Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Malesef filler a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bleach sözkonusu olunca normal hikaye filler , filler normal hikaye oluyo bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Filler ne zaman bitecek acep bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bence yeni 20 bölümlük arc başlattılar bu son bölüme bakılırsa. sağ sağ bitmez muramasa konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Biri Nisan demiş. 1 nisan'da çıkıp "şaka lan bi 30 bölüm daha filler var" derse küboyu pıçaklatırım fikirtepelilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Amma geyiğe sardı bu zanpaktou hikayeleri. Şimdi her eleman a 1 bölüm yaparlar, o da aşağı yukarı sam in dediği gibi 15-20 bölüm eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Hanatarou adamım ya. Başka türlü bir zanpakutousu olamazdı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 gundam zampaktoular çok yakında ekranlarda gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mangayı takip etmiyorum ama heralde bu arch biticek mangada o yüzden böyle yapıyorlardır diye düşünüyorum. (Arch bitene kadar bekleyelim sonra manyak yaparız bölüm başı 3-4 chapter diye düşünüyorlardır diye umuyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Doğru düşünüyorsun. Bence beklemeye değer. Ben ısrarla mangaya başlamayı düşünen herkese söylüyorum. Azıcık daha dayanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi adamlar fillerin fillerini yapiyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hakkaten yahu gina geldi artik, kac bolum daha surunucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 zanpaktou filleri iyiydi de fazla uzadı, saçmaladılar iyice. ama bence bu filleri yapmalarının nedeni yakında manganın bitecek olması. çünkü manga daha devam ederse birkaç tane zanpaktounun asıl halini gösterebilirler, o zaman da anime sçar. sanırım böyle bir şey olmayacağına göre animede uyduruk bir hikaye olsun dediler. anlatamadım yav neyse öyle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Hanatarou tam çoban ya :) kilici evde bırakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adamda savaşçı ruhu yok, ama en yaratıcı zanpaktou'lardan birine sahip. savaştayken hem yoldaşlarını iyileştiriyorsun, hemde reitsu harcamadan güçlü bir şinkai saldırısı yapabiliyorsun. 4. takımdan birisi daha ne isteyebilirki. içimden bir his unohana taiço'nun zanpaktou'sununda benzer özelliklere sahip olduğunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 filler ın filler ı dedik onunda fillerı gelecek yakında (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ya beyler bu espadaların geldiği bölümler kaçtan başlıyo özellikle zaraki ile nnoitara nın savaşı.. Canım sıkıldı izliyim diyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 190-219 arası 190'un yarısından fazlası özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bitse de gitsek şu fillerlar yeter artık abi biliyoruz sonunda iyiler kazanacak ichi-ulqi dueli var daha 3 espada vs 3 taicho dueli var tousen var gin var aizen vs yamamoto dueli kesin olacak baslasinlar artik öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahaha 260 komik olmuş =) Zavallı Kazeshini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Wikiye göre mart ayında filler dolu, filler la geçen 8 ay, vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 amaç ne yani 8 aylık filler mı olur . ilk fillerlar ilgi çekiciydi ama sonra tam bitti derken yeniden filler a dönmesi yok yani bitsede adam gibi izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 anlamiyorum neden baslamadiklarini su an baslasalar hikayeye manga da bitecek gibi yakinda yetismelerine imkan yok yeni bankailer gorucez daha tousenin basina neler gelcek sirf kenshin gibi yapsalar bir dueli 8 bolum falan hemen bitirip aizene donmezler umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 GECKO git baska yerde spoiler yap ! 2. kezdir yaziyorsun ama, birisinin sana bagirmasini mi istiyorsun napiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gaz vermenin nesi spoiler bişi demedim ayrıca sen söyleyince anladı herkes ne olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar