Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bugün bir arkadasim gönderdi ölürüm hasretinle adli sarkilarini, cok begendim hemen paylasayim dedim. Nedir, ne degildir bunlar? Ölürüm Hasretinle[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=130847[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon..
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bitanede cover yapmışlardı şarkının adını unuttum şimdi oda güzel[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 masum değiliz[signature][hline]-Optimist Style-
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Abi basliklari aranabilir acin yahu o zman[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Loras Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bıktım ben bu heriflerden, okulda müzik kutusuna yüklemişler; durmadan da bunu çaldırıyorlar. İsyandayım ulan! Hacettepe'de illa Hacettepeliler mi çalacak alla alla.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yoo bızım okul da ole ama gusel sarkı bence bıktırmıoorr[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ne zaman albüm çıkarıyor bunlar[signature][hline]-Optimist Style-
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cover sarkı Eller Gunahkar ve çok gzl yapmışlar şarkıyı[signature][hline]
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Penth bu günlerde sapıttı, açılan threadları açıo =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mp3 lerını nerde bulabılırız?[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Pessimist, 14 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki: ne zaman albüm çıkarıyor bunlar Birinin sevgilisinin ölmesi lazım.Yoksa çok zor.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Diğer alternatif Türk rock guruplarından bir +'sı -'si yok.."İyi ki var budur ya" denemez ama piyasada çok gidiyor :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Eternal, 14 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: Pessimist, 14 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki: ne zaman albüm çıkarıyor bunlar Birinin sevgilisinin ölmesi lazım.Yoksa çok zor. AHahAHahHAHahHAha +1[signature][hline]My mind is happy...
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben öldürem mi?[signature][hline]KaRa KaRa KeDiLeR aRaMıZa GiRDiLeR aŞKıMıZı HaM DiYe ÇıTıR ÇıTıR YeDiLeR
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Pessimist, 14 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ben öldürem mi? bide hikaye yazarız ona üff üff üff çok kral satarsın walla.[signature][hline]My mind is happy...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ahah sende birini öldürüdüm diye albüm yaparsın hapiste yersin paraları =) ayrıca masum değiliz ve ölürüm hasretinle çok güzel şarkılar[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla o şiarkılarını henüzz bulamadım daha.... eğer varsa albumu gönderirsenz sevnrim..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 pek piyasa bir şarkı geldi bana.ayrıca o grubu ankara/çsm studyoda bulabilirsiniz.[signature][hline]Aslında..
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 çok güzel parça yanlız[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ölürüm Hasretinle süper şarkıymış ya.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 son mektup daha güzel bence[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış Türlü güzel renklerini senden almış Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
arina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hoş bi şarkı devamlı dinliyorum serviste falan ama biraz daha fazla dinlersem sıkılırım galiba. o kadarda çok tadina doyulmıycak bi şarkı değil yani[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 milletimiz öyle tüketici ki bi şarkı ne olursa olsun 50 milyon kez arka arkaya dinenirse bi yerde berbat olur,insanların kusası gelir.ne kadar şarkıonın arka arkaya dinlenme potansiyeli olsa da,şarkı ne kadar gsl olsada. nefret ediorum,güzelim şarkıyı dinlene dinlene berbat ettiler.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin.
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 klibini de çekmişler,ama iki versiyon birbirinden farklı, bence ilk dinlediğimz daha güzel bilemiyorum..[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..
Öne çıkan mesajlar