Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 jay-z, dr dre, nelly, ja rule, bubba sparxx, sean paul, r-kelly falan gelsin ahah.[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Umarım gelirler.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM / Diandra the Wild-Elf
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 rock'n cocka en iyi uyan grup linkin park olurdu heralde[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Tamam işte fistan'ın saydıkları gelirse LP gelmez mi hiç.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM / Diandra the Wild-Elf
sentencedogu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 soad-anathema-slipknot-staind-nightwish-sentenced**-duman cüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Duke_Guybrush, 04 Ocak 2006 00:13 tarihinde demiş ki: elvyn, Hendrix de Burn Arena'da çıkacakmış Janis Joplin'le birlikte. Bob Dylan ı unutma
Onurlu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 opeth-guns'n'roses-anathema-audioslave-cranberries-linkin park-green day-nirvana- gelsin korn cure offspringgeldi zati[signature][hline]
NoOb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ıron maiden, judas priest, slayer, death, hypocrisy, metallica... ps: nası olsa hayal kurmak yasak deil :)[signature][hline]Signature is a sin.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 radiohead [signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya esasında bende karşıyım isminin bir parçası olarak "rock" sıfatı warsa rapciler gelmemeli sonucta ceza neki unutmayalım 2.yıl da 50 cent gelmişti(hatta fırtına cıkınca korkudan terk eetmıstı de tas atmıstı herkes adama)mesele en 50 cent cıktıgında parmak falan kaldırmadım gıttım cadırım toplamaya basladım ki iyikide toplamıs 0o ne fırtınaydı ole allahım...
zydar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 nirvana?!?! heheh nası ya.. :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Nasil isterim? Ilk olarak Rock'n Coke adli bir festivale en sevdigim grup bile olsa Opeth vs cagirmam, metal festivali degil bu (buradan Rock Republic'e selam eylerim,uyak yapicaz diye konsepte tecavüz ettiler), ayni sekilde rap falan da cagirmam. Savunanlarin da hakli oldugu konular var ama ben tutucuyum. Hepsini dinlerim müzik türlerinin ama hepsini bir arada dinlemem, hepsinin yeri zamani vardir ve en önemlisi ROCK isminden para kazanmaya calismam böyle birsey yapacaksam. Benim fantazi listem su olurdu HücumKedi Gabriel Radiohead Linkin Park Evanescence //bu ve bi üstteki hafif nu-metal kactilar gerci the Cranberries Alanis Morissette U2[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 RAMMSTEIN i bekliorm...işallah gelirler ya !
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hücumkedi'yi bende isterim....
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 placebo gelsin yaa. nightwish gelsin ... anathema gelsin... sentenced gelsin ... (dağıldı ama tekrar toplanıpta gelsin :-p) muse gelsin... katatonia gelsin ... him gelsin... in flames gelsin... ama en çok placebo gelsin yaa.(nasılsa geri kalanların gelmesi zor :) )[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
metboy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 inşallah güzel bir grup gelmez de gitmek zorunda kalmam ben de :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Horrible, 05 Ocak 2006 01:29 tarihinde demiş ki: placebo gelsin yaa. nightwish gelsin ... anathema gelsin... sentenced gelsin ... (dağıldı ama tekrar toplanıpta gelsin :-p) muse gelsin... katatonia gelsin ... him gelsin... in flames gelsin... ama en çok placebo gelsin yaa.(nasılsa geri kalanların gelmesi zor :) ) sentenced'dan tam emin değilim ama, diğer kalınlaştırdıklarım geldi hep zaten :) ayrıca metboy'a da katılıyorum, geçen seneki resmen ömrümden yediydi. şahsen anca queens of the stone age veya rhcp keser beni, gayrısı kurtarmaz. metal grubu istemem, rock republic dururken :) rock'n coke daha geniş bir kitleye hitap ettiğinden, ne bileyim, rock grubu gelsin istiyorum bol bol, rockçılar gezsin istiyorum. burn sahnesi falan ne alaka anlayamıyorum. amaan neyse :)[signature][hline]beş hececiler
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 soad gelemez (gelsin isterim ama) iron maiden,metallica,rhcp[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Velvet Revolver, Foo Fighters ne bileyim gelebilecek gruplar sonuçta yeni albumler yolda... Guns n'Roses gelsin de yuhlayalım axlı biraz ehueh Velvet Gelsin lan böhü... Audioslave de gelebilir Chris Cornell babamıza tapalım hafiften... Anaaa mötley crüe gelsin! ehehh reunited. başkaaa, AC/DC gelsin Angus ölmeden bi ya..[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 05 Ocak 2006 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aa evet foo fighters ve penth'in dediği gibi alanis de çok ii olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj CthuLhu tarafından 05 Ocak 2006 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]
NoS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 velvet yeni albüm mü yapıyor ?axle gelsin de allahın baltasıyla biraz dalga geçelim gnr ztn gelse de hangi şarkıyı söyliycek ki buckethead de gitti adam kalmadı grupta[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
philoxenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hücumkedi'ye bir +1 de benden. deftones, greenday, a perfect circle, the strokes da gelsin. buradan yetkililere duyrulur.[signature][hline]Papirus*
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Rob Zombie Duran duran The Bravery Black Label Society Deep Purple ah ah Primal Scream ve cypress hill burn sahnesine gelsin eaheah[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Fistan, 04 Ocak 2006 00:40 tarihinde demiş ki: said: burninglife, 04 Ocak 2006 00:11 tarihinde demiş ki: greenday,radiohead,system of a down(imkansız ama),rhcp şöle listeler yazıyosunuz ben O_o oluyorum.hepsini sevip dinliyosun sen bunların hemde aynı anda? ne gariplik varki..sonuçta benim bi duruşum yok hoşlandıım her müziği dinleyen 1 insanım..illde hard rock dinlicem indie rock dinlemem vs vs yapmam..yukarda yazdıklarımın hepsi hoşuma gdio ve dinliyorum bence sorun yok[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
arian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: NoOb, 04 Ocak 2006 20:55 tarihinde demiş ki: ıron maiden, judas priest, slayer, death, hypocrisy, metallica... ps: nası olsa hayal kurmak yasak deil :) güzel hoş hayal kurmak felan diyorsunda buradaki gruplardan rockncoke organizatörleri bir tek metallicayı çağırır gerisini zaten gelselerde festivale çağırmazlar.. benim istediklerime gelirse şayet; the blood brothers, deftones, dredg, incubus, a perfect circle, chevelle, greenday.. valla bunlardan bir tanesinin gelmesi yeter bir tanecik gelsin ama.. ki bu sene umutluyum yani.. [signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 05 Ocak 2006 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar