pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Dar kafalı deyin, bilgiç deyin, ne derseniz deyin. Ama lafım aşık oldum deyip AŞKIN A'sından haberi olmayanlara: Eğer ki aşık olduğunuzu sandığınız kişiden başka herhangi bir kişiye dahi 'tanımlanamaz' hisler besliyorsanız veya aşık olduğunuzu sandığınız kişiden ayrıldıktan 3 gün sonra rahat rahat başka denizlere yelken açmaya çalışıyorsanız bilin ki yaşadığınız his aşk değil. Tanımlamalara bu kadar takılmanın alemi yok diyebilirsiniz, o zaman buna aşk demeyin, sevgi deyin. Hem bu sayede birbirinden epeyce farklı bu iki güzel duygunun da ırzına geçmemiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sevdiğimi kolay kolay söyleyemiyorum...aşık olduğumu aha beter söyleyemiyorum...iki kere söyledim...ikisinde de acı çekmenin ne demek olduğunu öğrendim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kaleciye baba penaltiyi sag koseye vurucam dersen aci cekersin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Karşımdaki kişiye karşı hislerimde her zaman açık olmuşumdur,aynısınıda beklemişimdir tabi dela'nında dedigi gibi söylersen faka basarsın her zaman :) yapman gereken şeyleri bilsende uygulamaya geçince sorunlar oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kaleciye sağ basmak atmak hııı_?? anlamadı ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Penaltı atarken kaleciye atıcagın yeri söylersen gol olmaz çünkü atıcagın yeri bilir ve bunu kullanarak gol atmanı engeller (açıkladım dimi?) ,aşık oldugun kişiyede aşık oldum dersen oda sana karşı bunu kullanır bütün iplerin elinde oldugunu düşünür v.s. demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 peki ya kaleci acemiyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 pekaziz aynı şeyleri düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kaleciye baba penaltiyi sag koseye vurucam dersen aci cekersin tabii. başka söze grek yok heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 karsındakine bağlı bence yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aşk tamamen hormonlarla alakalı bi olay.sevmek içten gelen bi olay. Kişiye göre değişir.sen 10 yıl seversin o 1 hafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 benim artık öle hormonlarım yok arındırdım kendimi :) duygusuzluk süper birşey tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sadece şunu demek istiyorum. Aşk diye birşey yoktur. Kim ne derse desin, ama sevmek diye birşey vardır. (Çelişkiler içindeyim)[signature janıtscar ile aynı seyleri düsünüorum yoktur tecrubeyle sabıttır bosuna ask aramak yerıne sewgı huzur aramak daha mantıklı........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171285&syf=1 Konuya yakın link vermek istedim :) Bence birine aşık olan birisi kolay kolay vazgeçemez asık oldugu kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 herkezin aşk kavramı farklıdır.ayrılık geldiğindede kişinin aşkı nasıl kavradığıda ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 arkadaşım aşk olmaz olurmu... aşk bir kişiye beslediğin sevgiden de öte GEÇİCİ duygulardır...ama sevgi kalıcıdır... bende tabi (saldırmayın ltfn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 slowtürkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 valla benim lisede 3 sene aynı sınıfta okuduğum bi kız arkadaşım var.(şimdilik normal arkadaşım)Ilk sene uyanamadım,ikinci senenin ortalarında biraz yakınlaştık,üçüncü sene sırada arkamda oturuyodu acayip samimi olmuştuk.Işte ne olduysa o sene bana şimşekler yağdı:)Okulda kendisine onunla çıkmak istediğimi söylediğimde başka birisini seviyodu teklifimi geri çevirdi,yıkıldım.Daha sonra okul bittikten sonra yazın ağlamaktan içim dışıma çıktı.Mesaj çektim anlattım üzme kendini dedi,yıkılış iki:)O o kadar güzel o kadar şirin o kadar alımlı ki kim görse vurulur.Ama and içtim o benim olucak.Önümde iki seçenek var:Ya onun kölesi olucam yada azrail'i:)(ne yazarmışım be yaw ehehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @havok: iyi koymuşsun kafana cidden :D işallah diledigin gibi olur ama bence bir kişiye bu kadar bağlanma sonu her zaman iyi gitmeyebilir sonunda yıkılan sen olursun toparlamakta hiç kolay olmaz emin ol ...Çünkü red edilince koyanla,birlikte olduktan sonra ayırılınca koyan çok farklı oluyor neyse öyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Havok, elbette bu senin hayatın bana ya da başkasına, sana akıl vermek düşmez. Ama hayatında yaşadığın her şeyin, en çok da acıların onu anlamlı kıldığını bilirsen sanırım bu bir nebze olsun yardımcı olabilir. Laf aramızda en doğrusunu yapıyorsun, git gidebildiğin yere kadar ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hayatımda daha önce de sevdim ama onlar çocukluk işleriydi.Şimdiye kadar hiç çıktığım olmadı itiraf edeyim:)Bir kere sevdim o da adam gibi sevdim bu kızı.Ama onu elde edicem.Şunu anladım seni seviyorum demek veya ağlayıp zırlamak yetmiyomuş.İşin sırrı şu:Yakınında olucan fazla yüz vermicen cool davranıcan yani ayaklarına fazla kapanmıcan kendine yavaş yavaş çekicen sinsi ve kalleş olucan.Muhaahahaha yaşasın kötülük:)Bugüne kadar hep iyi oldum ama bundan sonra karanlık yüzümü gösterme zamanı geldi...(Çok mu korkutucu oldu muhahaaha). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar