Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Chromaggus Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yabancı guilde geçtim kurtuldum milletin dırdırından.
herkezin bi beklentisi var türk guildiyiz diye.rahatım huzurluyum.herkes bi guild açsında tatmin etsin kendını.türkleri ancak bu kesiyo.illa kendi guild master ya da officer olcak..böyleleri var gerçekten ne yazıkki.neyse herkes bi kassında 60 olsun ilerde tekrar tek çatı altında bırlesırız.
Mesaj tarihi:
@soulcube ;
direk bize lafların ama şöyle söyliyeyim general chatte küfürlerin uçuştuğu,kimin ne istediği belli olmayan bir guildde ne yapacaktık?
mantıklı bir cvp verirsen daha konuşmuyacam...
Mesaj tarihi:
ad3m ın dedıgı gıbı laflar dırek bıze gelıyor,bu kızgınlık nıye anlamadım..yok turkler boyle yok turkler soyle dıye konusması guzelde sen necısın ben onu sormak ıstıyorum..tabiki herkesın bı beklentısı olacak,tabi general chattan saymak dısında...
Mesaj tarihi:
Benim de bu server'da Cetto adlı UD bir Mage'im vardı. Tanıyanlar, hatırlayanlar varsa selamlar :) Şu an giremiyorum ama ileride vakit ayırmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
sözlerim ne sana adem ne de silverhoof sana.benim ortaya laf attım bu genelde böyledir.tüm türklerde bu huy var.siz üstünüze alınmışssınz.ortada küfürlerin uçuştugu demıssınız de o guildin içinde siz hiç küfretmediniz sanki anlam veremıyorum bu dedıklerınıze.sorun kufurmuydu.neden söylemediniz küfür etmeyın rahatsız oluyoruz diye.

ne sizi kötülüyorum nede övüyorum.sizin de hatanız var benim gibi.ama hiçkimse yapıcı olamadı guildde.bunu anlamanızı isterim.
insanlar guildde biribirine küfür etmıyordu zaten.espri yaparken laflar uçuyodu.şakalaşmalar falan....
neyse başarılar abi hayırlı olsun guildiniz.bende sevindim ayrı bi ortmda tekrar birleşmenize.yine ayrılmayında..
Mesaj tarihi:
bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum,uzatmaya gerek yok,dediğin gibi haklı olduğun konular var bizim de oyle..
yaptıgımız işin zor olacagının farkındayız ama sonuna kadar da arkasındayız.bu yuzden herkese kapımız açık..hepimize hayırlı olması dileğiyle...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar av en çok hangi saatlerde aktif neredeyse hiç denk gelmedim ya ama girdiğim zamanlarda da ciddi ciddi zorluyoruz :) (horde olarak)

ah bide sürekli girebilsem!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
av de daha alliance ın yendiğini hiç görmedim =)

ab de birkça kere horde un aldığını gördüm.Alliance da bir premade grup var direk honor farmlıyorlar bizden =)

warsong da arada yendiğimiz oluyor :/
Mesaj tarihi:
Ally de premade 1 grup var heralde wsg ye de ab yede girsem onlar karşımda şu ana kadar 2 yada 3 ü geçmedi random bir takımla oyun almışlığımız ^^

AV dede bi ara ezmişlerdi ama sayı üstünlüğünden ;)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu aralar allyler baya bi kazanıyolarmış öyle duydum ki şahitte oldum
2 kere bg yaptım ikisini de kaybettik.
Bu arada ne zmn başlıyoruz mc lere falan ?
şu an sanırım guildde 10 kişi falan lvl 60 var.12 13 tane falan da oldumu başlayalım.haftanın bir gününü ayarlıyalım.
aynı düşük lvl arkadaşlara cuma günü yardım edildiği gibi.
Mesaj tarihi:
Most of the realms are now available, but the following realms will be down to approximately 13:30 CEST (GMT+2):

Ahn’Qiraj
Bronzebeard
Chromaggus
Dentarg
Drak’thul
Emeriss
Executus
Khadgar
Kul Tiras
Mazrigos
Moonglade
Talnivarr
Trollbane
Hakkar
Scarshield Legion
Steamwheedle Cartel
Xavius

GM böyle demis Chromaggus da bu listede paris zamanı nasıl hesaplanıyosa artık bilmiom :)
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...