Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Gates of Ahn'Qiraj

oradaburada

Öne çıkan mesajlar

said:
Picci, 04 Ocak 2006 12:57 tarihinde demiş ki:
abicim o kadar itemle kapı değil kendi instanceımızı kendimiz yaparız.

auha güzekdii[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41
Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu itemlerın bazılarını toplamak için horde u ally. si aşşa yukarı aynı yerlere gidecek. o kadar adam aynı yerde olduğu zamanda feci gang olucak, pvp in b.k u çıkacak. belki de amaçları world pvp yi geri getirmektir. kimbilir...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 04 Ocak 2006 12:56 tarihinde demiş ki:
kimse yazdı mı bilmiyorum ama bence bunlar bu alanı bitiremediler zaman kazanmaya çalışıyorlar :p

said:
Picci, 04 Ocak 2006 12:57 tarihinde demiş ki:
abicim o kadar itemle kapı değil kendi instanceımızı kendimiz yaparız.

lolanzi, arka arkaya iyi güldürdüler

yalnız bu toplama layı çok boş olmuş[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi
Mz : Prekazi United FC
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Drizzt-, 04 Ocak 2006 13:43 tarihinde demiş ki:
bu blizz kapı davasına horde la alliance ı yakında tek factionda toplıcak bakın demedi demeyin

Bu yeni instance (ismini bi yazamadım) ve patchle gelecek, bize Scourge'ye karşı savaşmamıza olanak sağlayacak olan instancelar zaten Alliance ve Horde ortak savaşları.. Silithus-Shifting Sands Savaşı'nda Azeroth'un her Horde ve Alliance ırkının omuz omuza (!!) bu böceklere karşı verilen savaşı anlatılıyor; Scourge mevzusunuysa hepimiz biliyoruz.

Yani Blizz bütün atmosferi ve hikayeyi baltalayacak şekilde Horde ve Alliance'yi asla birleştirmez; ama bu öğeleri dahada güçlendiricek hareketler yapıyor. Ki bence, muhteşem oluyor..

Not: Burning Crusade'de 50Alliance, 50Horde; 100kişilik instance olacağı biliniyor zaten.

Nası toplıcaz abi o kadar malı..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Mutation Team--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

For the Horde!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
obaaa, 04 Ocak 2006 17:00 tarihinde demiş ki:
said:
-Drizzt-, 04 Ocak 2006 13:43 tarihinde demiş ki:
bu blizz kapı davasına horde la alliance ı yakında tek factionda toplıcak bakın demedi demeyin

Bu yeni instance (ismini bi yazamadım) ve patchle gelecek, bize Scourge'ye karşı savaşmamıza olanak sağlayacak olan instancelar zaten Alliance ve Horde ortak savaşları.. Silithus-Shifting Sands Savaşı'nda Azeroth'un her Horde ve Alliance ırkının omuz omuza (!!) bu böceklere karşı verilen savaşı anlatılıyor; Scourge mevzusunuysa hepimiz biliyoruz.

Yani Blizz bütün atmosferi ve hikayeyi baltalayacak şekilde Horde ve Alliance'yi asla birleştirmez; ama bu öğeleri dahada güçlendiricek hareketler yapıyor. Ki bence, muhteşem oluyor..

Not: Burning Crusade'de 50Alliance, 50Horde; 100kişilik instance olacağı biliniyor zaten.

Nası toplıcaz abi o kadar malı..

yok öle bir instance.fake note[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pandaalf, 04 Ocak 2006 13:33 tarihinde demiş ki:
maksat heyecan artsın, kimseye zararı yok, donate wool olayıyla aynı kapıya cıkıo nerdeyse. Bence mantıklı bi olay cunku donate bile edemicek serverlar hiç bu tarz instance lara girememeli kesinlikle.

zaten belli bi zaman sonra kapılar kendiliğinden acılacak. Yani her serverda açılmıs olacak =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 04 Ocak 2006 12:56 tarihinde demiş ki:
kimse yazdı mı bilmiyorum ama bence bunlar bu alanı bitiremediler zaman kazanmaya çalışıyorlar :p

Bence de olayın özü budur abi, adamlar serverların bazılarını 9 saat geç açtılar diye 23 sayfa söylenmiş millet sabaha karşı üşenmeyip, kalkıpta yetiştiremedik demeye tırsıyorlardır =P[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

Sosyal ağlarda paylaş

rep kasmak isteyenlere alternatif ve normal donationdan çok daha ucuz bir yöntem aslında :) 20 runecloth bandage = 75 rep ve 1 tane 50+ yeşil item. itemı da ya disenchant edersiniz yada satarsınız. toplam 60 runecloth bandage verdim 225 rep aldım ve 6 illusion dust çıktı toplam. beleş rep işte :P[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

evet tek mantıklı yanı bu zaten
mesela ben runeclothları da böyle kullanma taraftarı değilim, Emerald Dream'de en son 5-6g fiyat koymuş adamlar RC stack için :p

satılır satılmaz bilemem ama en iyisi balık tutmak, düşük level cloth (mesela linen), düşük level maden (alliance için copper mesela), light leather, raptor eti vs gibi şeyler peşinde koşup böylece hem bu iş olmasa pahada hafif olan şeyleri toplamak hem de sonucunda rep ve itemlardan gelen disenchant zıkkımlarını değerlendirmek

yoksa ben thorium toplayıp niye sonucunda aynı şeylere sahip olacağımı bile bile hibe edeyim ki ^_-[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...