Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepeliler Grup 84

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bıktım ben bu heriflerden, okulda müzik kutusuna yüklemişler; durmadan da bunu çaldırıyorlar. İsyandayım ulan!
Hacettepe'de illa Hacettepeliler mi çalacak alla alla.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
yoo bızım okul da ole ama gusel sarkı bence bıktırmıoorr[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Penth bu günlerde sapıttı, açılan threadları açıo =)[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
mp3 lerını nerde bulabılırız?[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
Pessimist, 14 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
ne zaman albüm çıkarıyor bunlar

Birinin sevgilisinin ölmesi lazım.Yoksa çok zor.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
Diğer alternatif Türk rock guruplarından bir +'sı -'si yok.."İyi ki var budur ya" denemez ama piyasada çok gidiyor :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 14 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
said:
Pessimist, 14 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
ne zaman albüm çıkarıyor bunlar

Birinin sevgilisinin ölmesi lazım.Yoksa çok zor.

AHahAHahHAHahHAha +1[signature][hline]My mind is happy...
Mesaj tarihi:
valla o şiarkılarını henüzz bulamadım daha.... eğer varsa albumu gönderirsenz sevnrim..[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
son mektup daha güzel bence[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış
Türlü güzel renklerini senden almış
Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim
Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
Mesaj tarihi:
hoş bi şarkı devamlı dinliyorum serviste falan ama biraz daha fazla dinlersem sıkılırım galiba.
o kadarda çok tadina doyulmıycak bi şarkı değil yani[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
milletimiz öyle tüketici ki
bi şarkı ne olursa olsun 50 milyon kez arka arkaya dinenirse bi yerde berbat olur,insanların kusası gelir.ne kadar şarkıonın arka arkaya dinlenme potansiyeli olsa da,şarkı ne kadar gsl olsada.
nefret ediorum,güzelim şarkıyı dinlene dinlene berbat ettiler.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir
okumayı bileceksin.
Mesaj tarihi:
klibini de çekmişler,ama iki versiyon birbirinden farklı, bence ilk dinlediğimz daha güzel bilemiyorum..[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..
  • Yeni Oluştur...