SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kim öl kim kala yau boşver.sağlık olsun ilerde illaki yolarımız kesişcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yaw beyler nerdesiniz post sayısına baktım şaman açtım hiç türk görmedim.neyse yabancı horde dostlarımızla maceralara atılıyoruz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 cirit oyunda parish e veya adokas a whisper at alırlar seni ben online değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ben bıraktım gibi aslında çok iyi bir guilde bulunuyorum ( Legion) ama wow dan baydım git gel kısır döngü şuan oynıcak oyun bakıyorum Kazui nub Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ben zırvalıyorum. Chat skilli geliştirmek isteyen /w jolsaer PLEASZSXZ me love you long time /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 the inserruction guildini actık beyler..yenı uyelere ıhtıyacımız var ılgılenen varsa /w farwolf bloodey brokenhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 jolsaer yaw noldu bizim guilde 2 hafta girmedim millet tüymüs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 legion, wipe club olarak rename olmustur. evet superiz. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yabancı guilde geçtim kurtuldum milletin dırdırından. herkezin bi beklentisi var türk guildiyiz diye.rahatım huzurluyum.herkes bi guild açsında tatmin etsin kendını.türkleri ancak bu kesiyo.illa kendi guild master ya da officer olcak..böyleleri var gerçekten ne yazıkki.neyse herkes bi kassında 60 olsun ilerde tekrar tek çatı altında bırlesırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @soulcube ; direk bize lafların ama şöyle söyliyeyim general chatte küfürlerin uçuştuğu,kimin ne istediği belli olmayan bir guildde ne yapacaktık? mantıklı bir cvp verirsen daha konuşmuyacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ad3m ın dedıgı gıbı laflar dırek bıze gelıyor,bu kızgınlık nıye anlamadım..yok turkler boyle yok turkler soyle dıye konusması guzelde sen necısın ben onu sormak ıstıyorum..tabiki herkesın bı beklentısı olacak,tabi general chattan saymak dısında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Benim de bu server'da Cetto adlı UD bir Mage'im vardı. Tanıyanlar, hatırlayanlar varsa selamlar :) Şu an giremiyorum ama ileride vakit ayırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sözlerim ne sana adem ne de silverhoof sana.benim ortaya laf attım bu genelde böyledir.tüm türklerde bu huy var.siz üstünüze alınmışssınz.ortada küfürlerin uçuştugu demıssınız de o guildin içinde siz hiç küfretmediniz sanki anlam veremıyorum bu dedıklerınıze.sorun kufurmuydu.neden söylemediniz küfür etmeyın rahatsız oluyoruz diye. ne sizi kötülüyorum nede övüyorum.sizin de hatanız var benim gibi.ama hiçkimse yapıcı olamadı guildde.bunu anlamanızı isterim. insanlar guildde biribirine küfür etmıyordu zaten.espri yaparken laflar uçuyodu.şakalaşmalar falan.... neyse başarılar abi hayırlı olsun guildiniz.bende sevindim ayrı bi ortmda tekrar birleşmenize.yine ayrılmayında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum,uzatmaya gerek yok,dediğin gibi haklı olduğun konular var bizim de oyle.. yaptıgımız işin zor olacagının farkındayız ama sonuna kadar da arkasındayız.bu yuzden herkese kapımız açık..hepimize hayırlı olması dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaşlar av en çok hangi saatlerde aktif neredeyse hiç denk gelmedim ya ama girdiğim zamanlarda da ciddi ciddi zorluyoruz :) (horde olarak) ah bide sürekli girebilsem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hacı saat 5 6 gibi bulabiliyorum ben genelde.o zmnlarda bi denemeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 av de daha alliance ın yendiğini hiç görmedim =) ab de birkça kere horde un aldığını gördüm.Alliance da bir premade grup var direk honor farmlıyorlar bizden =) warsong da arada yendiğimiz oluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ally de premade 1 grup var heralde wsg ye de ab yede girsem onlar karşımda şu ana kadar 2 yada 3 ü geçmedi random bir takımla oyun almışlığımız ^^ AV dede bi ara ezmişlerdi ama sayı üstünlüğünden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bu aralar allyler baya bi kazanıyolarmış öyle duydum ki şahitte oldum 2 kere bg yaptım ikisini de kaybettik. Bu arada ne zmn başlıyoruz mc lere falan ? şu an sanırım guildde 10 kişi falan lvl 60 var.12 13 tane falan da oldumu başlayalım.haftanın bir gününü ayarlıyalım. aynı düşük lvl arkadaşlara cuma günü yardım edildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 server kapalimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Şu an kapalı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 peki bu server bugun gelecekmi?bilgis olan varmi?forumlardada birsey yazmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Most of the realms are now available, but the following realms will be down to approximately 13:30 CEST (GMT+2): Ahn’Qiraj Bronzebeard Chromaggus Dentarg Drak’thul Emeriss Executus Khadgar Kul Tiras Mazrigos Moonglade Talnivarr Trollbane Hakkar Scarshield Legion Steamwheedle Cartel Xavius GM böyle demis Chromaggus da bu listede paris zamanı nasıl hesaplanıyosa artık bilmiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 up dolu dizgin devam ediyoruz kasıyoruz. Horde Rsl UD Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 geisthorn 70 shammy ^^ (horde tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar