Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Thraine_Numeheru said:

tunca said:

Theghosthand said:

Rukia işte, intihara meyilli depresif japon karılarını temsil ediyor.O soukatsui attığı sahneye ben de bittim gerçekten.Yani müziğin yükselişlerini alçalışlarını çok iyi ayarlamışlar.Güzel gidiyor gerçekten böyle fillera can kurban.Sode no shirayuki gerçekten çok güzelmiş, ichigonun dediği gibi rukiaya hiç benzemiyor:)Bir de rukia ,neredeyse Renjinin dizine geliyor.

Bu arada bu muramasa, Kenpachinin katanası çıkmaz umarım.Olmasın öyle bişey ama kimin katanası o zaman bu adam.Bir tek o yok ortada.

aa hiç aklıma gelmemişti süper olur bence kenpachininki çıksa

eleman kenpaçinin reiatsusunuda andırmıyor değil var bi piskopatlik.

Shigekuni Yamamoto-Genryūsai'nin Zanpakutosu.

Sosyal ağlarda paylaş

ozman ya vizardlardan birinin ki pek ihtimal vermiyorum ya da harbiden de kenpachinin ki, yani orda kapışan captainlardan birisi değil çünkü öyle olsa tanırdı herhangi birisi.

orada olmayanlara gelirsek dede var ki o değil diyosunuz ben orayı kaçırmışım doğrudur. onun dışında vizardlar var uzak ihtimal uraharanın takımı var, uraharanın ki dişi ama sanırsam kidocunun hiç değildir.

ZARAKI GOGO!
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmıyorum herhangi birinin olacağına. Çünkü ana senaryoyu değiştirecek hiç bir hat uygulamama kararı 2. fillerdan sonra alındı.

Hala o 3 oyuncağı görmekten çıldırıyorum.

Farkettiyseniz Isane'nin kılıcı da yok oralarda. Ve açıklanan filler karekter listesinde de ekli değil. Tahmin ediyorum ki, Kubo ya sordular "abi kenpaçiyi katalım mı?" adamda otomatikman "abi o herifin olayı farklı, gelmez böyle işlere" diyerek geçiştirdiğini düşünmekteyim.

Aynı 2. fillerdaki gibi muramasa'yıda, "bir zaman beni bi şinigami düzdü. İntikam için fırsat buldum. Mayuri malı bi icat yapmış, bi bok olmaz diye çöpe atmış. İçtim böyle vucüt oldum. Oh mis, alayınıza giderim var şu anda" diyerek Ichigo X Muramasa eşcinsellemesi izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir.

Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Elan_Morin said:

neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir.

Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey.

hayır bu verdiğin resim shirosakinin 2. formu ulquiorra'nın ki gibi. shinjilerle birlikte çalışırken sadece maskeyi görmüştük shirosakinin ilk formunu değil

Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

Elan_Morin said:

hayır bu verdiğin resim shirosakinin 2. formu ulquiorra'nın ki gibi. shinjilerle birlikte çalışırken sadece maskeyi görmüştük shirosakinin ilk formunu değil

1. form, 2. form ayrımını unutmuşum da, 125. bölüm 3.32 yi kontrol etmeni öneririm. Shinjilerde, en son Love idare ederken Ichigo bu forma girmişti. Ben mi yanlış hatırladım dedim bi daha buldum o sahneyi, hiçbir fark yok. Hatta mangadan veriyim http://www.onemanga.com/Bleach/222/02/

Sosyal ağlarda paylaş

Elan_Morin said:

Biraz dikkat edin

Dediğim gibi biraz dikkat edin lüften şumanga spoilerlerini silelim çünkü resimlere bakıca ne olduğunu anlamak hiç te zor değil sağolsun arkadaşımız spoilerin kralını wermiş ellerine sağlık silin şunları we buraya birdaha mangadan spoiler olmasın ya...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...