıllar sonra bahsetmiştim olm senin nickle açtığın başlık böyle böyle forumda efsaneleşti vs. diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 NICKIN ALTINDAKI TAG ÇOK IYI ABI AHEUAHEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Arkasokak said: up. bu eleman mahalleden arkadaşımdı desem inanmazsınız ama öyle. yıllar sonra bahsetmiştim olm senin nickle açtığın başlık böyle böyle forumda efsaneleşti vs. diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 http://gadgetsteria.com/wp-content/uploads/2009/05/epic-fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dur uplanmışken bende bişeyler yazıyım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 off bu efsane topici duymuştum görmek bugüne nasipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Arkasokak said: up. bu eleman mahalleden arkadaşımdı desem inanmazsınız ama öyle. yıllar sonra bahsetmiştim olm senin nickle açtığın başlık böyle böyle forumda efsaneleşti vs. diye... Hikayesi şöyledir. Hacklenen account bana ait. Şifreside 123456dı idi zaten =) O zamanlar UO ile baya uğraşıyordum, 1-2 girişmimi o accountla yapmıştım sanırım. Evet 20 yaşındayım 89 doğumluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 efsane 50. sayfasında son buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Arkasokak'la msnden konuştum. Tahmin ettiğim kişi çıktı. Accountun sahibi efsaneyi bitirmez. Asıl hackleyeni bulmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 BonePART said: I am a Turkish guy I kiss you bu arda veletmiş la urasmayın 89 lu kac yasında oluyo 13 mu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 vay be, bi efsanenin daha sonuna geldik. efsanenin bittiği sayfada mesajım olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 benim de olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar