ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 deadwoll said: Hatundaki dikkatimi çeken tek farklılık animede memelerinin altının da kapalı olması oldu :P ulan zaten sırf matsumoto ve halibel in memeleri için izliyorum şu animeyi bi gözükse bırakıcam izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya omaeda cidden enteresan, "vay kakkoi oldu" dedirtti bir an, sonra gene bozdu lol. beklenmedik bişi yapacak diye bekliyorum hala, dediği gibi boşuna ninja bölüğüne fukutayço olmaması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Omaeda nasıl special corps ta tayço olabilir yahu, 54. bölümde ichigo bunun shikai yi tek elle parçalamadı mı? Bu suzumebachi de 1 kişiyi 2 kere soksun aynı yerden artık, bir tek filmde gördük kendilerini o vurduğu da heykeldi zaten. Baydı bu episode gereksiz uzatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sanırım 1 tane bountoyuda soi-fon 2 kere sokarak öldürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 müzik hakkında fikrim ciddi şekilde değişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şu kombatları biraz daha hızlı geçseler saçma sapan konuşmalar..nedir o öyle ya yok ben zenginim yakışıklıyım vs..vs..tüm o kombatlardan gazdan sonra resmen hevesim kırıldı izlerken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hisagi nin dövüşünü ben çok beğenmiştim.bence haftayada öyle bir dövüş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hisagi'nin dövüşünü belli ki shippuuden 26 gibi birkaç ekip birleşip hazırlamıştı, kolay kolay benzeri geleceğini sanmam. işin ironik kısmı mangadaki en silik dövüşlerden biriydi heh. önümüzdeki 2 ayda filan oturaklı dövüş var ed'de gösterdikleri tiplerden biriyle, umarım onu öyle yaparlar. mangada manyaktı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sam, ichigo yu ne zaman gorecez ? daha coook mu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 evet çok var daha, hatta filler bile girerse araya şaşmam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bugünkü bölüm de iyiydi fakat hard spoiler lakin o kadar acıdık Soifon'a olmadı yaptığı. Daha trajik öldürseydi keşke kittyi. Bakalım 224-5-6 baya hareketli olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 esas bomba 230'a doğru gelecek sanırım, onu bekliyorum heyecanla. sonrasında filler girmezlerse süper olacak. güzeldi, mangadaki dövüşleri uzatıp daha detaylı hale getiriyorlar. önümüzdeki bölümlerde de tam gaz devam ediyor fuku-tayço ekşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 soifon yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Special Corps teknikleri muhabbeti iyiydi onun haricinde oteaku dan bezdim resmen. Soifon un shunpu açmadan adamı tokatlaması aradaki güç farkını işaret ediyor. Ama soifon un espada no.1 i dövememesi lazım. Çünkü soifon espada no.1 i döverse yoruichi ne yapar gibi bir durum oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Gallant said: Special Corps teknikleri muhabbeti iyiydi onun haricinde oteaku dan bezdim resmen. Soifon un shunpu açmadan adamı tokatlaması aradaki güç farkını işaret ediyor. Ama soifon un espada no.1 i dövememesi lazım. Çünkü soifon espada no.1 i döverse yoruichi ne yapar gibi bir durum oluşur. soifonun yokedemiyeceği şey yok ki 2 wuruyo yeterki wurabilsin :D bu arada espada no 1 derken kimden bahsettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 soul society in kan kaybetmesi lazim, boyle her dovusu kazanirlarsa cekismeli gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 manganin ayri konusu yok heralde? fraccion onlar, zaten olaylari espadalarin yardimcisi olmak, ben de bugun wikiden okudum =), cok karman corman bu arrancar isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 enee dogru lan, mesaj bile yaziyorum oraya, ella ella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 soifon <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 .üzgün olmak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bu animenin topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 224 Hinomori pek bi güzelleşmiş. Ayrıca en sevdiğim zanpakutou'lardan birisidir. Bölümü bitirdikten sonra ek olarak bakmanızı isterim, chimaera'nın doğuşu mangada şöyle; It's Beatifull... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ben de öyle olması gerektiğini düşünüyordum, çocuklara hitap etmişler animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben de acaba oyle mi yapmislar diye dusunuyodum o sahne gelmeden, yapmamislar, olsun, canlari saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar