deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mangasına yetişti mi ki anime? Ordan spoiler verilebilir yani :P , ölmesin Soifon ya adının söylenişine hastayım. Ölse de adını söylesinler en azından. Soyfoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hitsuga-Matsumoto Hitsuga - Are u upset about anything? diye bi laf koyuyo Matsumoto ya bunun nedenini anlayabilmiş olan var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 anime ed'de mangada 2-3 ay önce görülen tipler var, ancak sonbahara yetişir herhalde filler girmezlerse ki girerler herhalde orta yerde gene hueco mundo'da yaptıkları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Letsgetthesunshine said: Hitsuga-Matsumoto Hitsuga - Are u upset about anything? diye bi laf koyuyo Matsumoto ya bunun nedenini anlayabilmiş olan var mı. Herhalde son savasi olabilir gibisinden sormustur. Hani pisman oldugun bisi var mi misali. Gerci toshiro ve rangiku ya dusen rakipler kimsede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Vaizard'lar gelip yardıracak bence tayçolar sıkıştığı noktada. Filler da bu battle'ın son sahnesinde girer bence 5-6 bölüm falan. Mangada nasıldır bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hitsuga-Matsumotomatsumoto hitsugaya arasında bir elektrklenme var ondan sormuştur onu. hani aşkını anlatamadın ölürsen pişman olma diye. gerçi her karakter ölürken 30 saat konuşuyor, bol bol anlatır derdini matsumoto soifonneden ölüyor yahu? ölmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 manga spoiler koymayalım ki anime izleyicilerinin kafası karışmasın. soifon'un dövüşü devam ediyor halen, meraklanmayın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 BENİM İÇİN BİLİÇ BİTMİŞTİR.İZLEMEM BİDAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ehu anime'de daha havalı yapıyorlar bazı şeyleri, fena da olmuyor aslında saçmalamazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Hatundaki dikkatimi çeken tek farklılık animede memelerinin altının da kapalı olması oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 221 Ukitake Jyuushiro & Katen Kyoukotsu bu 2 sinin karşısında kim durabilir ki aizen gelsin diğerleri tırt... bide Halibel beyaz saçlı çocuğu öper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Sam said: ehu anime'de daha havalı yapıyorlar bazı şeyleri, fena da olmuyor aslında saçmalamazlarsa. onlarında rtük sansür getirmiş sanırım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bleach Openingi 4 Tane Mio Söylerse Ne Olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 heh şarkıyı pek beğenmemiştim, fikrimi değiştirdi. (:P) yalnız bir an düşündüm de bizim animasyon sektörü japon seviyesine gelse bile (seslendirme sorun değil güzel yaparız) müzikte direkt batırırız. bir an tahayyül etmeye çalıştım alişan'dan OP yapılıyor filan, titreme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 öyle deme bilimkurgusal pop yapiyoruz. sen güneş ben ay annem de seviniyor. bu ara k-on'a daha çok yakişirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bence tayçolar fena kaybetçekler.aizen boşa güvenmiyordur adamlarına.sonra kenpachi gelip bankai açıcak tüm anime evren patlıycak dünya ss hm birbirine gircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 evet hatta soyle acicak bankaiyi deli kadir, ben bu oyunu bozarim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yeni OP yi zamanla insan daha çok seviyor:) Özellikle klipten sonra:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sam said: heh şarkıyı pek beğenmemiştim, fikrimi değiştirdi. (:P) yalnız bir an düşündüm de bizim animasyon sektörü japon seviyesine gelse bile (seslendirme sorun değil güzel yaparız) müzikte direkt batırırız. bir an tahayyül etmeye çalıştım alişan'dan OP yapılıyor filan, titreme geldi. +1 +1 batterist CUTEEE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Şarkı felaket kötü, danslar falan rezalet ama iki tanesinin acaip gideri var allah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sam said: heh şarkıyı pek beğenmemiştim, fikrimi değiştirdi. (:P) yalnız bir an düşündüm de bizim animasyon sektörü japon seviyesine gelse bile (seslendirme sorun değil güzel yaparız) müzikte direkt batırırız. bir an tahayyül etmeye çalıştım alişan'dan OP yapılıyor filan, titreme geldi.OP ismail yk bomba bomba ED ferdi tayfur. ama bence çokta batırmayız hiç yoktan naruto nun OP larından daha güzel olur ama şaka maka bu bleach in OP lerini çok beğeniyorum ben.şu sonuncu pek güzel değil ama benimde fikrimi değiştirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sartherien said: Sam said: heh şarkıyı pek beğenmemiştim, fikrimi değiştirdi. (:P) yalnız bir an düşündüm de bizim animasyon sektörü japon seviyesine gelse bile (seslendirme sorun değil güzel yaparız) müzikte direkt batırırız. bir an tahayyül etmeye çalıştım alişan'dan OP yapılıyor filan, titreme geldi. +1 +1 batterist CUTEEE :D baterist tatlı ötesi cidden ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha bateristte lisedeki kravatım var "meraba ben sizin kravattan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şarkının full halini hiç dinlememiştim gerçi ben seviyodum zaten bu şarkıyı nedense şimdi daha bi hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Omaeda bölümlerinde sıkıntıdan ölecektim. Şu saçma sapan ve hiç komik olmayan salak yerleri koymasalar, bir de her karakter her shikai-bankai açınca "Suzumebachi, iki kere soktum mu bi de yer sokar" muhabbetine girmeseler çok şahane olacak. Baydım be artık... Ha bir de Omaeda ölür umarım. Bu kadar gerizekalı bir karakter nasıl Fuku-Taichou olur ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar