Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Albümleri Bulabileceğiniz Güzel Bir Site

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Slider, 04 Ocak 2006 12:09 tarihinde demiş ki:
istemeyen gider orjinal albümü alır tartışmaya ne gerek var ben korsana evet diyorum =)

bu tür paylaşımlar paticikte abartılmadığı içinde bence bi sakıncası yok.

parçalar silinmiyo hdd patlıyo :P
[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Mesaj tarihi:
korsan yayinlari kendi hostunda tutup publishlemek yasak. o site fark edilirse dava acilip kapatilir direk, sahibi de hapse gider.

ama emule/torrent vb programlarda site sahipleri ve program sahipleri kendilerine ait alanlarda dosya barindirmiyorlar, p2p yontemiyle host ediyorlar. bu sebepten dosyalari biz paslasmiyoruz userlar paylasiyor bizim yapacak biseyimiz yok, sucumuz da yok diyip kurtuluyorlar.
Mesaj tarihi:
said:
CthuLhu, 05 Ocak 2006 10:25 tarihinde demiş ki:
şifreyi kabul etmiyor ya??
virgo. değil mi?

har.www.virgo.ws.tc[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Mesaj tarihi:
ben de mi bi hata var yoksa dr skull un falan üstüne tıklamıyo mu???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Mesaj tarihi:
ya tıklanmıyo bunlara!! sadece athenanınkine tıklayabiliyo onada ben tıklamak istemiyom =) o lazım değil. sayfadamı sorun var bendemi?[signature][hline]Corell yıldızı oturmaya elverişli 5 tane gezegen tarafından çevrelenmiştir ;
Selonia, ikiz dünyalar Talus ve Tralus,[/b]Drall[/b] ve Corellia.
Mesaj tarihi:
site konseptini değistirmis dünden beri bi tek athena linki calısıyo evet.. bekleyelim bakalım ayrıcana baya bi grup eklentisi gözüme çarpmadı değil..
Mesaj tarihi:
Değişti sayfa değiştiii

İlk post edildiğinde başka sayfa çıkıyordu[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
  • Yeni Oluştur...