Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock and coke 2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Duke_Guybrush, 04 Ocak 2006 00:13 tarihinde demiş ki:
elvyn, Hendrix de Burn Arena'da çıkacakmış Janis Joplin'le birlikte.

Bob Dylan ı unutma
Mesaj tarihi:
ıron maiden, judas priest, slayer, death, hypocrisy, metallica...

ps: nası olsa hayal kurmak yasak deil :)[signature][hline]Signature is a sin.
Mesaj tarihi:
ya esasında bende karşıyım isminin bir parçası olarak "rock" sıfatı warsa rapciler gelmemeli sonucta ceza neki unutmayalım 2.yıl da 50 cent gelmişti(hatta fırtına cıkınca korkudan terk eetmıstı de tas atmıstı herkes adama)mesele en 50 cent cıktıgında parmak falan kaldırmadım gıttım cadırım toplamaya basladım ki iyikide toplamıs 0o ne fırtınaydı ole allahım...
Mesaj tarihi:
nirvana?!?! heheh nası ya.. :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Nasil isterim? Ilk olarak Rock'n Coke adli bir festivale en sevdigim grup bile olsa Opeth vs cagirmam, metal festivali degil bu (buradan Rock Republic'e selam eylerim,uyak yapicaz diye konsepte tecavüz ettiler), ayni sekilde rap falan da cagirmam. Savunanlarin da hakli oldugu konular var ama ben tutucuyum. Hepsini dinlerim müzik türlerinin ama hepsini bir arada dinlemem, hepsinin yeri zamani vardir ve en önemlisi ROCK isminden para kazanmaya calismam böyle birsey yapacaksam.
Benim fantazi listem su olurdu

HücumKedi
Gabriel
Radiohead
Linkin Park
Evanescence //bu ve bi üstteki hafif nu-metal kactilar gerci
the Cranberries
Alanis Morissette
U2[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Mesaj tarihi:
placebo gelsin yaa.
nightwish gelsin ...
anathema gelsin...
sentenced gelsin ... (dağıldı ama tekrar toplanıpta gelsin :-p)
muse gelsin...
katatonia gelsin ...
him gelsin...
in flames gelsin...

ama en çok placebo gelsin yaa.(nasılsa geri kalanların gelmesi zor :) )[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
inşallah güzel bir grup gelmez de gitmek zorunda kalmam ben de :)[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 05 Ocak 2006 01:29 tarihinde demiş ki:
placebo gelsin yaa.
nightwish gelsin ...
anathema gelsin...
sentenced gelsin ... (dağıldı ama tekrar toplanıpta gelsin :-p)
muse gelsin...
katatonia gelsin ...
him gelsin...
in flames gelsin...

ama en çok placebo gelsin yaa.(nasılsa geri kalanların gelmesi zor :) )

sentenced'dan tam emin değilim ama, diğer kalınlaştırdıklarım geldi hep zaten :)
ayrıca metboy'a da katılıyorum, geçen seneki resmen ömrümden yediydi.
şahsen anca queens of the stone age veya rhcp keser beni, gayrısı kurtarmaz. metal grubu istemem, rock republic dururken :)
rock'n coke daha geniş bir kitleye hitap ettiğinden, ne bileyim, rock grubu gelsin istiyorum bol bol, rockçılar gezsin istiyorum. burn sahnesi falan ne alaka anlayamıyorum. amaan neyse :)[signature][hline]beş hececiler
Mesaj tarihi:
Velvet Revolver, Foo Fighters ne bileyim gelebilecek gruplar sonuçta yeni albumler yolda...

Guns n'Roses gelsin de yuhlayalım axlı biraz ehueh

Velvet Gelsin lan böhü... Audioslave de gelebilir Chris Cornell babamıza tapalım hafiften...

Anaaa mötley crüe gelsin! ehehh reunited. başkaaa, AC/DC gelsin Angus ölmeden bi ya..[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak..

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 05 Ocak 2006 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
velvet yeni albüm mü yapıyor ?axle gelsin de allahın baltasıyla biraz dalga geçelim gnr ztn gelse de hangi şarkıyı söyliycek ki buckethead de gitti adam kalmadı grupta[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
Rob Zombie
Duran duran
The Bravery
Black Label Society
Deep Purple ah ah

Primal Scream ve cypress hill burn sahnesine gelsin eaheah[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 04 Ocak 2006 00:40 tarihinde demiş ki:
said:
burninglife, 04 Ocak 2006 00:11 tarihinde demiş ki:
greenday,radiohead,system of a down(imkansız ama),rhcp

şöle listeler yazıyosunuz ben O_o oluyorum.hepsini sevip dinliyosun sen bunların hemde aynı anda?

ne gariplik varki..sonuçta benim bi duruşum yok hoşlandıım her müziği dinleyen 1 insanım..illde hard rock dinlicem indie rock dinlemem vs vs yapmam..yukarda yazdıklarımın hepsi hoşuma gdio ve dinliyorum bence sorun yok[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Mesaj tarihi:
said:
NoOb, 04 Ocak 2006 20:55 tarihinde demiş ki:
ıron maiden, judas priest, slayer, death, hypocrisy, metallica...

ps: nası olsa hayal kurmak yasak deil :)

güzel hoş hayal kurmak felan diyorsunda buradaki gruplardan rockncoke organizatörleri bir tek metallicayı çağırır gerisini zaten gelselerde festivale çağırmazlar..

benim istediklerime gelirse şayet;
the blood brothers, deftones, dredg, incubus, a perfect circle, chevelle, greenday.. valla bunlardan bir tanesinin gelmesi yeter bir tanecik gelsin ama.. ki bu sene umutluyum yani.. [signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*

[Bu mesaj arian tarafından 05 Ocak 2006 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...