ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Thraine_Numeheru said: tunca said: Theghosthand said: Rukia işte, intihara meyilli depresif japon karılarını temsil ediyor.O soukatsui attığı sahneye ben de bittim gerçekten.Yani müziğin yükselişlerini alçalışlarını çok iyi ayarlamışlar.Güzel gidiyor gerçekten böyle fillera can kurban.Sode no shirayuki gerçekten çok güzelmiş, ichigonun dediği gibi rukiaya hiç benzemiyor:)Bir de rukia ,neredeyse Renjinin dizine geliyor. Bu arada bu muramasa, Kenpachinin katanası çıkmaz umarım.Olmasın öyle bişey ama kimin katanası o zaman bu adam.Bir tek o yok ortada. aa hiç aklıma gelmemişti süper olur bence kenpachininki çıksa eleman kenpaçinin reiatsusunuda andırmıyor değil var bi piskopatlik. Shigekuni Yamamoto-Genryūsai'nin Zanpakutosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 onu ikna edemediklerini söylemişti muramasa kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 evet dede-tayçonunki değil..kendi ağzıyla söylemişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ozman ya vizardlardan birinin ki pek ihtimal vermiyorum ya da harbiden de kenpachinin ki, yani orda kapışan captainlardan birisi değil çünkü öyle olsa tanırdı herhangi birisi. orada olmayanlara gelirsek dede var ki o değil diyosunuz ben orayı kaçırmışım doğrudur. onun dışında vizardlar var uzak ihtimal uraharanın takımı var, uraharanın ki dişi ama sanırsam kidocunun hiç değildir. ZARAKI GOGO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Sanmıyorum herhangi birinin olacağına. Çünkü ana senaryoyu değiştirecek hiç bir hat uygulamama kararı 2. fillerdan sonra alındı. Hala o 3 oyuncağı görmekten çıldırıyorum. Farkettiyseniz Isane'nin kılıcı da yok oralarda. Ve açıklanan filler karekter listesinde de ekli değil. Tahmin ediyorum ki, Kubo ya sordular "abi kenpaçiyi katalım mı?" adamda otomatikman "abi o herifin olayı farklı, gelmez böyle işlere" diyerek geçiştirdiğini düşünmekteyim. Aynı 2. fillerdaki gibi muramasa'yıda, "bir zaman beni bi şinigami düzdü. İntikam için fırsat buldum. Mayuri malı bi icat yapmış, bi bok olmaz diye çöpe atmış. İçtim böyle vucüt oldum. Oh mis, alayınıza giderim var şu anda" diyerek Ichigo X Muramasa eşcinsellemesi izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Efsane bölüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 233 Sirosakiye bırakacaktı ortada hiç bişey kalmazdı:) Shirosaki>zangetsu olmuş resmen. Sonraki bölümde Muramasanın ichigonun iç dünyasında ne işi var ya.Shirosaki vs muramasa var.Bölümde tek hayal kırıklığım, shirosakinin dış dünyada konuşmamasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Hakikaten çok efsane bölüm olmuş, her filler böyle olsa keşke... 233 Shirosaki yargıladı direk. Zangetsu bile birşey yapamadan kaldı öylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Biraz manga spoiler ı olmamış mı bu bölüm? Ama güzel bölüm o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 np o zanpakto aizenin çıkar lol ilüzyon du hepsi XDDDDDD diye suratınıza tükürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ohaaaa süper ara bölüm .. :) Bu arada bence Kempacinin zampaktosu .. düşünsenize hem o nerde dışrda falan diyolar hemde geçmişi düşünürseniz .... bence o sadece bi tahmin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ne yazık ki bu filler ana gidişatı etkileyecek arkadaşlar. Neden diye soran olursa da bir mangadaki bir olay yüzünden ikincisi de anidb den cıkıcak olan bolumlere bakarsanız eğer new tenshou getsuga diye bi bölüm yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bişey sorcam bu son bölümde 2dk10sn'de sode no shirayuki'nin yanındaki zanpaktou kimin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kenpachi'nin zanpakutou degildir sonucta böyle gaza gelip sahiplerinden cikmalarina ragmen onların özelliklerini taşıyolar hala. Kenpachi'ninki onune gelene dalardı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bunu nerden bilebilirsinki adam bi kez bile kullanmadı .. ne olduğu ne yapabildiği belirsiz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 birisi demişti "yok abi kenpachiye falan filan dokunmazlar fillerda mı açıklicaklar öyle şeyleri" diye shirosakinin full formunu gösterdiler kütür kütür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir. Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 -fazladan oldu bu post- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Elan_Morin said: neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir. Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey. hayır bu verdiğin resim shirosakinin 2. formu ulquiorra'nın ki gibi. shinjilerle birlikte çalışırken sadece maskeyi görmüştük shirosakinin ilk formunu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 beklediğimden güzel gidiyor. 2 bölüm peş peşe yapsalar artık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 İki süper film bir arada diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ucunbiri said: Elan_Morin said: neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir. Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey. hayır bu verdiğin resim shirosakinin 2. formu ulquiorra'nın ki gibi. shinjilerle birlikte çalışırken sadece maskeyi görmüştük shirosakinin ilk formunu değil 1. form, 2. form ayrımını unutmuşum da, 125. bölüm 3.32 yi kontrol etmeni öneririm. Shinjilerde, en son Love idare ederken Ichigo bu forma girmişti. Ben mi yanlış hatırladım dedim bi daha buldum o sahneyi, hiçbir fark yok. Hatta mangadan veriyim http://www.onemanga.com/Bleach/222/02/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Elan_Morin said: neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir. Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey. Biraz dikkat edin Dediğim gibi biraz dikkat edin lüften şumanga spoilerlerini silelim çünkü resimlere bakıca ne olduğunu anlamak hiç te zor değil sağolsun arkadaşımız spoilerin kralını wermiş ellerine sağlık silin şunları we buraya birdaha mangadan spoiler olmasın ya...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 spoıler ıcınde manga dan bıle spoiler vermemeniz lazım, burasi sadece anime kısmı lutfen. cok ender bozan oluyor, ama bır kere hıkayenın ılerısını gordugumuzu dusunun, butun heyecan yokolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 tartışma uğruna gaza gelmişim, umarım fazla zarar vermemişimdir. Virüse öm atmıştım, sagolsun düzeltmiş. Herkese pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar