Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlık Zarı İntikamı

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Kızlık zarı intikamı

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)

ANTALYA'da 20 yaşındaki Duygu Kaplan, evlenme vaadiyle kendisini kandırıp ilişkiye giren eski sevgilisi 23 yaşında N.G'den intikam almak için üç ay önce evlendiği 18 yaşındaki Osman Kaplan'la birlikte hazırladığı intikam planını uyguladı. Bir eve çağrılan N.G.'nin makatına, Osman Kaplan ve bir arkadaşı tarafından tek fincanlık küçük cezve sokuldu. Bu işkence, Duygu Kaplan tarafından baştan sona kameraya kaydedildi.
İntikam planı gereği Duygu Kaplan, bir mağazada tezgahtarlık yapan N.G'nu telefonla arayarak buluşmak istediğini söyledi ve Güneş Mahallesi'nde, eşinin bulduğu gecekonduya davet etti. N.G.'yi eve geldiğinde Osman Kaplan ve bir arkadaşı karşıladı. Bu arada Duygu Kaplan da eline bir kamera alarak eşi ve arkadaşı tarafından dövülen eski sevgilisini görüntülemeye başladı.
Kollarını bağladıkları N.G'yi tekme tokat döven Osman Kaplan ve arkadaşı, daha sonra makatına yaklaşık 5 santimetre çapındaki kahve cezvesini soktu. Duygu Kaplan ise yapılan işkenceyi kamerayla saniye saniye görüntüledi. İşkenceden sonra sokağa atılan N.G. telefonla polisi arayarak yardım istedi. Polis, kaçan Kaplan çiftini başka bir arkadaşlarının evinde saklanırken yakaladı. Yapılan aramada işkence görüntülerinin kayıtlı olduğu kaset de ele geçirildi.
Tezgahtar N.G. ise hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Polis, Osman Kaplan'la birlikte N.G.'ye işkence yapan arkadaşını arıyor. Gözaltındaki Kaplan çifti ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

arrgggghhh
karakolda onlara da birer kahve ikram etsinler bakalım..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

Süper=)

İntikama bak yaa... Manyak kadın

(Adamda artık kahve içemez bidaha:D Korkudan=))
[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 04 Ocak 2006 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 04 Ocak 2006 12:35 tarihinde demiş ki:
Hasta ruhlu dengesiz kadın + Serseri ruhlu cahil bi koca
N.G nin k.çında patlamış

güsel yorum, doğru söze ne hacet

ha bu arada bana bi orta kave..
eki ekiekikiekke...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Süper ? Ne diyorsunuz siz yahu.

Koca harbiden salakmış. Düşünsenize;

-Bey bu herif zamanında evleniriz diye beni düttüydü ama evlenmedi. Benimde içimde kaldı. Çok pis hırs yaptım. Gel buna bi haller edelim.

ha? o_O
Cahillik falan değil düpedüz salaklık bu yahu. Adam tutup iki tane geçirseymiş keşke karının suratına.

Ha bir diğer ihtimal belki kendi adam yapmıştır o hıyarlığı. O kadarını bilemicem.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

N.G. salagin tekiymis abi.. bi kere eski kiz arkadasin seni bi "mekan" a cagiriyorsa bilki vardir bi antin kuntin.giderken al eline bi makina yada emanetin 2 yuzunu =) ben sahsen orda o sinirle dogrardim 2sinide =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...