Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oha ne geride kalmış bu topic:S işte efenim klasik bölüm içigo uçuyor temalı öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 allah belanı versin orihime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oo bütün karakterleri kapıştırıolar mı bu mu yani fillerın olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Thraine_Numeheru said: allah belanı versin orihime bölümü kapatmak istedim orada, neyse ki aklı başında takviye yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 orihime de bleach in ayse teyzesi oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Arkadas, Urahara da ayri bir salak, el kadar kiz, Soulu Society den misafir geliyor deyip yollanmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ahahahah sonu süperdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bir yerde okudum 300 de asil hikayeye donus olacakmis mis mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Yuh uçmayalım lütfen :D Ocak ayı sonu diyorum ben. Çünkü bölümler bitti... 01.12.2009 249 Senbonzakura`s Bankai! Offense and Defense of the Living World 08.12.2009 250 That Man, For the Sake of the Kuchiki 15.12.2009 251 Dark History! The Worst Shinigami is Born 260 diyorum ben. Ya da 255'te bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bitsin lan :(.baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 omakeler de olmasa. bu seferki çok iyiydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Birde flashback saracaklar basimiza, al buradan yak. Ana konuyu unuttuk yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ayrıca filler için; Muramasa pelt oldu. Byakuya'nın ne diye muramasanın peşinde dolaştığı anlaşıldı. Filler önmüzdeki bölüm biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben bu filler arcta zanpaktoular sahibinden de kral çıkacaklar diye bekliyodum. hani o kılıcı en iyi o kılıç kullanır falan diye. ama byakuya kalkıp gözünden kan akan adamlara gitti, kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Koşarak geldim, çakayım yeni haberi de gidivereyim buralardan.. 252 Byakuya, the Truth Behind his Betrayal 05.01.2010 253 Muramasa`s True Identity Revealed 12.01.2010 254 Byakuya and Renji, the 6th Division Returns 19.01.2010 255 Final Chapter Zanpakuto Unknown Tales 26.01.2010 Şubatta yepis yeni Bleach. Ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Oh be bitsin artık şu filler ya mangayı okumamam çeyrek kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oh be nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 256 daga kaymaya gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 oh bee uheuhe bu arada başında bırakmıştım fillerın bitince birisi spoilera neden byakuya betray etmiş de muramasa kimmiş de vs neymiş olayları die kısa bi paragraf özet geçsin please =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 muramasa muramasanin shinigamisi kuchikilerin damadiymis, zamaninda ic savas varken mevzulari muramasayla durdurmus, ama dede tayco ve kuchiki dede muramasanin gucunu tehlikeli gordugu icin azina vuruyolar bu elemanin, bazi taicholarda buna tuzak kurup hapse attiriyo, falan filan, hapisteyken muramasa gelip bunu kaciriyo ama atar yapiyo muramasaya. sonra sealliyolar heralde adami, byakuyada ailemizin adi davasina pesinde heralde, oralara tam gelmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Byakuya, "sen benim dedeme dayılanmışsın lan, alıcam anahtarını" dermişcesine girdi. Ne anarşik adammışsın sen be ! Koşkaca fillerin en iyi olayı Ogichi vs Muramasa imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bu ne bicim bi anime ya 100 bolum filler giriyor 10 bolum asil bolum gidiyor yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 oho daha 4 bölüm var fillerin bitimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ginrei, Byakuya nın dedesi de, Byakuya nın babası kim? Kouga çıkmasın sakın. Son dakika da Byakuya nın kolu babaya kalkan eller taş olur prensibinden ötürü kaskatı kesilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bildiğim kadarıyla aile ilişkileri kanbağıyla oluşmuyor Soul Society'de. Çocukları olmuyor dediydi gkgokhan biz bleach rp oynarken, onun yalancısım. Flamelerinizi ona replerinizi bana verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar