Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Theghosthand said:

http://www.youtube.com/watch?v=Fb6XzldysOU&feature=related

Zabimaruyu soruyordunuz niye maymun değil diye.Bakın aslında ne olmuş:)

lol evet kesin bu olmuş, bazı tiplerin alakası yok zabimaru gibi.

hiç doğru düzgün filler arc görmediğim için umudum yok doğrusu, ilk bölümden tipsiz adamın teki geldi dedeyi rehin aldı. olduuuuuuuuuuuuuuu
Sosyal ağlarda paylaş

231

Normal konudan kat kat güzel oldu lan bu. Dövüşler çok iyi olacak şu bölümde sinyalleri verdiler .
Zangetsu inşallah çıkar dışarı.Zaten ichigonun hollow gücü var, o yeter bu arc için.Belki de zangetsu da sotayçonun zanpakutosu gibi çok güçlüdür ve ikna olmaz.Bir üçüncü şık var ki o da çok düşük ihtimal shirosakinin çıkması.
Ben yapsam bu filleri hem zangetsu hem de shirosakiyi çıkartırdım.Shirosakiyi karşıya zangetsuyu shinigami tarafına alırdım.Sonrada işkence olsun diye Lurichio ile futbol oynatırdım hahaha.Şaka bi yana bu filler güzel olacak, düzgün filler yapanlardan allah razı olsun.

Sosyal ağlarda paylaş

232

Rukia işte, intihara meyilli depresif japon karılarını temsil ediyor.O soukatsui attığı sahneye ben de bittim gerçekten.Yani müziğin yükselişlerini alçalışlarını çok iyi ayarlamışlar.Güzel gidiyor gerçekten böyle fillera can kurban.Sode no shirayuki gerçekten çok güzelmiş, ichigonun dediği gibi rukiaya hiç benzemiyor:)Bir de rukia ,neredeyse Renjinin dizine geliyor.

Bu arada bu muramasa, Kenpachinin katanası çıkmaz umarım.Olmasın öyle bişey ama kimin katanası o zaman bu adam.Bir tek o yok ortada.

Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:

232

Rukia işte, intihara meyilli depresif japon karılarını temsil ediyor.O soukatsui attığı sahneye ben de bittim gerçekten.Yani müziğin yükselişlerini alçalışlarını çok iyi ayarlamışlar.Güzel gidiyor gerçekten böyle fillera can kurban.Sode no shirayuki gerçekten çok güzelmiş, ichigonun dediği gibi rukiaya hiç benzemiyor:)Bir de rukia ,neredeyse Renjinin dizine geliyor.

Bu arada bu muramasa, Kenpachinin katanası çıkmaz umarım.Olmasın öyle bişey ama kimin katanası o zaman bu adam.Bir tek o yok ortada.

aa hiç aklıma gelmemişti süper olur bence kenpachininki çıksa

Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

Theghosthand said:

232

aa hiç aklıma gelmemişti süper olur bence kenpachininki çıksa

eleman kenpaçinin reiatsusunuda andırmıyor değil var bi piskopatlik.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...