Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepeliler Grup 84

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
var zaten albümleri. bizim servise taktılar geçende.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
iğrenç oldunu düsünmuyorum buna iğrenç dıosanız pıyasada bısuru sacma sapan şarkı war onlara ne dıyceksınız acaba????
uzun suredır dınlememe rağmen hala sewıorum dınlenesı hos bı parca bence...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Mesaj tarihi:
ya cok gzel sarkı guzelyalıda oturan varsa daha ıyı bılırler hatta izmir polıgon tarafında orada magic inn dıye bır cafe var ben orda calıstım gectıgımız yaz orada yazın basında bulmustum hacettepeyi yemin edıyorumkı o ara daha soyleyenı bellı deıldı artiste unkown yazıyordu şarkının ısmındede hacettepe yazıyordu ozamanda telefonlara yaymaya basladık ordan fln fılan mıllet begenıodu sarkıyı cd ye cektırıodu fln ole ole devam ettı onlerı acık olsun..[signature][hline]"Askin ilk solugu mantigin son solugudur."
Mesaj tarihi:
fena değil sözler fln hoşuma gitti :)[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 14 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
Birinin sevgilisinin ölmesi lazım.Yoksa çok zor.

ahahahhahahahasdgızu7yzugygaysgdas yarıldım ya =D[signature][hline]Corell yıldızı oturmaya elverişli 5 tane gezegen tarafından çevrelenmiştir ;
Selonia, ikiz dünyalar Talus ve Tralus,Drall ve Corellia.

[Bu mesaj Drall tarafından 05 Ocak 2006 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
klibteki versiyonu nedense hoşuma gitmedi, önceden dinlediğim daha güzeldi.

hele arkada yaaaar diye bağırışı hiç hoş olmamış =)[signature][hline]--
hmmmmmmmmmm.
Mesaj tarihi:
said:
Famy, 03 Ocak 2006 22:18 tarihinde demiş ki:
iğrenç oldunu düsünmuyorum buna iğrenç dıosanız pıyasada bısuru sacma sapan şarkı war onlara ne dıyceksınız acaba????
uzun suredır dınlememe rağmen hala sewıorum dınlenesı hos bı parca bence...

onlarda iğrenç. iğrenç olan şey iğrençtir daha ötesini düşünmeye gerek yok. aynı sınıfa koymamı istemiyorsan buna iğrenç öbürlerine kusmuk falan diyim...
  • Yeni Oluştur...