Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevmek yada asık olmak sizce kolay bi kavram mı?

Batido

Öne çıkan mesajlar

Dar kafalı deyin, bilgiç deyin, ne derseniz deyin. Ama lafım aşık oldum deyip AŞKIN A'sından haberi olmayanlara:

Eğer ki aşık olduğunuzu sandığınız kişiden başka herhangi bir kişiye dahi 'tanımlanamaz' hisler besliyorsanız veya aşık olduğunuzu sandığınız kişiden ayrıldıktan 3 gün sonra rahat rahat başka denizlere yelken açmaya çalışıyorsanız bilin ki yaşadığınız his aşk değil.

Tanımlamalara bu kadar takılmanın alemi yok diyebilirsiniz, o zaman buna aşk demeyin, sevgi deyin. Hem bu sayede birbirinden epeyce farklı bu iki güzel duygunun da ırzına geçmemiş olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Penaltı atarken kaleciye atıcagın yeri söylersen gol olmaz çünkü atıcagın yeri bilir ve bunu kullanarak gol atmanı engeller (açıkladım dimi?) ,aşık oldugun kişiyede aşık oldum dersen oda sana karşı bunu kullanır bütün iplerin elinde oldugunu düşünür v.s. demek istemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece şunu demek istiyorum.

Aşk diye birşey yoktur.

Kim ne derse desin, ama sevmek diye birşey vardır. (Çelişkiler içindeyim)[signature

janıtscar ile aynı seyleri düsünüorum yoktur tecrubeyle sabıttır bosuna ask aramak yerıne sewgı huzur aramak daha mantıklı........
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim lisede 3 sene aynı sınıfta okuduğum bi kız arkadaşım var.(şimdilik normal arkadaşım)Ilk sene uyanamadım,ikinci senenin ortalarında biraz yakınlaştık,üçüncü sene sırada arkamda oturuyodu acayip samimi olmuştuk.Işte ne olduysa o sene bana şimşekler yağdı:)Okulda kendisine onunla çıkmak istediğimi söylediğimde başka birisini seviyodu teklifimi geri çevirdi,yıkıldım.Daha sonra okul bittikten sonra yazın ağlamaktan içim dışıma çıktı.Mesaj çektim anlattım üzme kendini dedi,yıkılış iki:)O o kadar güzel o kadar şirin o kadar alımlı ki kim görse vurulur.Ama and içtim o benim olucak.Önümde iki seçenek var:Ya onun kölesi olucam yada azrail'i:)(ne yazarmışım be yaw ehehe:)
Sosyal ağlarda paylaş

@havok: iyi koymuşsun kafana cidden :D işallah diledigin gibi olur ama bence bir kişiye bu kadar bağlanma sonu her zaman iyi gitmeyebilir sonunda yıkılan sen olursun toparlamakta hiç kolay olmaz emin ol ...Çünkü red edilince koyanla,birlikte olduktan sonra ayırılınca koyan çok farklı oluyor neyse öyle işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Havok, elbette bu senin hayatın bana ya da başkasına, sana akıl vermek düşmez. Ama hayatında yaşadığın her şeyin, en çok da acıların onu anlamlı kıldığını bilirsen sanırım bu bir nebze olsun yardımcı olabilir.

Laf aramızda en doğrusunu yapıyorsun, git gidebildiğin yere kadar ;).
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda daha önce de sevdim ama onlar çocukluk işleriydi.Şimdiye kadar hiç çıktığım olmadı itiraf edeyim:)Bir kere sevdim o da adam gibi sevdim bu kızı.Ama onu elde edicem.Şunu anladım seni seviyorum demek veya ağlayıp zırlamak yetmiyomuş.İşin sırrı şu:Yakınında olucan fazla yüz vermicen cool davranıcan yani ayaklarına fazla kapanmıcan kendine yavaş yavaş çekicen sinsi ve kalleş olucan.Muhaahahaha yaşasın kötülük:)Bugüne kadar hep iyi oldum ama bundan sonra karanlık yüzümü gösterme zamanı geldi...(Çok mu korkutucu oldu muhahaaha).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...