Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Merhabalar herkese su an patchler bitti ve oyuna grdim ancak oyun hakkında bilgi alabilecegim turklerin oldugu bir server onerebilirseniz sevinirim eclipse de char olusturamıyorum alcak adamlar sadece recom. serverlarda char olusturmama izin veriyor hala oralarda olan kimse varsa ve burdan bana cevap yazabilirse sevinirim... su an tempest de bir char actım (Gidon Ivai) yardımlarınızdan dolayı simdiden tesekkurler...[signature][hline]Kadavra / Burning Legion Efendi Priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Eclipse, en cok türkü bulacagın server idi, suan ne durumda bilemiyorum eski oyuncuların %95i oyunu bıraktı ;), sıkılmicaksan bikac tanede türk bulmak istiyorsan eclipse i dene bikaçtane arkadasımız halen yasam savası vermekte[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 46 Ranger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Evet örneğin oyuna girdiğinde /tell deno yaparak bana ulaşabilirsin[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters [Bu mesaj -Deno- tarafından 04 Ocak 2006 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hala yeterince türk var.. /tell othmobast da ise yarar eclipse de :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 adam eclipse'ye giremiyorum demiş hala /tell yazmışsınız :D ayıp abi[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aha pardon ben ne biliim denonun yazdıını gorunce yaziim dedim :P ama ztn serverlar arası tell fln oluo demislerdi bi ara ya da bni keklemisler :) ole konusurz biz de uzaktan yardm misali[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hmmm evet bir yanlış anlama oldu.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 /tell serveradı.isim ile arkadaşlara ulaşabilirsin. Örnek /t eclipse.deno[signature][hline]Alante Freecrest Elder Jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 /tell eclipse.mumi ......... yazarak bana da ulaşma ihtimalin var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: -Deno-, 04 Ocak 2006 10:05 tarihinde demiş ki: Evet örneğin oyuna girdiğinde /tell deno yaparak bana ulaşabilirsin evet haftada 1 saat görebilirsen deno yu oda[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Lol tiu. Normalde her gün , çoğu vakit görebilirsin ama son sırlar da iyice azalan popülasyon yüzünden pek girmiyorum yani girsemde yapacak bir şey yok quest kalmadı , PvP'de yapılmıyor adam olmayınca.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 haha hadi ordan be giriyorum giriyorum diyorsun geliyorsun 30 dakika , sora gidiyorsun 2 saat geliyorsun single player gibi gidip mustafar da gumbili questleri yapıyorsun sora yine çıkıp 2 gün girmiyorsun. fasılalı silecek seni.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar