Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kızlık zarı intikamı Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA) ANTALYA'da 20 yaşındaki Duygu Kaplan, evlenme vaadiyle kendisini kandırıp ilişkiye giren eski sevgilisi 23 yaşında N.G'den intikam almak için üç ay önce evlendiği 18 yaşındaki Osman Kaplan'la birlikte hazırladığı intikam planını uyguladı. Bir eve çağrılan N.G.'nin makatına, Osman Kaplan ve bir arkadaşı tarafından tek fincanlık küçük cezve sokuldu. Bu işkence, Duygu Kaplan tarafından baştan sona kameraya kaydedildi. İntikam planı gereği Duygu Kaplan, bir mağazada tezgahtarlık yapan N.G'nu telefonla arayarak buluşmak istediğini söyledi ve Güneş Mahallesi'nde, eşinin bulduğu gecekonduya davet etti. N.G.'yi eve geldiğinde Osman Kaplan ve bir arkadaşı karşıladı. Bu arada Duygu Kaplan da eline bir kamera alarak eşi ve arkadaşı tarafından dövülen eski sevgilisini görüntülemeye başladı. Kollarını bağladıkları N.G'yi tekme tokat döven Osman Kaplan ve arkadaşı, daha sonra makatına yaklaşık 5 santimetre çapındaki kahve cezvesini soktu. Duygu Kaplan ise yapılan işkenceyi kamerayla saniye saniye görüntüledi. İşkenceden sonra sokağa atılan N.G. telefonla polisi arayarak yardım istedi. Polis, kaçan Kaplan çiftini başka bir arkadaşlarının evinde saklanırken yakaladı. Yapılan aramada işkence görüntülerinin kayıtlı olduğu kaset de ele geçirildi. Tezgahtar N.G. ise hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Polis, Osman Kaplan'la birlikte N.G.'ye işkence yapan arkadaşını arıyor. Gözaltındaki Kaplan çifti ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Kaynak[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 zekice :D ama acımasız[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Oha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yuha kafayi yemis insalar[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hasta ruhlu dengesiz kadın + Serseri ruhlu cahil bi koca N.G nin k.çında patlamış[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arrgggghhh karakolda onlara da birer kahve ikram etsinler bakalım..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Süper=) İntikama bak yaa... Manyak kadın (Adamda artık kahve içemez bidaha:D Korkudan=)) [signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 04 Ocak 2006 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 O sinirle daha neler yapmazki o kadın...[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Whiskey, 04 Ocak 2006 12:35 tarihinde demiş ki: Hasta ruhlu dengesiz kadın + Serseri ruhlu cahil bi koca N.G nin k.çında patlamış güsel yorum, doğru söze ne hacet ha bu arada bana bi orta kave.. eki ekiekikiekke...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Süper ? Ne diyorsunuz siz yahu. Koca harbiden salakmış. Düşünsenize; -Bey bu herif zamanında evleniriz diye beni düttüydü ama evlenmedi. Benimde içimde kaldı. Çok pis hırs yaptım. Gel buna bi haller edelim. ha? o_O Cahillik falan değil düpedüz salaklık bu yahu. Adam tutup iki tane geçirseymiş keşke karının suratına. Ha bir diğer ihtimal belki kendi adam yapmıştır o hıyarlığı. O kadarını bilemicem.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 simdi sıkıysa o herıf ayrılsın o kadından , buna cezve sokan ıkıncıye kamyon sokar.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ahaha Zegna lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bkz: Atın intikamı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: SoulCube, 04 Ocak 2006 12:46 tarihinde demiş ki: bkz: Atın intikamı AMahauhauhah Abi nolur hatırlatma bana onu! .) Atın intikamı demişken ,Bkz:Uzun Kavak bilenleriniz vardır belki[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Oha, labron james fln oldum bune ya ![signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 N.G. salagin tekiymis abi.. bi kere eski kiz arkadasin seni bi "mekan" a cagiriyorsa bilki vardir bi antin kuntin.giderken al eline bi makina yada emanetin 2 yuzunu =) ben sahsen orda o sinirle dogrardim 2sinide =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 cezve girerken "ahaha karini nasil düttüm ama" diyememişmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yarasın :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Buzx, 04 Ocak 2006 12:56 tarihinde demiş ki: cezve girerken "ahaha karini nasil düttüm ama" diyememişmi. kafasını ezerlerdi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 İyide şişe dururken neden cezve?[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ee yuh be kardeşim diicek söz yok[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aksjakld ne biçim haber ya, şampanya şişesi şey etseymiş bari romantik olurdu eski günlerin hatrına[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 töbe töbe![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 n.g sanki zorla deldi kızlık zarını[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Muhallebi, 04 Ocak 2006 13:00 tarihinde demiş ki: İyide şişe dururken neden cezve? Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardırda ondan..[signature][hline]the art of rolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar