Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine said:

Hitsuga-Matsumoto
Hitsuga - Are u upset about anything? diye bi laf koyuyo Matsumoto ya bunun nedenini anlayabilmiş olan var mı.

Herhalde son savasi olabilir gibisinden sormustur. Hani pisman oldugun bisi var mi misali.
Gerci toshiro ve rangiku ya dusen rakipler kimsede yok.

Sosyal ağlarda paylaş

heh şarkıyı pek beğenmemiştim, fikrimi değiştirdi. (:P)

yalnız bir an düşündüm de bizim animasyon sektörü japon seviyesine gelse bile (seslendirme sorun değil güzel yaparız) müzikte direkt batırırız. bir an tahayyül etmeye çalıştım alişan'dan OP yapılıyor filan, titreme geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

yalnız bir an düşündüm de bizim animasyon sektörü japon seviyesine gelse bile (seslendirme sorun değil güzel yaparız) müzikte direkt batırırız. bir an tahayyül etmeye çalıştım alişan'dan OP yapılıyor filan, titreme geldi.

+1 +1
batterist CUTEEE :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

OP ismail yk bomba bomba ED ferdi tayfur.
ama bence çokta batırmayız hiç yoktan naruto nun OP larından daha güzel olur

ama şaka maka bu bleach in OP lerini çok beğeniyorum ben.şu sonuncu pek güzel değil ama benimde fikrimi değiştirdi :P
Sosyal ağlarda paylaş

sartherien said:

Sam said:

+1 +1
batterist CUTEEE :D

baterist tatlı ötesi cidden ya :P
Sosyal ağlarda paylaş

Omaeda bölümlerinde sıkıntıdan ölecektim. Şu saçma sapan ve hiç komik olmayan salak yerleri koymasalar, bir de her karakter her shikai-bankai açınca "Suzumebachi, iki kere soktum mu bi de yer sokar" muhabbetine girmeseler çok şahane olacak. Baydım be artık... Ha bir de Omaeda ölür umarım. Bu kadar gerizekalı bir karakter nasıl Fuku-Taichou olur ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...