Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

var, çok kısa bir an ama görmek mümkün. bankaisini bilmeyenlerin gözünden kaçmış olabilir çünkü kör göze parmak gibi sokuyor kelimenin tam anlamıyla. :p

spoiler konusuna gelince, hem naruto hem bleach'te hepten saçmaladılar, kimin ne yeni bankaisi, cutsusu, yeni kıyafeti filan varsa hepsini gösteriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz sıkıldım bu ne ya

inoe öldürüo beni hala aynı muhabbetler yok neden beni healladın ben snei öldürmeye çalıştım, inoenin ağzından bişey çıkmıo zaten mal mal duruo böle

resmen izlerken fenalık geçirdim

combat da artık zerre tat vermio bana ichigonun falan

ne tırt bi anime haline geldi bu bleach ya

ulan nartuoda bi adamın karşına güçlü bi düşman çıkınca "hass ne olacak şimdi" die düşünüosun, herkesin abilityleri falan apayrı kimsenin ne yapacağı belli olmuo. bunda zerre bi olay yok çünkü zaten havada uçup kaçıp hızlı hızlı harket edip birbirlerine kılıç savuruolar. Reiatsu saliolar etrafa gaz salar gibi. Hala birden dier adam herifin arkasına ışınlanıp böle "hayai!" die düşünüo dier adam falan.

bilmiom mangada nasıl ilerki bölümler ama artık şaşırtmaları etkilemeleri lazım , yoksa cidden zerre umrumda deil şu an ulluqioraa nın nasıl öleceği vs.
Sosyal ağlarda paylaş

mangada en yalan dolan bölümler hep içigo bölümleri, tayçolar aksiyona dönünce esas bleach ortaya çıkacak. hele geçenlerde çok manyak ekşın oldu birkaç çeptır mangada.

yani kimse kusura bakmasın da, naçizane görüşüm odur ki şonenlerde başrol kahramanının karakteri ve dövüşleri her zaman en tırt. narutö, itsugo, natsı, edoardo elrikkü filan bunlar dövüşmeye her girdi mi esnemeye başlıyorum. her defasında tahmin edilebilir "WILLPOWER İLE EZEMEZSEM DE EZERİM İŞTE TAMAMMMMMMIIII" modeli ile hareket ediyorlar. bir kere beş kere, milyon kere yeter artık baydı. ben yan karakterler için izliyorum zaten hep bunları.

inoue evet evrenin en gereksiz karakteri filan. her açıdan. maalesef sakura gibi aklını da başına toplayamadı. 2-3 bölüm daha dayanacağız mecbur KUROSAKİKÜÜÜÜÜNNNNN yakarmalarına.
Sosyal ağlarda paylaş

268

Baydı hemde nasıl baydı adamlar 2 bölümdür sadece kılıç salıyorlar birbirlerine felsefeleri zaten ilkokul seviyesinde.

Inoue'nin fillerden çıktığımızdaki ilk lafı: "KUROSAKI-KUN". Resmen mürekkep israfı şu karakteri çizmek.

Ichıgo Yammi gidip Inoue'yi gebertecek gibi olduğunda Hollow maskı çeker biraz gaza gelir diye düşündüm, Ichıgo'dan harika laf : "yapma !!"

Bide Mortis'in dediği gibi hala herif çok hızlı falan diye düşünüyorlar. Adam seni 1 kez, sen tam gücündeyken rahat rahat gebertti, hala "hızlıymış bu adam" diye düşünüyorsun.

Ya bide uzuuun ve boktan bir fillerdan yeni çıktık şöyle dolu dolu combatlar görelim 1 bölüm 4-5 chapteri kapsasın şuan inanılmaz sıkıcı.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...