malik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 100.msjda benden. no smoking.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayatimda agazima sürmedim sigara.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 İçmemeye kararlıyım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Son iki mesaj dergi röportajlarında verilen başlıklara benzemiş.. "Hayatımda ağzıma sürmedim" dedi!! "Hiç aşık olmadım!" "Kendimi seksi bulmuyorum!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzcu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 her zamdan sonra bırakıyorum diorum 1 gün içmiyorum ertesi gün geri başlıyorum :) nası bırakıcam bilmiorum cok denedim nikotin bandı falanda kullandım ama olmadı kusa kusa sigara içiodum yine.. nası bırakcam ben bunu yaa[signature][hline]Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Sigara bırakma konusunda (bıraktırma) özelleşmiş klinikler var. Onlara başvurmalısın.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Qui, 13 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Sigara bırakma konusunda (bıraktırma) özelleşmiş klinikler var. Onlara başvurmalısın. Onun yerine duvara kafa atarım ıııyyyyyyk[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Çoğuda özentilik sonucunda başlıyor. Arkadaş ortamlarında veya ortama girmek isteyen kişiler bu yola başvuruyor.. ben 1 kere içtim bidaha içmem , içmemde babamla konuştum bikere içtiğimi söyledim anlayışla karşıladı kendi yaptıklarını anlattı , genç patiler: ailenizle konuşmaktan çekinmeyin... (bende okadar yaşlı değilim(17.5) ama olsun,daha küçüklere seslenim :) ) bu hatayı tekrarlamam...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? [Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Aralık 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Dün itibari ile kesin karar aldım ve artık bir tane bile içmiyorum. Canım da istemiyor. Sadece yemeklerden sonra biraz ama dayanabiliyorum. Bağımlı olmamak çok güzel birşey herkes br an önce bıraksın. Ne mutlu bana. Oh be.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne mutlu toggie de hayatında yeni bi sayfa açmış....[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 walla biz evcek günde (ben 1 paket) (nefr 1,5) 2,5 paket olmak üzere içiyorduk ... şimdi günde 1/2 tane içiyoruz bir de bisiklet olayına başladım... yani işe bisikletle gidip geliyorum inanılmaz kesiyor siagara içme isteğini... tek kötü yanı içme isteğini kesemediğinde direk boğaza, mideye yükleniyorsun...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ehüe evet biraz şişmanlıycaz galiba. ama ben spor yapan bir insanım siz de yapın kilo almayız insallah (=[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Herkez İçmio İçenler Bişler yazsa daha faydalı olur ![signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: zarek, 13 Aralık 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: Qui, 13 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Sigara bırakma konusunda (bıraktırma) özelleşmiş klinikler var. Onlara başvurmalısın. Onun yerine duvara kafa atarım ıııyyyyyyk Gerek yok, kendine zarar vermek için zaten sigara içiyorsun.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BlackRose, 07 Aralık 2005 08:32 tarihinde demiş ki: Çocukluk Solunum Problemleri - Annesi ya da babası sigara içen çocuklar 6 kat daha fazla solunum yolu hastalıklarıyla karşılaşma riski taşır. (Soğuk algınlığı, kulak iltihapları, bronşit, bademcik problemleri, astım ve de zatüre ki bazen ölüme bile yol açar) Kulak Enfeksiyonları -Sigara içenlerin çocuklarının orta kulak enfeksiyonuna yakalanma riskleri vardır. babam ve annem sigara bağımlısı. bu yüzden annemdeki alerjik bünye, bana alerjik astım olarak yansıdı. 4 yıldan fazla süredir tedavi görüyorum, alerjik olduğu için büyük olasılıkla 1 sene içerisinde geçicek. ama benim en çok aktif olmam gereken yıllarda, alerjik astım yüzünden içime kapanmamın etkileri daha uzun yıllar devam eder. küçükken sol kulağımda orta kulak iltihabı olmuştu. şimdilerde bile sol kulağım ve dolayısıyla östaki borum vs. soğuğa karşı çok hassastır. iki sene önce abse oluşmuştu, geçen sene ise daha hafif atlattım, sadece boğaz ağrısıyla. bu sene de gerçekleşmemesini umuyorum. anneannemin annesi bile hala daha hayattayken, babaannem iki sene önce sigaradan öldü. hem de beş ameliyattan sonra bile hala daha sigara içmeye çalışıyordu. başta belirttiğim gibi, babam günde beş paket sigara içiyor. ve çoğu zaman ben astım krizim gelmişken nasıl nefes alıyorsam, o da öyle nefes alıyor. annem bazı zamanlar on saniye boyunca nefes alacak bir saniye bulamıyor öksürmekten. hala sigara içiyorsanız.. eh hayat sizin hayatınız. ama çocuklarınızın hayatı sizin değil.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bugün annem balıklarımın başına bi felaket getirmiş, o yüzden moralim çok bozuktu gittim bi muratti sigara aldım 2 tane içtim sonra dedim ne lan bu başlamamla bırakmam bi oldu bence siz de içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 örnek vermek cok mantıksız bence.. babam 71 yasinda su anda ve masallah sigara icen icmeyen türk insaninin yüzde 90ından daha sağlıklıdır ve genc görünür. 13 yasindan beride sigara icmektedir. hic birakmamisdir. 58 sene eder. o zamanin sigaralariyla bu zamaninkiler bir değildir. yani sigara icenin kolu kesilir akciğer kanseri olur burnunda yara cikar kili döner gözünde arpacik cikar gibi yaklasimlar bi yarar saglamamaktadir.. sigarayi zaten etrafinizdaki kimseye zorla biraktirmayi denemeyin. ozellikle paticik uyesi 17 yas ve alti insanlar icin söylüyorum hele hele sakin annenizin babanizin sigaralarini paketten cikarip kesmeye falan kalkmayin.sigara icen birisi bunu neden soyledigimi zaten anlayacaktir. ben olsam patlatirim bi tane.. beles diil o paket ve de ben o seyi iciyorum sen ne kadar karsi cikarsan cik. hele birde simdi sigarami kesip bana biraktirmaya calisir da 2 sene sonra karsima baba ben sigara iciyorum diye gelirsen o zaman yandin.. yazdiklarimi sakin yanlis anlamayin ben sigara iyidir hostur demiyorum. sigarayi birakmak istemiyorum su anda.neden bilmiyorum ama oyle bi bagimlilik ve tutku olusturdu ki sigara 5 senede bende su anda hayatimda cok onemli bir boslugu dolduruyo diyebilirim.. su anda sigaradan artik zevk almiyorum icerken. ancak yedigim güzel bir yemekten sonra ictigimde inanilmaz keyif aliyorum yada gece bilgisayar basinda sabahlarken kola+sigara yada nescafe+sigara kombosu yaparsam.. onun haricinde gün icinde ictigim sigara benim hosuma gittigi soylenemez. bagimliiktan iciyorum. ama sikayetci miyim? hayir.. burdaki cogu insan sigarayi hayatlarinda bir kez icip onun ne oldugunu bildiklerini zannederek "hayatta icmem ıyk one oyle" yorumlarinda bulunmaktalar.. ama unutmayin ki siz sigara icmiyorsunuz. sigara nedir ne yapar bilmiyorsunuz..bir tek okuduğunuz öğrendiğiniz sigara 4000 ayri zararli madde icerir, icerseniz kolunuz kesilir bacaginiz kesilir kanser olursunuz mazallah vb. seyler var sizde. bizde ise cok farkli seyler var. ben ozentilikten baslamadim mesela. ozentilik diyenlerede cok kiziyorum. ne demek ozentilik ya. bu ozentilik diyenlerin yarisindan cogu barbour,timberland,harley davidson vb. seyler giyiyor. ve o giydikleri seylerin tek amaci var bi ortama girebilmek insanlarin arasina katilabilmek. yoksa zaten kimse turkiyenin yuzde 70inde olan bir elbiseyi begenipte almaz..begense yine almaz. yani sigara ozentilikse bu arkadaslarda ozentidir.. neyse.. sigarayi birakmak istedigim bi zaman olacak mi bilmiyorum ama umarim olur. hayatimin sonuna kadar sigara icmek istemiyorum. kendime söz verdim bu sene ekimde birakicam sigarayi en gec.. gorucez bakalim.. ps: ben kimseyi sigarayi bilmemekle suclamiyorum. bilmeyenlerinizde var diyorum. tabiki burda sigaraya karsi olupta onceden sigara icen ve birakan arkadaslarda var..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bne kendime bi hedef koydum. içtiim sigara bugün itibariyle zamlandı. bundan sonraki ilk zamda bırakıcam. böylece hem kendimce zamları protesto etmiş olucam hemde bir hedefim olduğu için daha kolay bırakıcaıma inanıyorum.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 acıkcası ben iciyorum pofur pofur hemde ama az iciyorum haa diyeceksiniz iciyorsun sonucta... evet haklısınız en azından bazıları gibi gunde 2 paket bitirmiyorum 3-4 dal iciyorum en fazla bazen hic icmiyorum ha o da kotu o baska oss bitsin birakirim herhalde:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 birkaç pm geldide bana bir konuya açıklık getirmek istiyorum. sigarayı bir anda bırakmak, bikaç saat sonra ortalıkta ağlicak durumda "abi bi sigara, sigaraaa" diye dolaşmanıza neden olabilir. onun için örnek olarak günde 20 sigara içiyorsanız, bir gün 17, sonra 15 sonra, 12................ ve sonunda hiç sigara içmeyin böylesi daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum. not: profesyonel değilim ama birkaç arkadaştan görmüşlüğüm var.[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bildigim bi yontem daha var; "bi 2 saat sigara icmiim" daha sonra, "bi 3 saat sigara icmiim" diyerek birakiladabilinir.tabiki bu azaltmakla ayni fakat daha sert bi yontem gibi gelio cunku 12 saat uyanik olsaniz 12/3 = 4.. 4 tane sigara icmis olucaksiniz.tabiki 2 saat diyede veyahut 3 saat diyede girmemek lazim olaya.once yarim saat sonra 1 saat... boyle boyle birakilacagina inaniorum[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sigara icenleri ezincunku onlar sizin gibi dusunmuyolar 2. sinif insan bile diil hayvan muamelesi yapin onlara komunistleri oldurun kapitalistleri bicaklayin emin olun karsilikli "saygisizlikla" dunya daha guzel bi yer olucak...[signature][hline] sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 22 Aralık 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aç kalırım yine se sigaraya ayıracak param kalır. Bir kaç özlü sözle sonlandırayım: "Sigarayı bırakmamı isteme benden, buz gibi sogurum senden" "atın ölümü arpadan olsun" "bana sigara markanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" "sigara çin de bile olsa bulunuz" "ben sigaraya sigara demem sigara benim olmadıkça" "sigara içmeyin diye kampanya yapanlara, 242. sınıf vatandaş muamelesi yapmaya çalışan 243. sınıf vatandaşlara, vb, kafam..."[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yanımda içmeuinde nerde içerseniz için 1.5 yıl oldu bırakalı depresyona girdim halada çıkamadım.[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @green_martian; sigara icenlere istedigin kadar alcak gorursun ama senin gibi irkci davranmiorlar en azindan =).at gozlugunu cikaralim[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar