big_man Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya hayat hem komik hem komik hemde komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben ilkokul 3 te aşık olmuştum seda mıydı sevda mıydı öyle bişeydi. kızın peşinden çok koşmuştum sonra taşıncaklardı onlar. taşınmadan bi gün önce beni sevdiğini söylediydi ağaçların arasında dolaşırken. keşke videoya çekselermiş çok hoş olurdu şimdi izlemek :) sonra kızın adresini almıştım 1-2 mektup atmıştım. ben sanıyodum ki ailemde kimse bilmiyo o kızı. hala takılır babam falan :) hatta ilk yolladığım mektupu babam vermemiş postaya bana 18. yaş günümde hediye etmişti :) sonra ben her sene aşık olurdum bi kıza ortaokulda falan. nil , gizem pınar ismini hatırladıklarım[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
contraddizione Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lise 1 de oldum ilk defa lise 2 nin 1.döneminin sonunda hala asiktim(simdi kaca gittimi sölemicem:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: MADBOY, 04 Ocak 2006 01:47 tarihinde demiş ki: [spo1=mzuahsz]hani seçmeli kollar vardı ya, Bale dersindeydim asdasd birlikte gösteriye çıkmıştık[/spo] bunu oğrendiğim iyi oldu SAGDFSAHJDFASD bale ha ahahahha[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ilkokul 1 de asik olmustum ilkkez adi tugbaydi eger beni duyuyorsan bana ulass *itiraf.com/platonikim*[signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim, dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ilkokul 1 etegini aciyodum paso ehe edit : zorla opmuslugumde vardir [signature][hline]4 8 15 16 23 42 [Bu mesaj Zegna tarafından 04 Ocak 2006 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 anasınıfındakı ogretmenıme asıktım... ah ulan ne guzel karıydı o zamanlar sımdı kımbılır nolmustur karıya[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ilk aşk ilkokul 5 te Aydan diye bi kız idi , Ceren vardı bi tane onada hastaydım ha. aa unuttum Melis vardi bi tane melis paso ilkokulda gezerdik birlikte falan , ne oldu acaba o kıza ya. bak şindi piiüüü [signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' [Bu mesaj DueLisT tarafından 05 Ocak 2006 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ilk aşkım yaserdi. 2 yıl beraberdik sonra o gitti[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İlk aşkımın taa =) Salağın tekiydi ama çok güzeldi. Öpmüştüm diye beni öğretmene şikayet etmişti. Zaten subay kızıydı, tayinleri çıktı gittiler. Ama tutarsam :):) [spo1=3,5]Orkide naber :) Şaka ya ilk aşkım sensin =)[/spo][signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: BulletRide, 03 Ocak 2006 21:41 tarihinde demiş ki: Anaokulunda Merve diye bi sevgilim vardı,erkekler tuvaletinde benimle pisuvara işerdi...İlginçti,umarım kızdır ya... pipili kız lol benimkide sanırım 2. 4. arası bişeydi. adı dilruba idi.(ne isim be) ama hiç konuşamazdım ben. öyle platonik geçti gitti. ama çok koştum peşinden ehe=). babam aile birligi başkan yardımcısı idi. bi anket yapılmıştı. ordaki tüm formlardan onu bulup adres ve telefonunu almıştım. baktım adres bizim eve yakın. hemen çıktım aradım evini. gitsem nolcaktı bilmiyorum ama aradım öyle. aradım aradım aradım. bi şey bulamadım. eve döndüm evdekiler merak etmesin diye... şimdi KAL'de okuyormuş. eski lise 1.[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Zegna kankam çıktı! kanka yaptım kendime zegnayı ehehe Anasınıfında kızları sıkıştırıyordum ilk ilişkim ilkokul 1 de Hayriye adında bir kızlaydı. O zamanlar eflasyon tavandaydı ben bu kızın bacağını ellerdin derslerde yanına otururdum. Ne günlerdi be![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 anaokuluna giderken benden bi yaş büyük bi ateşli ikiz vardı hep oyuncaklarımı alırlardı üstüme çıkıp tepinirlerdi hastaydım onlara ikisine birden aşıktım[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 11 yaşında parkta görmüştüm ilk. baktım karanlıktan kucağında çocukla bir kız geliyor. sonra yüzünü gördüm direk dilim tutuldu zaten :) meraba fln dedi ben sadece kafama salldım :D aradan 8 yıl geçti ben şuan o kız ile birlikteyim. çok mutluyum :)[signature][hline]-- hmmmmmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
big_man Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya ben anlatıyım mı merak eden varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ilk okul 3te vardı selin die bi kız.. karı koca zannetmiştim bizi uzun bi süre :) sonra orta 2de platonki bi burcu vardı ardından eda :) ey gidi günler ey[signature][hline][b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar