Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

225 All Vice-Captains Annihilated! The Terrifying Demonic Beast
226 Fierce Fighting Concludes? Towards a New Battle!
227 Wonderful Error

Ve 227 Filler olduğu ortaya çıktı efendim. Peki neymiş bu filler? Bazı yorumlar..

Ahanda Yorumlar

Maruna

227-Wonderful Error

Oh my. That sounds wonderful. I'm banking that the filler is Mayuri's fault.

Oh, this episode... I'm a few behind. I'll have to catch up soon.

Telfer

Or maybe it'll be an animated version of Kubo saying "I apologise for the wonderfully bad errors that I have made in Bleach. I apologise for all the rubbish filler you've had to go through. I apologise for what's happening in the manga. And now for some filler..."

Sitede Budur.

Sosyal ağlarda paylaş

25 bölümlük devasa, sezon boyunda arc değilse filler çok dert değil. 2-3 bölüm çekilir ama amagai tayço ya da bounto gibi birşey yaparlarsa gene yandık.

ha bu arada büyük sürpriz 226'da olacak belli ki, umarım gene voltran'ı birleştirirler o bölüm için.
Sosyal ağlarda paylaş

226

dede önceki hayatında ağır ceza hakimiymiş herhalde, yargıladı. ben tek, siz hepiniz yaptı üstüne. mangadaki kadar kısa ve öz tutmuşlar, zayıf görünmemiş neyse ki komamura gibi. (mangada one-shot çekiyordu, anime'de güreş yaptırdılar lol)

adam bakmıyor bile lol, üçlü de gariplerim saldırmaya kalktı üstüne ehu.

beklediğim kadar efsane olmasa da güzel bölümdü, sondaki dövüşe ayırmışlar bütçeyi belli. neyse filler'ı da ilan ettiler, af dilediler. abuk sabuk 25'lik arc sokmazlarsa okul geyiklerine razıyım 3-5 bölüm.

dedenin kısmını tekrar seyrettim, orası efsane olmuş fikrimi değiştirdim. (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

Dede Tayço hakikaten yargıladı yalnız. Bleach'in animasyonlarının zaman zaman saçmalamasına sinir olsam da Ulquiorra vs Ichigo'ya özen göstermişler cidden. Grimmjow savaşındakini aratmayan kalitede izleriz umarım şu saçma sapan fillerlar bitince onu da. Umarım kısa sürer fillerlar diyeceğim ama muhtemelen 3 ay boyunca fillera maruz kalacağız. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

Dede Tayço hakikaten yargıladı yalnız. Bleach'in animasyonlarının zaman zaman saçmalamasına sinir olsam da Ulquiorra vs Ichigo'ya özen göstermişler cidden. Grimmjow savaşındakini aratmayan kalitede izleriz umarım şu saçma sapan fillerlar bitince onu da. Umarım kısa sürer fillerlar diyeceğim ama muhtemelen 3 ay boyunca fillera maruz kalacağız. :/

ichi vs ulq kacinci bolum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...