Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Sam said:
kira'nın kendisi kılıç dövüşünde daha usta olsa potansiyel çok büyük. içigo, kenpaçi gibi karakterlerin en kısa dövüşünde bile kılıçlarının yüzlerce kere çarpıştırdıklarını düşünün rakipleriyle. wabisuke kullansalar rakiplerinin kılıçlarının ağırlığı binlerce tona ulaşırdı rahat ki haineko gibi istisnalar hariç etkilenmeyecek karakter yok.

Kenpachi gibi bi adamın wabisukeye dokunmasına gerek yok ki. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Kenpachi gibi bi adamın wabisukeye dokunmasına gerek yok ki. :)

e işte kira bir tayço mevkiinde olmadığından öyle, yoksa komamura'ya filan versen başka olur durum.

Letsgetthesunshine said:
@Sam spo olabilicek bi söylenti aslı tam olarak bilinmiyor ama
Yachiru hakkında

Söylentiye göre Kenpachi Yachiru nun bankai si ya da zanpaktou su gibi bi muhabbet vardı aslı var mıdır bilmiyorum ama

evet ben de duydum onu ama yaçiru eğlenceli bir karakter, kendi yoda gibi dövüşse bazen hoş olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin de gozunuze carpmadi mi bu bolumde, cizimler gercekten iyiydi cogu dovuse sahnesine gore. Yani bir ichigo vs grimmjow tarzi cizimler vardi. cok hareketli. bunda pay olarak hisuga'nin ichigo'ya benzerligi teorisini ortaya atiyorum. bildigin ichigo'nun esmeri modelinde adam oldugu icin mi bu ise girmis.

sonucta bildigin arrancarla dovusuyor adam espada fln da degil. boyle olunca ben beklentiye girerim arkadas diger dovuslerde. sacma sapan cizmez umarim. bildigin ugrasilmis cizimlerdi bu bolumdekiler. yok mu katilan :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben diyorum ki shippuuden 26'da olduğu gibi birden fazla ekip birleşip ortaklaşa yapmışlar, muhtemelen sadece bu bölüme özeldi. hep böyle yapabilseler elbette dadından yinmez. önceki bölümlerde zayıf animasyon filan deniyordu, muhtemelen onları hızlıca yapıp bir taraftan buna odaklanmışlardır. bir daha 2010'da herhalde. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de bildiğim bu bölümlerde kaleme kubo geçiyor. Ayrıca normalde saniye bir anime 8 kareden oluşuyor. Standartlarıda bumuş. Fakat bu bölümlerde bunu pal(25) ya da ntsc(30) kareye göre çiziyo olabilirler. Mesela son bölüm (219) aynı şekilde hazırlanmış.

Rezilliği görmek için pendulum öncesi bölümü izlemeniz yeterlidir.

Sosyal ağlarda paylaş

15 bölümde bir yaptıkları açılış/kapanışlarda bile mide bulandırıcı orantısız suratlar/vücutlar var. Tamamiyle animenin bütçesi ve hedef kitlesi ile alakalı. Üstünüze alınmayın ama böyle japonyada 12 yaşında oğlan çocuklarının izlediği shounenleri, hele hele bu kadar popülerse, önlerine 320*240 çöp atsan bile izledikleri için normal karşılamanız lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
@Sam spo olabilicek bi söylenti aslı tam olarak bilinmiyor ama
Yachiru hakkında

Söylentiye göre Kenpachi Yachiru nun bankai si ya da zanpaktou su gibi bi muhabbet vardı aslı var mıdır bilmiyorum ama

Bende duydum Kenpachi materyalize ettiğinde aşırı fazla reiatsusu olduğundan materyalize kaldı yachiru die

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...