Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HADİ herkez ilk asklarını anlatsın biraz çocukluga dönelim

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

ben ilkokul 3 te aşık olmuştum seda mıydı sevda mıydı öyle bişeydi. kızın peşinden çok koşmuştum sonra taşıncaklardı onlar. taşınmadan bi gün önce beni sevdiğini söylediydi ağaçların arasında dolaşırken. keşke videoya çekselermiş çok hoş olurdu şimdi izlemek :) sonra kızın adresini almıştım 1-2 mektup atmıştım. ben sanıyodum ki ailemde kimse bilmiyo o kızı. hala takılır babam falan :) hatta ilk yolladığım mektupu babam vermemiş postaya bana 18. yaş günümde hediye etmişti :) sonra ben her sene aşık olurdum bi kıza ortaokulda falan. nil , gizem pınar ismini hatırladıklarım[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MADBOY, 04 Ocak 2006 01:47 tarihinde demiş ki:
[spo1=mzuahsz]hani seçmeli kollar vardı ya, Bale dersindeydim asdasd birlikte gösteriye çıkmıştık[/spo]

bunu oğrendiğim iyi oldu SAGDFSAHJDFASD bale ha ahahahha[signature][hline]Lianna Human Paladin
Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar?
Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı?
Lianna: LOL
Sosyal ağlarda paylaş

ilk aşk ilkokul 5 te Aydan diye bi kız idi , Ceren vardı bi tane onada hastaydım ha.

aa unuttum Melis vardi bi tane melis paso ilkokulda gezerdik birlikte falan , ne oldu acaba o kıza ya. bak şindi piiüüü

[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''

[Bu mesaj DueLisT tarafından 05 Ocak 2006 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk aşkımın taa =)
Salağın tekiydi ama çok güzeldi. Öpmüştüm diye beni öğretmene şikayet etmişti. Zaten subay kızıydı, tayinleri çıktı gittiler.
Ama tutarsam :):)

[spo1=3,5]Orkide naber :)
Şaka ya ilk aşkım sensin =)[/spo][signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 03 Ocak 2006 21:41 tarihinde demiş ki:
Anaokulunda Merve diye bi sevgilim vardı,erkekler tuvaletinde benimle pisuvara işerdi...İlginçti,umarım kızdır ya...
pipili kız lol

benimkide sanırım 2. 4. arası bişeydi. adı dilruba idi.(ne isim be) ama hiç konuşamazdım ben. öyle platonik geçti gitti. ama çok koştum peşinden ehe=). babam aile birligi başkan yardımcısı idi. bi anket yapılmıştı. ordaki tüm formlardan onu bulup adres ve telefonunu almıştım. baktım adres bizim eve yakın. hemen çıktım aradım evini. gitsem nolcaktı bilmiyorum ama aradım öyle. aradım aradım aradım. bi şey bulamadım. eve döndüm evdekiler merak etmesin diye...

şimdi KAL'de okuyormuş. eski lise 1.[signature][hline]a.k.a. fastreload
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna kankam çıktı! kanka yaptım kendime zegnayı ehehe

Anasınıfında kızları sıkıştırıyordum

ilk ilişkim ilkokul 1 de Hayriye adında bir kızlaydı.
O zamanlar eflasyon tavandaydı

ben bu kızın bacağını ellerdin derslerde yanına otururdum.
Ne günlerdi be![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

11 yaşında parkta görmüştüm ilk. baktım karanlıktan kucağında çocukla bir kız geliyor. sonra yüzünü gördüm direk dilim tutuldu zaten :) meraba fln dedi ben sadece kafama salldım :D

aradan 8 yıl geçti ben şuan o kız ile birlikteyim. çok mutluyum :)[signature][hline]--
hmmmmmmmmmm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...