Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O son sanheler beni bitirdi bide dede tayçonun gelmesi saçmalık oldu orda tilki 2. ye bankai çekemiyo mu da adam kalkıp geldi tam bankailikti yani allon Diğerleri allondan sonra çerez kalıyo zaten kötü harcamışlar dede yatçoyu ama son sahneler süperdi ichigo yine iman gücü dalıyo :P
Mesaj tarihi:

227

bence açık ara en iyi bleach filler'ı olmuş, ana hikayeyi genişletip görmediğimiz bir kısmı görmüş olduk ki -1 bölümdü kronolojik olarak. beğendim şahsen.

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Manganın yenisi niye çıkmadı hala? Birileri sınav zamanı çizerlerin gibisinden birşeyler yazmış ama doğru mu acaba?

Epic bölümleri önceden birileri tarayıp koyuyor. gelenek gibi oldu o. Bu bölüm demekki epic değil. Ayrıca burası manga bölümü değil. Defol git!
Mesaj tarihi:
Sam said:

luriçiyo-çaannnnnn'ın futbol festivalinde yıkılan tribünlerin altında kaldıklarını umuyorum.

Amen demek istiyorum, sağdan soldan hollow fırlamaz ki, şu lurichiyo yu öldürsede zevke gelsek :D
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

228

Böyle filler olsun, canımı yesin. Ne güzel memeler varmış lan !
Ayrıca bu kadar meme göstrebiliyordunuz? Niye harribel'in meme altını kestiniz. A hayvanatlar.

228

:D 228 i görünce bi açıldın bakıyorum ha bu arada yoruichi yerim seniiiiii

Mesaj tarihi:

animede bunların aizenle olan savaşı bitti mi ? (aizen miydi tam da hatırlamıyorum.) böyle işte ben güzelim sen güzelsin diyen 2 tipin savaşı sırasında rage q. çekmiştim, sonrasını seyretmedim biraz biriksin istiyorum.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...