toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla iyiymiş site bu kadar kolay inenini ilk defa görüyorum :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 trafik varmış girmiyor siteye =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: SbNN, 04 Ocak 2006 15:39 tarihinde demiş ki: Not:Ama mesela film Cdsini kopya almam eh görüntü kalitesi tabi :-p
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya açamadım ben !! hata gibi bişi verdi
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Slider, 04 Ocak 2006 12:09 tarihinde demiş ki: istemeyen gider orjinal albümü alır tartışmaya ne gerek var ben korsana evet diyorum =) bu tür paylaşımlar paticikte abartılmadığı içinde bence bi sakıncası yok. parçalar silinmiyo hdd patlıyo :P [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 korsan yayinlari kendi hostunda tutup publishlemek yasak. o site fark edilirse dava acilip kapatilir direk, sahibi de hapse gider. ama emule/torrent vb programlarda site sahipleri ve program sahipleri kendilerine ait alanlarda dosya barindirmiyorlar, p2p yontemiyle host ediyorlar. bu sebepten dosyalari biz paslasmiyoruz userlar paylasiyor bizim yapacak biseyimiz yok, sucumuz da yok diyip kurtuluyorlar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şifreyi kabul etmiyor ya?? virgo. değil mi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 korsan ve mp3ü desteklemedim desteklemiycemde....[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: CthuLhu, 05 Ocak 2006 10:25 tarihinde demiş ki: şifreyi kabul etmiyor ya?? virgo. değil mi? har.www.virgo.ws.tc[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
shimana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben de mi bi hata var yoksa dr skull un falan üstüne tıklamıyo mu???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 +1 Tıklayamıyorum ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya tıklanmıyo bunlara!! sadece athenanınkine tıklayabiliyo onada ben tıklamak istemiyom =) o lazım değil. sayfadamı sorun var bendemi?[signature][hline]Corell yıldızı oturmaya elverişli 5 tane gezegen tarafından çevrelenmiştir ; Selonia, ikiz dünyalar Talus ve Tralus,[/b]Drall[/b] ve Corellia.
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 site konseptini değistirmis dünden beri bi tek athena linki calısıyo evet.. bekleyelim bakalım ayrıcana baya bi grup eklentisi gözüme çarpmadı değil..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yoo ben dorian indirdim şimdi..sadece athena çalışmıyor yani..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Değişti sayfa değiştiii İlk post edildiğinde başka sayfa çıkıyordu[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
perfi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 inşallah düzelir kısa sürede , sömürmek nasip olmadı ..[signature][hline]MZ : Cock Football Club [ CFC ]
Öne çıkan mesajlar