Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Gunluk Deneme ve Server İsmi

Sleeper

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar herkese su an patchler bitti ve oyuna grdim ancak oyun hakkında bilgi alabilecegim turklerin oldugu bir server onerebilirseniz sevinirim eclipse de char olusturamıyorum alcak adamlar sadece recom. serverlarda char olusturmama izin veriyor hala oralarda olan kimse varsa ve burdan bana cevap yazabilirse sevinirim...
su an tempest de bir char actım (Gidon Ivai) yardımlarınızdan dolayı simdiden tesekkurler...[signature][hline]Kadavra / Burning Legion
Efendi Priest...
Sosyal ağlarda paylaş

Eclipse, en cok türkü bulacagın server idi, suan ne durumda bilemiyorum eski oyuncuların %95i oyunu bıraktı ;), sıkılmicaksan bikac tanede türk bulmak istiyorsan eclipse i dene bikaçtane arkadasımız halen yasam savası vermekte[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse
"Pre Pub 9 Jedi"
SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse
EQ2 - Reiken (LVL 46 Ranger)
Sosyal ağlarda paylaş

hala yeterince türk var.. /tell othmobast da ise yarar eclipse de :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

aha pardon ben ne biliim denonun yazdıını gorunce yaziim dedim :P ama ztn serverlar arası tell fln oluo demislerdi bi ara ya da bni keklemisler :) ole konusurz biz de uzaktan yardm misali[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Lol tiu. Normalde her gün , çoğu vakit görebilirsin ama son sırlar da iyice azalan popülasyon yüzünden pek girmiyorum yani girsemde yapacak bir şey yok quest kalmadı , PvP'de yapılmıyor adam olmayınca.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight

Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

haha
hadi ordan be

giriyorum giriyorum diyorsun
geliyorsun 30 dakika , sora gidiyorsun

2 saat geliyorsun single player gibi gidip mustafar da gumbili questleri yapıyorsun sora yine çıkıp 2 gün girmiyorsun. fasılalı silecek seni.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...