Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jeday olmak


Nostromos

Öne çıkan mesajlar

Suan Jeady olan yok Benım bıldıgım uzun bır sure 1- 1.5 yıl oynadıktan sonra karakter yaratmak ıcın bır slot daha acılıyor Jeday yarata bılıyorsun ama sadece bı Olumluk sonra karakter gıdıyor Anlıcagın olmak zor olduktan sonra zor...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehehe
urza iyi yazmis,

canim kardesim yok ole jedi medi yada kedi, takil iste gusel gusel, ne istiyosan onu ol git dark jedi kes, bulursun yapcak bisi,hatta expansionda rouge squadrona gir dimi nr biliim,amma illada jedi diosan jk2 al hem kasmanada gerek yok mis gibi kesersin.

neyse maKARA bi tarafa jedi su hicbir serverda olmadigi icin kimse nasil olunacagini bilmiyor.hakkaten belkide ole bi yazilim yapmamis olabilirlerde, olursada 1 -1,5 sene ortada ole bisi olcagini sanmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehehehe!
aferim cok makara yapmissinizda ben anltayim bari.
oyun icinde belirli Npc ler var ve siz bu Npc lerden gorev alabiliyorsunuz. Baslangic sehriniz cok onemli. Her sehirde noble lar (soylular) yasiyor. bunlardan gorev alabiliyorsunuz ama her sehirde birtanede gizli bir noble var. Her noble icin gorev yaptıktan sonra size bir sertifika veriliyor.(Ofissial)
bu sertifikalar hic bir ise yaramiyorlar ama ileride yarayacaklar.
Sizin ne kadar soylular icin calistiginizi gosteriyor. neyse devam edelim. Hidden Noble buldunuz diyelim. Size o belirli gorevler veriyor. gorevleri tamamladikca bu noble lın size baskalarinda olmayan bir takim materyaller verdigini fark ediyorsunuz. sonunda size skywalker ailesini arastirmakla ilgili tatoonide bir gorev veriyor.o gorev bittikten sonra Corellia ya bir goreve gidiyorsunuz ve size orada bulustugunuz adam gucun artik sonsuza kadar sizinle oldugunu soyluyor ve problem basliyor. Hata burada iste. Burada bir bag var ve bilgiyi tasiyamiyorsunuz. data diskler var buna kaydetmek lazim ama bu salak npc isi tam bitirdim derken size
kocaman (NPC Hatasi) diyip isin icinden cikiyor.
bu ispat edilemeyen birinci yol. yani bug hatasina takili kaliyosunuz. Denemek isteyen olursa gizli noble i bulmak icin yapmaniz gereken bu herif surekli geziyor ve isminin yaninda diger npc ler de yazan artizan ya da noble yazmiyor.
Adamin tekide burayi gecmis ama light saber kiristali bulma gorevinde bug ile karsilasmis.Yani henuz ispat yok.
ama bukadar makaraya sarilacak biseyde yok.
Skill acilinca anaaaaa bun ne la diye bakmayi bilirsizin o zaman.
bana bi arkadasta beni bestinde 5 takka bekle demis.
Ben oyun ciktigi gunden beri oynuyorum ama maalesef senin oynadigin serverda deilim. inan oyunun icinde benimle tanismak istemezdin. istersen sana server adini veririm bi karakter yaratir gelir bi bakarsin. Egleniriz beraberce! eheheheh!

[Bu mesaj Nostromos tarafından 23 August 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Jedi olayı HER KARAKTERDE farklı şekilde oluyor DEV'ler bunu dedi.Eğer basit 2-3 görevle Jedi olunsaydı galaksi jedi dolardı.

SWG forumlarında bir çok yol söylendi ve hatta Eclipse'de FS slotunu Moeniadaki bir npcnin görevlerini yaparak açtığını idda etti ve SSlerini koydu(ki edit olabilir SSler).

Ancak bana kalırsa npclerle ilgili bir olay değil bu,çünkü force "sana force verdim hadi bye bye" gibi olaylarla olmaz.Ya doğuştan vardır (loto gibi bazı insanlara FS verilmesi),yada Kyle Katarn gibi valley of the jedi a gidip force havuzuna dalarsınız(Bknz JK2 Reborn troops).Ve ben asla herkesin bir FS slot açma hakkı olacağını zannetmiyorum.Çünkü eğer öyle olsa tüm gezegenlerdeki npclerle konuşup görevlerini yapıp en az 4-5 ayda herkes Jedi olurdu öyle olsaydı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Contact: [email protected]
Web: www.darklegion.gen.tr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Jedi abartı bişey olmayacak,mesela en basitinden JK 2 oynarken tamam trooperlara karşı süper deflect ediyor falan ama,ağır silahlar (commando silahları mesela) Jedi'ı havaya uçurabilir.Eğer HAM bonus falan varsa cidden b.ku çıkar oyunun.Ama adamların dedikleri Jedi lar force kullanırken görülürlerse tüm imperial/imperial sympathizer/bh/thug npcler aggro olacakmış bir süre ki bu da jedi ların remote gezegenlerde veya şehirden uzak yaşamasını gerektirecek.
Ve en ölümcül olay ise bir padawanın knight olabilmesi için olan trialler veya bir dark jedi ile karşılaşmak..Bu olay bence fazla Jedi olmasını engelleyecek ama sanırım bol bol padawanlar göreceğiz :).

Ama tabi bu SOE ne yapacağı belli olmaz herkesin de dediği gibi göreceğiz ilerde :)


[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Contact: [email protected]
Web: www.darklegion.gen.tr

[Bu mesaj codmaster tarafından 23 August 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir tahminde bulunayım:

1.5 sene realm online diye bir oyunu oynadık. orada god spells diye bir kavram vardı. yani extramelly rare spells... bunlar toplam 5 tane idi. ve bunlardan birisi yılda 1 kez bulunurdu. birisi 6-8 ayda 1 kez. birisi 3-4 ayda 1 kez. diğerleri de 1-2 ayda 1. yani herksin bulma ihitmali vardı bu büyü scrollarını. ama bulunabilme sıklığı belliydi. sonuç olarak herkes bir god spell bulup kitabına eklemem hakkına sahipti ama sadece belli sayıda god spell bulunabilirdi.

en basitinden böyle bir sistem olabilir. çok daha farklı bir sistem de yapılabilir. sonuçta herkesin sahip olma ihtimali olup da sadece random bazı kişilerin sahip olabildiği birşeyi yapmak çok zor değil. zaten online oyunun özü bence budur.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nostromos'un bahsettigi sey "Noble Theory" station'ın forumlarından alınma. bunun gibi bircok teori var, bu Joah diye bi adamin absurd teorisi.. eger FSCS diye birsey varsa (ki bence var client libraryleri biraz didikledim var gibi duruyo) o kesinlikle icinde "Jedi" gecen bir yolla acilmiyor.. oyle olsaydi cok basit olurdu.

Dev abiler ayni zamanda "Force Slot'unu acan bir kimse nasil actigini hic bir zaman anlayamayabilir" de demis.[hline]you don't like my shit. so sue me.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence cok kasmaya gerek yok eheh

paticik olarak toplayalim 1-2bin hadi yemedi 5bin dolar bastiralim soe / swg projesinde calisan bi moron bulup cebine koyalim bizdensin dielim..simdi gusel gusel soyle oluru nedir bu isin diye..teyp, vidyoya cekelim...ogrenelim..adamida hereke halisina sarip nehre atalim geri gelip jedi jedi dolasalim...

sonra jedi acc leri 2bin dolardan sataris adam basi aninda...ehe..benimki jedi terzi olur gerci daha az para eder belki :p[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"herkes jedi olabilecek, ama sadece bir avuc dolsuu jedi olacka" nasil yani?
-----------------------------------------------------

su anlama geliyo olabilir azmo
herkesin jedi olma şansı olacak ama herkes bunu başaramayacak :) anca bi avuç dolusu insan başarıcaktır bize gore diyebilirler :)

jedi madalyonda bi işe yaramasın bence
npc questte bile çıkıyo çünkü heh

criminal npclerden bi kaçı verdi bana jedi madalyonu
git kuzenime ver bunu diyo hatta ama ben kuzeni oldurup kendime alıyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...