coskun_t Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Slm Millet bir derdim var bana bir çare:) Galata kulesi ile ilgili bir kaçtane efsanevi hikaye veya net. adresi bilen varsa lütfen bana yazsın... Teşekkürler :):):)[hline](:)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 www.efsaneler.com da vardır bi şeyler mutlaka benim bir bursalı olarak bildiğim efsane ise açık havalarda galata kulesinden uludağ ın gözüktüğüdür.[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 27 sayfa) Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne (infernal-reborn a kılım)
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 uludag istanbul dan gorulebilir kuleye cıkmaya gerek yok kandilli rasathanesi meteorloji bolumnde gorevliye sormustum
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 adamlar başka galaksileri görüyo b uludağı mı gçremeyecekler :D tam adamına sormuşsun[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne (infernal-reborn a kılım)
Öne çıkan mesajlar