Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Hatundaki dikkatimi çeken tek farklılık animede memelerinin altının da kapalı olması oldu :P

ulan zaten sırf matsumoto ve halibel in memeleri için izliyorum şu animeyi bi gözükse bırakıcam izlemeyi
Mesaj tarihi:
ya omaeda cidden enteresan, "vay kakkoi oldu" dedirtti bir an, sonra gene bozdu lol. beklenmedik bişi yapacak diye bekliyorum hala, dediği gibi boşuna ninja bölüğüne fukutayço olmaması lazım yani.
Mesaj tarihi:
Omaeda nasıl special corps ta tayço olabilir yahu, 54. bölümde ichigo bunun shikai yi tek elle parçalamadı mı? Bu suzumebachi de 1 kişiyi 2 kere soksun aynı yerden artık, bir tek filmde gördük kendilerini o vurduğu da heykeldi zaten. Baydı bu episode gereksiz uzatmışlar.
Mesaj tarihi:
şu kombatları biraz daha hızlı geçseler saçma sapan konuşmalar..nedir o öyle ya yok ben zenginim yakışıklıyım vs..vs..tüm o kombatlardan gazdan sonra resmen hevesim kırıldı izlerken...
Mesaj tarihi:
hisagi'nin dövüşünü belli ki shippuuden 26 gibi birkaç ekip birleşip hazırlamıştı, kolay kolay benzeri geleceğini sanmam. işin ironik kısmı mangadaki en silik dövüşlerden biriydi heh. önümüzdeki 2 ayda filan oturaklı dövüş var ed'de gösterdikleri tiplerden biriyle, umarım onu öyle yaparlar. mangada manyaktı çünkü.
Mesaj tarihi:
esas bomba 230'a doğru gelecek sanırım, onu bekliyorum heyecanla. sonrasında filler girmezlerse süper olacak.

güzeldi, mangadaki dövüşleri uzatıp daha detaylı hale getiriyorlar. önümüzdeki bölümlerde de tam gaz devam ediyor fuku-tayço ekşını.
Mesaj tarihi:
Special Corps teknikleri muhabbeti iyiydi onun haricinde oteaku dan bezdim resmen.
Soifon un shunpu açmadan adamı tokatlaması aradaki güç farkını işaret ediyor. Ama soifon un espada no.1 i dövememesi lazım. Çünkü soifon espada no.1 i döverse yoruichi ne yapar gibi bir durum oluşur.
Mesaj tarihi:
Gallant said:

Special Corps teknikleri muhabbeti iyiydi onun haricinde oteaku dan bezdim resmen.
Soifon un shunpu açmadan adamı tokatlaması aradaki güç farkını işaret ediyor. Ama soifon un espada no.1 i dövememesi lazım. Çünkü soifon espada no.1 i döverse yoruichi ne yapar gibi bir durum oluşur.

soifonun yokedemiyeceği şey yok ki 2 wuruyo yeterki wurabilsin :D bu arada espada no 1 derken kimden bahsettin ?

Mesaj tarihi:

224

Hinomori pek bi güzelleşmiş. Ayrıca en sevdiğim zanpakutou'lardan birisidir. Bölümü bitirdikten sonra ek olarak bakmanızı isterim, chimaera'nın doğuşu mangada şöyle;

It's Beatifull...

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...