Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the curse of monkey ısland

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunun sonu nasıl olacak ya raylara geldim bi kuramadım düzeneği Biliyorum eski bi oyun ama çok zevkli ya:) bilen varsa bi yardım..[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
Mesaj tarihi:
karabiberi üfleyip hapşırtıyodun lechuck u ya unuttum ama.. ne güzeldi.

edit: hapşırınca meşaleye ateş püskürüyodu onla alakalı bişeydi sanırım.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 26 Aralık 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bak simdi her ray bolumunde bazi esyalar var hepsini al. sonra sanirim orda fici rom ip ve kibrit gibi biseyler vardi. bunlari birlestir. sonra gorilli bi yer var. olusan yeni duzenegi gorilin kolunun altina koy. biraz bekle lechuck gelcek. geldigi zaman karabiberi ufle lechuckin suratina ve izle gerisini.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
Aldigim ilk cdli bilgisayar oyunuydu(Birde x-wing vs tie fighter vardi onunla birlikte almistim =P).Uc defa sonuna gitmisimdir mukemmel bir oyun offff artik cikmiyor onun gibi oyunlar

[Bu mesaj Sylian tarafından 01 Ocak 2006 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Eldarduil, 01 Ocak 2006 02:46 tarihinde demiş ki:
ne günlerdi o günler be peeehey!

Bu oyun bana ilginç bi şekilde hayatımın en güzel günlerini hatırlatıyo, belki o dönemlerimin yaza, denize ve güneşe falan denk gelmesi ile ilgili olabilir. Ağlamaklı yapıyo beni adını bile duymak.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
said:
Goarth, 03 Ocak 2006 22:17 tarihinde demiş ki:
I am Guybrush ThreeWood a Mighty Pirate!

oh yea That's so cliche !
i am rubber you are glue

off o kılıç bölümü süperdi
evet ya ne geyikti ordaki atışmalar eheuh ama oyunun enzor kısmı denilebilir. orda kaptanın dışındaki diğer gemicileri kolay yenmek için kaptanın sözlerini onlara söyleyin bilemiyolar ehue bu söz kaptan a ayit falandiye haykırıyo :)[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - Dandirik
! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Mesaj tarihi:
:( çok özlüyom şu adventurelari
MI'ya hayranım ama Grim Fandango'nun esprileri daha çok hoşuma giderdi :D
Manuel Calavera: I just locked an open door... strange, yet symbolically compelling.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Cabana Boy: Let me see your membership card and I'll let you through!
Guybrush Threepwood: You don't need to see my identification.
Cabana Boy: I don't need to see your identification.
Guybrush Threepwood: I'm not the pirate you're looking for.
Cabana Boy: You're not the pirate I'm looking for.
Guybrush Threepwood: I can go about my business.
Cabana Boy: You can go about your business.
Guybrush Threepwood: Move along.
Cabana Boy: Move along, move along... hey! Your mind tricks won't work on me, boy!

var mı daha ötesi..[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
  • Yeni Oluştur...