Collapser Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Neden yeni bir oyuna başlamıyoruz şöyle sağlam bir tayfayla.Herkeze uyan saatlerde merkezi bi yerde bir ara gelip oynarız.Ama bunun için sadece benim değil herkezin istekli olması lazım.[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yas sınırı ne olucak??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İstanbulmusnuz?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben ist ama yas 15[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu ne demek yaw :D ben ist bende 21 yani euaheua Yaşla adam olunsaydi dünya cok ilerde biyerde olurdu su an :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 +1 yaş sınırı çok saçma bişiy..[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende ist yaş ta 15 :P[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 i'm a male seeking a female :D nedir yani yer zaman belirtin ona göre insanlar ayarlasın kendini[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yaş sınırı çok mantıklı...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 asl pls janlarımssss ama gerçekten yaş sınırı abartılmadan olmalı 28 yasında insanla 14 yasında insanın aynı oyunda beraber olması imkansız değildir ama kolay olcağını da kimse söyleyemez[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 izmirde olursa katılabilirim . 18 yaş[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eskte olursa istanbulda olursa belki[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 FRP için yaş önemli değil. Ama yaş, oyundan başka ortak aktivitelerde ve arkadaşlık kurmada önemli olur. Ben 28 yaşındayım ve 15 yaşındaki birisinin enerjisine sahip değilim maalesef. :( /30yaşbunalımı I am a 28 years old male seeking FRP group in Ankara. Peki Ankara için haftasonu FRP grubu var mı?[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kafadan yaş attım matematiği vurmus :-P yaslısınız kardesim oynamayın su oyunu (saka yapıorum sakın ciddiye alıp da buna cwp vermeyin) ya yanlıs işin yas boyutunu bırakalım da gm kim olcak ne oynatcaksın nerde oynatcaksın ne zaman oynatcaksın kimlere oynatcaksın brz ayrıntılı bsyler yazsanmız daha iyi olur bence[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ist, 20, dm yoksa olunur.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bak dm de bulmusuz ne güzel cıkcak burdan bi grup herkes yasını yazmıs ben de yazıım sekkiz :-P[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ehuehe yaşlandık evet. :-) Yaşlanmak dert değil de iş güç sahibi olmak dert yav. FRP grubum çoktan dağıldı . 3 senedir FRP oynayamıyorum vakitsizlikten. Valla yaşınızın kıymetini bilin. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bensiz FRP Yassah Arkadaslar... ist Yaş 19..Yakışıklı Sarışın..Ehem..Neyse.. [spo1=Numara Ulaşmak İsteyenler için]0535 360 79 79 [/spo][signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaş 15 ist.De niye yaş sınırı mantıklı.Kücükler dahamı geri beyinli veya aykusumu yetmez ?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 15 ist Aşırı kuralcılığı sevmem. Bana katlanabilecek eğlenceli ve kurallar konusunda esnek bir DM arıyorum :-P Ayarlarsanız yaparız, yeter ki ayarlayın :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ayarlayın *!yumruğunu homer gibi sallar*[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 One shot mı olcak?? Yaş sınırı pek sorun yaratmaz ama aşırı yaş sınırı yaratıyor ne yazık ki. Sorun akıldı vs. değil de uyum ne yazıkki babanızla frp oynamak ne kadar kolaysa sizden 14 15 yaş büyük birileriyle frp oynamak da o kadar kolay olur. 19a şeettiriyorum ben de işte öyle.Uygun olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iyi bir mekan bilen var mı? aratıp eski bi başlık buldum bununla ilgili deja vu filan diyolar...haberi olan? gördüğüm kadarıyla gençler çoğunlukta(ben 21 im).yaş sınırı olursa biz 20 yaşın üstündekiler oynayamayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ehuehe bence alkolsüz bir mekan bulunamazsa 18 yaş altı oynayamayacak.Benim gittiğim ve bildiğim her yerde alkollü içecekler satılıyor.Zaten esasında bar olan yerler fakat oda vs. kapatma şansı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 18. Mantıklı olan, hayalgücü iyi olan, oyunu cıvıtmayan ve seviyeli olan herkesle oynayabilirim ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar