Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 224 Hinamori halen Aizen tayço triplerinde walla. Birde multiple kidou nedir yahu? Naptın kızım sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 makro yapmış hinamori. (:P) 225 manyak olacak ya da 226, sanırım 226 bölümün sonunda verilen kısma bakılırsa. umarım animasyondan kısmazlar. ama 227'den itibaren filler girebilir endişem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Filler 229'dan sonra gelebilir gibi evet, olaylar iyice kızıştı çünkü. Bari 2-3 bölümde bitse eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 halibel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 225 All Vice-Captains Annihilated! The Terrifying Demonic Beast 226 Fierce Fighting Concludes? Towards a New Battle! 227 Wonderful Error Ve 227 Filler olduğu ortaya çıktı efendim. Peki neymiş bu filler? Bazı yorumlar.. Ahanda Yorumlar Maruna 227-Wonderful Error Oh my. That sounds wonderful. I'm banking that the filler is Mayuri's fault. Oh, this episode... I'm a few behind. I'll have to catch up soon. Telfer Or maybe it'll be an animated version of Kubo saying "I apologise for the wonderfully bad errors that I have made in Bleach. I apologise for all the rubbish filler you've had to go through. I apologise for what's happening in the manga. And now for some filler..." Sitede Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 25 bölümlük devasa, sezon boyunda arc değilse filler çok dert değil. 2-3 bölüm çekilir ama amagai tayço ya da bounto gibi birşey yaparlarsa gene yandık. ha bu arada büyük sürpriz 226'da olacak belli ki, umarım gene voltran'ı birleştirirler o bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 225: yare yare.. amcama hürmetler, sopayla rencide olayına son noktayı koydu.. X( matsumoto'nun karnının yarısı filan gidiyordu ama doğal olarak onu da kısmışlar tabii. allon espada kadar güçlü neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 DEDE TAYCOOOOOOO wallpaper yaptim o resmi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 daha büyüğünü bulamadım bir türlü, bulsam ben de yapıcam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 http://anime.desktopnexus.com/get/99406 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 heh eyvallah, çok makbule geçti. 225'in bitişine atfen bunu da koymadan edemiyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mangada daha ağır konuşmuş dede xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 225 Görmenizi istediğim bir sahne var. O Sahne Neden bu kadar çocuksu anime yapmaya başladılar kavrayamadım. İzlenme sayısı arttıkça galiba oranın rtüğü müdahale ediyor olabilir. Ve dede çok imbaydı. Bana kalsa hisagi aizeni bile yesin izlerim. Hatta ichigo yerine geçsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mangayı okuduktan sonra merakla dövüş sahnelerini beklemiştim. Ama yumuşatılmış sahneler beni hayal kırıklığına uğrattı. Araya giren filler'lar, gereksiz yere uzatılmış kavga sahneleri ile animeden yeterince soğumuştum, bunlar da tuzu biberi oldu diyebilirim. Bleach'te %100 mangacıyım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 su son 3-4 bolumu bende seyretmedim, acaip bir soguma var. manga yi mi takip etsem artik diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 manga spoiler "Superchunky from hell" nedir, superchunky nedir allahını seversen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dede bitirmiş olayı artık. Gerçi ben başkasını bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 İchigo vs uliq oha oha animasyona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 226 dede önceki hayatında ağır ceza hakimiymiş herhalde, yargıladı. ben tek, siz hepiniz yaptı üstüne. mangadaki kadar kısa ve öz tutmuşlar, zayıf görünmemiş neyse ki komamura gibi. (mangada one-shot çekiyordu, anime'de güreş yaptırdılar lol) adam bakmıyor bile lol, üçlü de gariplerim saldırmaya kalktı üstüne ehu. beklediğim kadar efsane olmasa da güzel bölümdü, sondaki dövüşe ayırmışlar bütçeyi belli. neyse filler'ı da ilan ettiler, af dilediler. abuk sabuk 25'lik arc sokmazlarsa okul geyiklerine razıyım 3-5 bölüm. dedenin kısmını tekrar seyrettim, orası efsane olmuş fikrimi değiştirdim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 tekrar ediyorum DEDE TAYCOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Yeni bölüm çıkmadı hala niyedir anlamadım bilen var mı yoksa tatile mi girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 torrentlerde ismi degisik oluyodu 2-3 haftadır 226 harikaydı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Dede Tayço hakikaten yargıladı yalnız. Bleach'in animasyonlarının zaman zaman saçmalamasına sinir olsam da Ulquiorra vs Ichigo'ya özen göstermişler cidden. Grimmjow savaşındakini aratmayan kalitede izleriz umarım şu saçma sapan fillerlar bitince onu da. Umarım kısa sürer fillerlar diyeceğim ama muhtemelen 3 ay boyunca fillera maruz kalacağız. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Monthius said: Dede Tayço hakikaten yargıladı yalnız. Bleach'in animasyonlarının zaman zaman saçmalamasına sinir olsam da Ulquiorra vs Ichigo'ya özen göstermişler cidden. Grimmjow savaşındakini aratmayan kalitede izleriz umarım şu saçma sapan fillerlar bitince onu da. Umarım kısa sürer fillerlar diyeceğim ama muhtemelen 3 ay boyunca fillera maruz kalacağız. :/ ichi vs ulq kacinci bolum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 3 ay ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar