Torque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sen yağmur ol ben bulut kes beni ulqi ulqii kes beni ulqiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Gene manganın çiklet edilmesi durumu haiz. Güzelim kombattın içine ettiler sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Gallant spo vermek gibi olmasın ama 7 - 8 chapteri 1 bölümde eritmez kubo. Sırf Lust 6 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Öyle de en azından 2.5-3 bölümde bitir insan battle ı. 3 bölümdür izliyoruz, mıy mıy mıy mıy mıy, ben 1 sene beklemişim adam halen bana ishida, chado, renji gösteriyor. Bir Nel in yanındaki fraccion tipli elemanlar eksik gözükmeyen. Tabii birde olan biten herşeye şaşıran Kurosaki-kun, İshida-kun diye diye bölümden zaman çalan İnoue var eksik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 266 "Ulquiorra VS Ichigo, Reopened" April 13, 2010 267 "Connected Hearts! The Left Fist Prepared for Death" April 20, 2010 268 "Hatred and Jealousy, Orihime's Dilemma" April 27, 2010 269 "Ichigo and Uryū, Bonded Back to Back" May 4, 2010 270 "Beginning of Despair...Ichigo, the Unreachable Blade" May 11, 2010 271 "Ichigo Dies! Orihime, the Cry of Sorrow!" May 18, 2010 7.bölümde belki biter bu battle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 7. bölümden sonra filler bekliyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 7 bölüm gösterip, bir daha filler girerse millet TV Tokyo binasını basar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yaz tatiline giricek 7 bolumden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 270 Geçtiğimiz bölümlerde ucundan ichigo.vs.ulqiora veren kubo bu sefer musluğu sonuna kadar açmış. Tadından yinmiyo bölüm :D Ve Kurosaki kun postu deldirdi. The Lust başladı. Önümüzdeki bölüm tavan yapıyor senaryo :D Ichimaru Gin Bu arada gin'in göz rengi turkuazmış ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bööööööööööö turkuaz gibi güzel bir renk bu kadar mı yakışmaz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Herkes spoiler var spoiler var diyince openingi bi izliyim dedim. Ulqiorra'dan çok gözüme iskelet kral çarptı ya, adamlar resmen "order of the stick"den xykonu koymuşlar :D Resmide aha aşadaki: http://4.bp.blogspot.com/_ECVs183r49g/SURg4RSw5FI/AAAAAAAAAM4/t9T_-Ni-sLc/S220/Xykon.jpg Bu arada Ulqiorra da tam bir Illidan hakkaten, çatıya bile çıktı black temple havası için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 10-15 bölüm verirler filler gelmeden önce, var rahat materyal. bu itsugo savaşından sonrası güzel esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Animenin şu anki yeri mangada kaçıncı bölüme denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Beyt said: Animenin şu anki yeri mangada kaçıncı bölüme denk geliyor? 349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Anime bu hızla giderse olay 2 bölüm sonra karakura town a döner gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 vaperon said: 270 Geçtiğimiz bölümlerde ucundan ichigo.vs.ulqiora veren kubo bu sefer musluğu sonuna kadar açmış. Tadından yinmiyo bölüm :D Ve Kurosaki kun postu deldirdi. The Lust başladı. Önümüzdeki bölüm tavan yapıyor senaryo :D Ichimaru Gin Bu arada gin'in göz rengi turkuazmış ::o ben gin i default olarak ^_^ sanıyodum ya. adamın gözü varmış, vay be. tuhaf geldi böyle görünce:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ShadowFury said: vaperon said: 270 Geçtiğimiz bölümlerde ucundan ichigo.vs.ulqiora veren kubo bu sefer musluğu sonuna kadar açmış. Tadından yinmiyo bölüm :D Ve Kurosaki kun postu deldirdi. The Lust başladı. Önümüzdeki bölüm tavan yapıyor senaryo :D Ichimaru Gin Bu arada gin'in göz rengi turkuazmış ::o ben gin i default olarak ^_^ sanıyodum ya. adamın gözü varmış, vay be. tuhaf geldi böyle görünce:) turkuaz mı ??? nasıl ya soul soc. arcta toshiro ile kapisirken gozlerini aciyordu, kahverengi idi gozleri bizi mi yiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 benzer şeyler sık yaşanıyor mangalarda istisnai 1-2 sayfa hariç hep siyah-beyaz çizildiği için. yazar karar verip renkli çizince değiştiriyorlar. naruto'daki pain'in rinnegan'ı da anime yanlış göstermişti son zamanlara kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ostrich said: Beyt said: Animenin şu anki yeri mangada kaçıncı bölüme denk geliyor? 349 büyümüş te anime de izlermiş, yerim seni yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Güzel bir bölümdü, Kubo çizince bir başka güzel oluyor bölümler. Adam çok uğraşmış detaylara, kurguya, en iyi yerinde bitirmeye... Belki de bu yüzden sanki pek etkilemedi bölüm beni. Siz de beklentilerinizi çok yüksek tutmayın... 271 Başlangıçta tahmin edeceğizin üzere kurosaki kun kurosaki kun diyerekten zırlayan inoue, bir halt edebileceğini sanan ishida olunca öff diyor insan geç bunları. Yeter taskete taskete ama ichi ayaklanınca hava birden değişiyor bölümde. Sanırım Kubo Shirosaki'nin ne kadar güçlü olduğunu göstermek için kısa tutmuş dövüş sahnelerini. Öyle pis yargılıyor, kasmadan, rahat. Ama bitiyor yine. En iyi yerinde. Fffs. 272 Yine dönüyorlar fillerımsılara... Renji Chad ve Rukia olacak çoğunlukla diğer bölüm. Mangadan spoiler geçmiiim okuyan bilir, inoue elini uzatırken bitirirler bu bölümü de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 @vaperon hangi funsub dan izledin. datte daha çıkarmamıs =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 funsub değil kardeşim, Tokyo TV'den izledim. Canlı canlı. Zaten 10 kelime geçiyor nerdeyse... Hepsi de bilindik kelimeler. Manga da okudum zaten konuşulanları da aşağı yukarı hatırlıyorum. Yayınlandı mı şimdi bilmiyorum ama raw formatında http://www.neccel.com/trends/anime/bleach-271/ sitesinden izleyebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 KONO REİATSU!!! bunu bildin mi bleach tamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bir de Taskete Kurosaki kun var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar