Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Abi manga az kaldı. Ara vermezler ise 1 yıla kadar biter bleach gibi. Olsun azıcık filler izleyelim. Anime VS Manga Böyleyken; Böyle Oldu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 O değil de Japonlar hatun çizmeyi biliyorlar, içlerinde ukte kaldığından mıdır nedir anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Simdi napacaz bu filler lari. Birde filler da aizen ile hinamori gozukuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 O son sanheler beni bitirdi bide dede tayçonun gelmesi saçmalık oldu orda tilki 2. ye bankai çekemiyo mu da adam kalkıp geldi tam bankailikti yani allon Diğerleri allondan sonra çerez kalıyo zaten kötü harcamışlar dede yatçoyu ama son sahneler süperdi ichigo yine iman gücü dalıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 227 -.-" Tek güzel yanı grafikler felan pek hoştu. Önümüzdeki bölümde meme var galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben beğendim kasmadan geniş geniş izledim. Sakin birşeyler lazımdı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 227 bence açık ara en iyi bleach filler'ı olmuş, ana hikayeyi genişletip görmediğimiz bir kısmı görmüş olduk ki -1 bölümdü kronolojik olarak. beğendim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Manganın speciallarını kullanarak bölüm yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 227 gibi bolumler yapsalar filler olarak cok daha keyif alirim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ennryuu ile kennryuu lu fillerlar istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 luriçiyo-çaannnnnn'ın futbol festivalinde yıkılan tribünlerin altında kaldıklarını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hatredintern said: ennryuu ile kennryuu lu fillerlar istiyoruz Of ne güzel olur tadından yenmez valla. Bide şey isterim, bountolar gelsin felan ? çok mis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Manganın yenisi niye çıkmadı hala? Birileri sınav zamanı çizerlerin gibisinden birşeyler yazmış ama doğru mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 deadwoll said: Manganın yenisi niye çıkmadı hala? Birileri sınav zamanı çizerlerin gibisinden birşeyler yazmış ama doğru mu acaba? Epic bölümleri önceden birileri tarayıp koyuyor. gelenek gibi oldu o. Bu bölüm demekki epic değil. Ayrıca burası manga bölümü değil. Defol git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gkgokhan Hayır kolum kadar adamsın, neyine güveniyorsun anlamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bleach MMORPG'si yapsalar da oynasak ya, shinigami olsak ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Sam said: luriçiyo-çaannnnnn'ın futbol festivalinde yıkılan tribünlerin altında kaldıklarını umuyorum. Amen demek istiyorum, sağdan soldan hollow fırlamaz ki, şu lurichiyo yu öldürsede zevke gelsek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 228 Böyle filler olsun, canımı yesin. Ne güzel memeler varmış lan ! Ayrıca bu kadar meme göstrebiliyordunuz? Niye harribel'in meme altını kestiniz. A hayvanatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Gkgokhan said: 228 Böyle filler olsun, canımı yesin. Ne güzel memeler varmış lan ! Ayrıca bu kadar meme göstrebiliyordunuz? Niye harribel'in meme altını kestiniz. A hayvanatlar. 228 :D 228 i görünce bi açıldın bakıyorum ha bu arada yoruichi yerim seniiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 228 Hehe women association dan bolum yapmislar walla. Gene eglendim ben, ana senaryoyu batiran filler lardan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Adamlar direk tentacle fantezisi yapmıs ohşşsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 tentacle rape var sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 animede bunların aizenle olan savaşı bitti mi ? (aizen miydi tam da hatırlamıyorum.) böyle işte ben güzelim sen güzelsin diyen 2 tipin savaşı sırasında rage q. çekmiştim, sonrasını seyretmedim biraz biriksin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bitmedi daha şu anda filler ve öbür bölümde de yeni filler arc'a girecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Yeni filler arc, diger arc lar gibi hikayenin icine etmeyecek gibi bir izlenim verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar