Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Öyle de en azından 2.5-3 bölümde bitir insan battle ı. 3 bölümdür izliyoruz, mıy mıy mıy mıy mıy, ben 1 sene beklemişim adam halen bana ishida, chado, renji gösteriyor. Bir Nel in yanındaki fraccion tipli elemanlar eksik gözükmeyen.
Tabii birde olan biten herşeye şaşıran Kurosaki-kun, İshida-kun diye diye bölümden zaman çalan İnoue var eksik olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

266 "Ulquiorra VS Ichigo, Reopened" April 13, 2010
267 "Connected Hearts! The Left Fist Prepared for Death" April 20, 2010
268 "Hatred and Jealousy, Orihime's Dilemma" April 27, 2010
269 "Ichigo and Uryū, Bonded Back to Back" May 4, 2010
270 "Beginning of Despair...Ichigo, the Unreachable Blade" May 11, 2010
271 "Ichigo Dies! Orihime, the Cry of Sorrow!" May 18, 2010

7.bölümde belki biter bu battle.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes spoiler var spoiler var diyince openingi bi izliyim dedim. Ulqiorra'dan çok gözüme iskelet kral çarptı ya, adamlar resmen "order of the stick"den xykonu koymuşlar :D Resmide aha aşadaki:
http://4.bp.blogspot.com/_ECVs183r49g/SURg4RSw5FI/AAAAAAAAAM4/t9T_-Ni-sLc/S220/Xykon.jpg

Bu arada Ulqiorra da tam bir Illidan hakkaten, çatıya bile çıktı black temple havası için :)
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

270

Geçtiğimiz bölümlerde ucundan ichigo.vs.ulqiora veren kubo bu sefer musluğu sonuna kadar açmış. Tadından yinmiyo bölüm :D

Ve Kurosaki kun postu deldirdi. The Lust başladı. Önümüzdeki bölüm tavan yapıyor senaryo :D

Ichimaru Gin

Bu arada gin'in göz rengi turkuazmış ::o

ben gin i default olarak ^_^ sanıyodum ya.
adamın gözü varmış, vay be.
tuhaf geldi böyle görünce:)

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

vaperon said:

270

Geçtiğimiz bölümlerde ucundan ichigo.vs.ulqiora veren kubo bu sefer musluğu sonuna kadar açmış. Tadından yinmiyo bölüm :D

Ve Kurosaki kun postu deldirdi. The Lust başladı. Önümüzdeki bölüm tavan yapıyor senaryo :D

Ichimaru Gin

Bu arada gin'in göz rengi turkuazmış ::o

ben gin i default olarak ^_^ sanıyodum ya.
adamın gözü varmış, vay be.
tuhaf geldi böyle görünce:)

turkuaz mı ???
nasıl ya
soul soc. arcta toshiro ile kapisirken gozlerini aciyordu, kahverengi idi gozleri
bizi mi yiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir bölümdü, Kubo çizince bir başka güzel oluyor bölümler. Adam çok uğraşmış detaylara, kurguya, en iyi yerinde bitirmeye... Belki de bu yüzden sanki pek etkilemedi bölüm beni. Siz de beklentilerinizi çok yüksek tutmayın...

271

Başlangıçta tahmin edeceğizin üzere kurosaki kun kurosaki kun diyerekten zırlayan inoue, bir halt edebileceğini sanan ishida olunca öff diyor insan geç bunları. Yeter taskete taskete ama ichi ayaklanınca hava birden değişiyor bölümde. Sanırım Kubo Shirosaki'nin ne kadar güçlü olduğunu göstermek için kısa tutmuş dövüş sahnelerini. Öyle pis yargılıyor, kasmadan, rahat.

Ama bitiyor yine. En iyi yerinde. Fffs.

272

Yine dönüyorlar fillerımsılara... Renji Chad ve Rukia olacak çoğunlukla diğer bölüm. Mangadan spoiler geçmiiim okuyan bilir, inoue elini uzatırken bitirirler bu bölümü de...

Sosyal ağlarda paylaş

funsub değil kardeşim, Tokyo TV'den izledim. Canlı canlı. Zaten 10 kelime geçiyor nerdeyse... Hepsi de bilindik kelimeler.

Manga da okudum zaten konuşulanları da aşağı yukarı hatırlıyorum.

Yayınlandı mı şimdi bilmiyorum ama raw formatında http://www.neccel.com/trends/anime/bleach-271/ sitesinden izleyebilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...