gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hougyoku hakkında tahmini spoiler aizen onu orihime'nin vücüduna yerleştirmediyse bende birşey bilmiyorum arkadaş da niye koyar bilemicem, o da artık bizden biri diyip duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dabıl post olacak ama şimdi farkettim yeni opening de soifon yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 var, çok kısa bir an ama görmek mümkün. bankaisini bilmeyenlerin gözünden kaçmış olabilir çünkü kör göze parmak gibi sokuyor kelimenin tam anlamıyla. :p spoiler konusuna gelince, hem naruto hem bleach'te hepten saçmaladılar, kimin ne yeni bankaisi, cutsusu, yeni kıyafeti filan varsa hepsini gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Naruto'daki zaten yeni archın özeti olmuş direk 1 dakika daha uzun olsa Opening bitirecekler archı openingde. Sonra gelsin "filler no justsu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 268 Kızların pwned olduğu sahnelerde sanki uzatabilmek için bölümü ekleye ekleye gitmişler... 1 koca bölümü sadece 1 haftalık mangayla kapattılar... Hatta tam olarak bitmedi bile manga chapter'ı. Ama bir yandan da dövüşleri uzatmaları hoşuma gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Çok kötü bölümdü bence :/ 268 Bütün serinin kötü olduğunu hissettirdi bana nerdeyse o derece beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Simdi filler dan biktigi icin millet, mangayi sakiz gibi cekerek uzatma politikasi guduyorlar, yoksa seri cok imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Filler öyle uzun süre sürmüş ki, Ishida'nın ya da Yami'nin sahneye çıkması çok abes gözüküyor. Manga çıktığında kıyamet koptuğunu hatırım. En iyisi bi son 15 bölümü falan tekrar yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 inanılmaz sıkıldım bu ne ya inoe öldürüo beni hala aynı muhabbetler yok neden beni healladın ben snei öldürmeye çalıştım, inoenin ağzından bişey çıkmıo zaten mal mal duruo böle resmen izlerken fenalık geçirdim combat da artık zerre tat vermio bana ichigonun falan ne tırt bi anime haline geldi bu bleach ya ulan nartuoda bi adamın karşına güçlü bi düşman çıkınca "hass ne olacak şimdi" die düşünüosun, herkesin abilityleri falan apayrı kimsenin ne yapacağı belli olmuo. bunda zerre bi olay yok çünkü zaten havada uçup kaçıp hızlı hızlı harket edip birbirlerine kılıç savuruolar. Reiatsu saliolar etrafa gaz salar gibi. Hala birden dier adam herifin arkasına ışınlanıp böle "hayai!" die düşünüo dier adam falan. bilmiom mangada nasıl ilerki bölümler ama artık şaşırtmaları etkilemeleri lazım , yoksa cidden zerre umrumda deil şu an ulluqioraa nın nasıl öleceği vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mangada en yalan dolan bölümler hep içigo bölümleri, tayçolar aksiyona dönünce esas bleach ortaya çıkacak. hele geçenlerde çok manyak ekşın oldu birkaç çeptır mangada. yani kimse kusura bakmasın da, naçizane görüşüm odur ki şonenlerde başrol kahramanının karakteri ve dövüşleri her zaman en tırt. narutö, itsugo, natsı, edoardo elrikkü filan bunlar dövüşmeye her girdi mi esnemeye başlıyorum. her defasında tahmin edilebilir "WILLPOWER İLE EZEMEZSEM DE EZERİM İŞTE TAMAMMMMMMIIII" modeli ile hareket ediyorlar. bir kere beş kere, milyon kere yeter artık baydı. ben yan karakterler için izliyorum zaten hep bunları. inoue evet evrenin en gereksiz karakteri filan. her açıdan. maalesef sakura gibi aklını da başına toplayamadı. 2-3 bölüm daha dayanacağız mecbur KUROSAKİKÜÜÜÜÜNNNNN yakarmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 268 Baydı hemde nasıl baydı adamlar 2 bölümdür sadece kılıç salıyorlar birbirlerine felsefeleri zaten ilkokul seviyesinde. Inoue'nin fillerden çıktığımızdaki ilk lafı: "KUROSAKI-KUN". Resmen mürekkep israfı şu karakteri çizmek. Ichıgo Yammi gidip Inoue'yi gebertecek gibi olduğunda Hollow maskı çeker biraz gaza gelir diye düşündüm, Ichıgo'dan harika laf : "yapma !!" Bide Mortis'in dediği gibi hala herif çok hızlı falan diye düşünüyorlar. Adam seni 1 kez, sen tam gücündeyken rahat rahat gebertti, hala "hızlıymış bu adam" diye düşünüyorsun. Ya bide uzuuun ve boktan bir fillerdan yeni çıktık şöyle dolu dolu combatlar görelim 1 bölüm 4-5 chapteri kapsasın şuan inanılmaz sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 epic beard man geliyor onu bekleyin, animasyonu düzgün yapparlarsa gelmiş geçmiş en iyi bleach bölümü çıkacak. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sırf Shirosaki için izliyorum şu animeyi, gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dostum hollow dedin illidan cikti bu http://fc07.deviantart.net/fs44/f/2009/063/a/1/Ulquiorra_Stormrage_by_TrueBenJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Oha naptın hacı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 SAPOYLOR!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oha aloo, gitti zevki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 terbiyesizlik olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sanki Opening vermedi bu spoileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ichgoyu da koy bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fortuna said: Sanki Opening vermedi bu spoileri? spoiler var dediler izlemediydim op u :( Oysa ki ne hayallerim vardı asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Openingte var bu, ama resim koymasaydin bari viktor um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ne spoileri lan delimisiniz herif openingde çatır çatır kanatlarıyla uçuyor üstüne mızrak atıyor ne spoileri hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ne spoileri harbi eheuheu openingde temiz 10 saniye dolasiyor, resim bide recolour yani hehe ichigonun mega suepr duper ultimate formunuda koyiyim http://fc00.deviantart.net/fs42/f/2009/126/f/e/_Run_Baby_Run__by_ladygt93.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Başladı... hahahaha harbiden başladı :D 269 Hacı saldı kılıcını ve yardırdı ichigoyu hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar