Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Jolsaer - Troll Hunter da karar kıldım. Haftasonları aradasırada oynuyorum. Mainlerimden boş vaktim kalınca.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: BoaCh, 24 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki: July - Human mage ilk ally karakterim =)) offf july diye char açmaya çalışıyodum kim almış dedim off ya kapa onu :([signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 24 Aralık 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 belki chromaggusa geçerm sonra migrate le[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 chromaggus a migrate açılmayacak diye sallıyorum?[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nası yani[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 açmazlar bence de.. bu arada bi kaç haftadir oynuyorum oyunda bi kaç kişiyle karşılaştım Sairos .. Orc Warrior , görürseniz bi selam cakarsiniz ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bazı realmler migrationa açılmıyor. ilk açıldıklarında da "bu realmlere migration olmayacak" deniyor. chromaggusa denmişti sanırım.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben horde dan vazgectim ally acıcam[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fahrettin, Human Warrior Basibozuk, NE Rogue Apachee, NE Druid Oramakoma, NE Hunter Halrettin, Gnome Mage XXXXXX, NE Priest[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 up Karakteri burda açmayı düşünüyorum.Serverdaki lvl düzeyi nasıl? Türk horde guildi var mı ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightStalkerx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 serverda çok fazla level 60 görmedim düşük levellar çok olduğu için grup bulmak kolay oluyor horde warlock açtım nick Babhomet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben de az lvl 60 gordum ama mage ve rogue 60 ların altında hep epic mount :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Serverda baya çok lvl 60 var hatta bildiğim kadarıyla alliance tarafında MC de Garr(6. boss) kesilmiş durumda. Biz pvp için oynuyoruz 0dan başlamak için çok geç değil ama yakın zaman da bi iki tane daha yeni server açılır.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Maxarathiel-60 NE Hunter/Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 garr 4. boss 6. bosss shazzrah[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bu arada findik adinda bir gnome mage açtım arada yarım saat falan oynuyorum. Aslında bir iki arkadaş birlikte açtık, aynı level'da kalıp beraber instance yapmak amacındaydık. Ama çoğu sattı, yada vakit bulamıyorlar. Bir ben kaldım, bir de Hayri adlı süper dwarf warrior. :) Findik level 13, Hayri de level 15 oldu galiba.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ah be artom ben horde açtım sen ally olmuşun[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: mADmaXimus, 28 Aralık 2005 09:11 tarihinde demiş ki: garr 4. boss 6. bosss shazzrah Haklısın benim hatam dalgınlıkla olmuştur insanlık hali, zaten bunu yazarken majordomoyu kestiler.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Maxarathiel-60 NE Hunter/Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bende bi paladin acacam nick ezik ya da yetersiz olabilir.nihehe.(valla acacam) :d[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ractamainus - ud mage[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 beyler bi zahmet /join turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 allyler keser kardesim adamların isi gucu yok horde champlıolar bi hordedxe 40 60 falan toplansın ragna farmlarık biz de az kaldı kasıoz ^^[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Omyg Orc Warrior magtheridonu bıraktım artık bende burdayım.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ya beyler bu serverda Ally lar da var bi 10 kişi falanız, guild de var türk only değil ama türk de var iyi adamlar var level range 10-40 alliance oynamak isteyenler sadece horde var diyip horde acmasın ally da var giren whisplesin nick: Fahrettin p.s.: adım fahrettin deil kağan :)[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o değilde ben magtheridonda adı gangstadra olan arkadaşın burdaki nickini merak ediyorum.geçen oda buraya geçmişti ertesi gün ben geçtim.o yüzden[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 orc warrior Merrill[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar