Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://i43.tinypic.com/14dq9va.jpg yok bu resimde sürekli shikaide olmadığı görülüyor.Zaten shikai takılanlar reiatsuyu kontol edemeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 uraharaninki zaten normal halindeki? kendisi aciyo istedigi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bildiğim kadarı ile pendulumdan sonra oluyor bu shikai olayı zaten. Yani günümüzde hep açık diye biliyorum ben. Hiç katana halini göremedik günümüzde, hep benihime olarak gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 katana hali yok cunku, sealed hali baston seklinde. yamamotonunki gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kenpachi ninkide shinkaide kitli değilmi? cok eski bu yancısıyla kapışırken, katana modunda değilmiydi kılıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kendileri mal kıymeti bilmediği gibi, vura vura kılıcın ruhunu da köreltmiş. Bkz: Itsigo Vs Kenpaçi dövüşünde arkadan gelme bahanesiyle Zangetsu içigoya yaslıyordu. Diyordu sonra "duyuyormusun çığlığı" . Evet öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hayvani reiatsudan onunkide iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Zaraki yine tam zamanında olaya girer eminim. Bu filler diğerlerinden daha action geçecek ama diğer fillerlardaki gibi komik sahneler göremeyeceğiz. Bkz. Şekil 5-3a Bounto filler Inoue vs Sahteci bounto dedektörü. 50505. frame Bleach 68-69 P.s. I hate u imageshack ײַ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Theghosthand said: http://www.youtube.com/watch?v=Fb6XzldysOU&feature=related Zabimaruyu soruyordunuz niye maymun değil diye.Bakın aslında ne olmuş:) lol evet kesin bu olmuş, bazı tiplerin alakası yok zabimaru gibi. hiç doğru düzgün filler arc görmediğim için umudum yok doğrusu, ilk bölümden tipsiz adamın teki geldi dedeyi rehin aldı. olduuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bu arada arşivciler için Flomp [Flomp]_Bleach_215-219_[H264_HD] çıkardı. Kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 231 Normal konudan kat kat güzel oldu lan bu. Dövüşler çok iyi olacak şu bölümde sinyalleri verdiler . Zangetsu inşallah çıkar dışarı.Zaten ichigonun hollow gücü var, o yeter bu arc için.Belki de zangetsu da sotayçonun zanpakutosu gibi çok güçlüdür ve ikna olmaz.Bir üçüncü şık var ki o da çok düşük ihtimal shirosakinin çıkması. Ben yapsam bu filleri hem zangetsu hem de shirosakiyi çıkartırdım.Shirosakiyi karşıya zangetsuyu shinigami tarafına alırdım.Sonrada işkence olsun diye Lurichio ile futbol oynatırdım hahaha.Şaka bi yana bu filler güzel olacak, düzgün filler yapanlardan allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bankai trainingi Zangetsuyu zaten subdue etti o bankai traininde tam göstermedi gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 zangetsu çok başka birşey ya o çıksın kalsın öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ohhhh bol bol zangetsu görücez bu fillerde yeter artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 230 da mi basliyor yeni filler arc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 231 ryuujin jakka ve yama-ji'yi hapsetmişler ha? olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bıraksınlar bu işleri, canon'da bilinmeyen, gelinmemiş yer diye böyle yorum yapılamayacak yerlere girmesinler. hepsine tek atar yama-ji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ichigoyu bilmemde kenpachi o kılıcları kürdan niyetine kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 232 işler iyice kızışıyor böle fillerlara can kurban,rukia nın asaletide takdire şayan :D gel beraner ölelim olayı baya dramatikdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 232 Rukia işte, intihara meyilli depresif japon karılarını temsil ediyor.O soukatsui attığı sahneye ben de bittim gerçekten.Yani müziğin yükselişlerini alçalışlarını çok iyi ayarlamışlar.Güzel gidiyor gerçekten böyle fillera can kurban.Sode no shirayuki gerçekten çok güzelmiş, ichigonun dediği gibi rukiaya hiç benzemiyor:)Bir de rukia ,neredeyse Renjinin dizine geliyor. Bu arada bu muramasa, Kenpachinin katanası çıkmaz umarım.Olmasın öyle bişey ama kimin katanası o zaman bu adam.Bir tek o yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 232 Yeminle içigonun bankayi yalama oldu. Aç kapa, aç kapa. Ota boka aç kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Filler da ucundan cacıklama hissiyatı ortaya çıkmaya başladı. Elemanlar öyle bir konu seçmiş ki, isteseler 30 bölüm çıkarırlar. Şimdi her bölümde her shinigami nasıl zanpaktou sunu yendiğini gösterecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ole esprili aksiyonlu filler olsa iyi, yine bayıckalar iki saat kono reiatsu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Theghosthand said: 232 Rukia işte, intihara meyilli depresif japon karılarını temsil ediyor.O soukatsui attığı sahneye ben de bittim gerçekten.Yani müziğin yükselişlerini alçalışlarını çok iyi ayarlamışlar.Güzel gidiyor gerçekten böyle fillera can kurban.Sode no shirayuki gerçekten çok güzelmiş, ichigonun dediği gibi rukiaya hiç benzemiyor:)Bir de rukia ,neredeyse Renjinin dizine geliyor. Bu arada bu muramasa, Kenpachinin katanası çıkmaz umarım.Olmasın öyle bişey ama kimin katanası o zaman bu adam.Bir tek o yok ortada. aa hiç aklıma gelmemişti süper olur bence kenpachininki çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tunca said: Theghosthand said: 232 Rukia işte, intihara meyilli depresif japon karılarını temsil ediyor.O soukatsui attığı sahneye ben de bittim gerçekten.Yani müziğin yükselişlerini alçalışlarını çok iyi ayarlamışlar.Güzel gidiyor gerçekten böyle fillera can kurban.Sode no shirayuki gerçekten çok güzelmiş, ichigonun dediği gibi rukiaya hiç benzemiyor:)Bir de rukia ,neredeyse Renjinin dizine geliyor. Bu arada bu muramasa, Kenpachinin katanası çıkmaz umarım.Olmasın öyle bişey ama kimin katanası o zaman bu adam.Bir tek o yok ortada. aa hiç aklıma gelmemişti süper olur bence kenpachininki çıksa eleman kenpaçinin reiatsusunuda andırmıyor değil var bi piskopatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar