Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 23487234 tane tr wow satış yeri başlığı olduktan sonra artık bunu açmanın vakti geldi sanıyorum. Bundan sonra Türkiye'deki wow satışları üzerine herşey burada konuşulacak. Yine yeni gelişmeler buradan bildirilecek. 1 hafta sonra bu konu sticky olmayaktan çıkacak, devamlı olmasına da gerek yok. Sadece S.S.S.'ın içinde bulunsa yeter. Haberdar olmayan arkadaşlara ileteceğinizi umuyorum.. D&R'da WoW Satışları wow / ist Adana-wow Türkiye World of Warcraft Satış Rehberi (güncel değil) Ve: Bu başlık altında konuşulanlar zamanla arada kaynamasın, kaybolmasın diye önemli mesajları buraya ekleyip ihtiyacı olanların hemen ulaşmasını sağlayacağım. [Bu mesaj Qui tarafından 30 Aralık 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bendeburadanalmistim herzaman var[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoRBlades Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 istanbulda D&R da nerde var adamların stoklarında bile gözükmüo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sendit geçen pazar günü fiyat düşürdü.Sterlin kuruna göre benden 45 milyon çektiler :) Zaten Çarşamba günü yani 3 günde bitti Senditte WoW :D Hemen kapanlardan biriyim hehehe www.sendit.com İngiltere'den Türkiye'deki fiyatlardan daha ucuza ve güvenilir olarak alışveriş yapabilirsiniz.tek sorun posta ile yollandığı için 2 haftada geliyor :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık [Bu mesaj DarKRideR tarafından 30 Aralık 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoRBlades Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sanırım aral tekrar getiricek, başka forumlarda 26-27sinde geleceği yazıyordu, kendi forumlarında 29'unda geleceğine dair bilgi vardı. nedense aral'ın merkezini aradığımızda karşımıza çıkan bayan hiçbirşeyin kesin olmadığını söylüyor. enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 capitol drda var[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: RazoRBlades, 30 Aralık 2005 09:13 tarihinde demiş ki: sanırım aral tekrar getiricek, başka forumlarda 26-27sinde geleceği yazıyordu, kendi forumlarında 29'unda geleceğine dair bilgi vardı. nedense aral'ın merkezini aradığımızda karşımıza çıkan bayan hiçbirşeyin kesin olmadığını söylüyor. enteresan Aral İthalat'a hiçbir konuda güvenmiyorum artık; adamlar resmen Pre-Paid konusunda kandırmaya çalışıyolar bizi.. Orjinal oyun satıyolar; bayilerinin ithal ettikleri ürünleri fahiş fiyatlara satmalarına izin veriyolar.. Bu şirket mi Türkiye'de oyun sektörünü geliştiricek? Hiç sanmıyorum. İthal etmekle bitmiyo ki.. Türkiye'den almak zor onun için, bence SendIt.com en kralı..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Adana-wow konusu kilitlendigi icin buraya yazıyorum. Adana'da wow neredeyse hiç bir yerde yok, drlarda,bimeks,m1 tepe magazaları veya bir baska yerde. Bu magazaların hepsi Aral'a bakıyor. Yine bu forumlarda d&r ların kendisinin getirdigini okumustumda sanmıyorum bunun yasal olacagını.[signature][hline]massive.attack.2.my.heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ankarada bahçeli 7.cadde de DenizAtı film müzik var orda da satılıyor..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 www.ingameservice.com bu sitede var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bende sattıyom :D isteyen varsa bana bi oms atsın fiyatta anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 İzmir Çiğli Kipadaki Bimeks mağzasında 2 adet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: silverhoof, 31 Aralık 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Ankarada bahçeli 7.cadde de DenizAtı film müzik var orda da satılıyor.. + denizatı çankaya (hoşdere ) 100ytl[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoRBlades Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aral ile bu sabah görüştüm. bandrolleri bekliolarmış bu hafta sonuna kadar satışa çıkıcak dediler. umarım dedikleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Araldan pek medet ummayın, forumda ocakın ilk başında diyorlar telefon acıp soruldugunda içe tarih hakkında bir bilgileri olmadıklarını söylüyorlar. Ozellikle forumlarında sanırım bu konular hakkında bilgisi yetersiz olan cevapları "ilgilenecegim" "probleminizi kayıta aldım" "olacak" "gelecek" "yapılacak" cevaplarını veren bir robot kurmuslar gibi. Bu oyun bir sekilde Aral tarafından cıkacak ama bence 1-1,5 senedir yuzlerine gozlerine bulaştırdılar, insallah bu guzide türk firmamıza eksi not olarak degilde tecrube olarak döner bunların hepsi.[signature][hline]massive.attack.2.my.heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Lethious, 30 Aralık 2005 12:16 tarihinde demiş ki: capitol drda var yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rion_Steel-eye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 www.Sendit.com Servisinden oldukça memnun kaldım herkese 1 numaralı tavsiye.[signature][hline]Kot Pantolondan...Çelik Zırha Our Deaths Shall Be Magnificient!...Death To All Enemies Of The Alliance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bimeks de de var bende bimeksden almıştım[signature][hline]For The Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: EviLCrieS, 04 Ocak 2006 12:24 tarihinde demiş ki: bimeks de de var bende bimeksden almıştım sube yazarmısınız? Hangi bimeks?[signature][hline]massive.attack.2.my.heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispartali Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 eger wow lazimsa sizlere seri numarasi temin edebilirim,bekleme yok aninda gönderiyorum,hepsi sifir ve kullanilmamis,2. el kismina konu actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Florya - Flyinn.. Arka girişte hemen soldaki DvD ıvır zıvır satan dükkanda 3 tane gördüm ama acıkcası su an fiyatına bakmadım.. Ama orda bulabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Satın alınır alınmasınada benim ve bence bir çok playerın ortak sorunu aylık ücreti ödemekte.Kredi kartı lazım olmadan havale yoluyla falan olsa ne üzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 gecen gun megavizyonlara yeni paket gelmisti, taksimdekinde 20 tane vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 valla okumadım hepsinide geçen vatanda gördüm 84 milyondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar