Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dancer ?

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Ben bir ark. acconut ile bir kaç defa girdim neler var neler yok diye...
(özlemişim bayağı)

Mop bomboş bir kişi bile yok. (bir kez source 'u gördüm)

Theed de anlamsızca pvp yapmaya çalışanlar vardı. fakat theed cantina da bir tek image designer veya dancer . entartainer yoktu.. nel oldu onlara.
artık ne iş yaparlar. bir işe yaradıkları var mıdır !.

Ciddi ciddi düşünüyorum geri dönmeye ama elim varmıyor. ark yok. yeni playerler vardır. soe bak geri döndü biri daha . demesin diye dönmüyorum..
SW ortamı olduğu için cazibesi var zaten.[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum sana ya.

Herkes Tatoonie'de toplanmış ama geçen gün Mos Eisley Cantina'da 20-25 kişi vardı.Dolu dancer image desinger vs.

bitti oyun.SOE'nin bedavasıyla girdik oyuna üzüle üzüle 20 dk içinde çıktım.Tek yapacak şey yok.Eski oyunu özledim.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Soe'nin su an yapmasi gereken sey oyunu bir guzel fixlemek sonra da harika bir expansion cikarmak cunku baska turlu eski oyuncular gelmez.En azindan guzel bir ders olmustur soe'e yeni oyuncu getirmeye calistilar fakat anladigim kadariyla kaybedilenden daha az geldi..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır , benim hala oynama sebebim ' Belki oyun düzelir ' umudu değil artık , çok geride kalmış bunlar. Dün girdim şöyle bir baktım da , Theed bile 0 kişi. Çok üzüldüm , friend list'i açtım 1 kişi var , Guild Chat'e baktım kimse yok. Biraz dolanıyım belki bir şeyler bulurum dedim o da yok. Eee napiyim çıktım. Üzerine Fade To Black dinledim iyicene duygulandım...[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight

Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...