Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çok süperdi çok shuuei nin son lafı harikaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bankai acilacak ama baskasinin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kisuke ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 söylemeyinnnnnnnnnnnn! sürprisimisssssssssss!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 offffff nasıl beklenir 1 hafta dövüşünü beklediğim okadar adam varki çooooook uzun sürcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yeni soundtrack çok iyidi be. 4. albümde gelse dinlesek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ne güzel bölümdü ya hehe bi sonraki bölüm mangada kaça denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 326 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kelabi kel zaten bankaisini açtı ben daha değişik birşey bekliyorum. madarame bi de o, kel dedin için acıdı adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ya tmm bankai geyiğini zaten biliyoruz ama adamın bankaisi gizliydi. Tayço Fukutayçolar falan bilmiyorlardı neyse simdi mangayı okucam nası olsa ne olcak gorurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 PhysX said: kelabi kel zaten bankaisini açtı ben daha değişik birşey bekliyorum. madarame bi de o, kel dedin için acıdı adama. Ayrıca adam kel değil sadece kafasını kazıtıyor. Bölüm sonu dialoglarının birinde söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yachiru'dan da bankai lazım artık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 İzleyeceğim animefreak ten de bu lanet telekom sğaolsun daha 15 dk dır giriş kısmını yükleyebildi. sdfjş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sam said: kira'nın kendisi kılıç dövüşünde daha usta olsa potansiyel çok büyük. içigo, kenpaçi gibi karakterlerin en kısa dövüşünde bile kılıçlarının yüzlerce kere çarpıştırdıklarını düşünün rakipleriyle. wabisuke kullansalar rakiplerinin kılıçlarının ağırlığı binlerce tona ulaşırdı rahat ki haineko gibi istisnalar hariç etkilenmeyecek karakter yok. Kenpachi gibi bi adamın wabisukeye dokunmasına gerek yok ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 @Sam spo olabilicek bi söylenti aslı tam olarak bilinmiyor ama Yachiru hakkında Söylentiye göre Kenpachi Yachiru nun bankai si ya da zanpaktou su gibi bi muhabbet vardı aslı var mıdır bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Flameoffear said: Kenpachi gibi bi adamın wabisukeye dokunmasına gerek yok ki. :) e işte kira bir tayço mevkiinde olmadığından öyle, yoksa komamura'ya filan versen başka olur durum. Letsgetthesunshine said: @Sam spo olabilicek bi söylenti aslı tam olarak bilinmiyor ama Yachiru hakkında Söylentiye göre Kenpachi Yachiru nun bankai si ya da zanpaktou su gibi bi muhabbet vardı aslı var mıdır bilmiyorum ama evet ben de duydum onu ama yaçiru eğlenceli bir karakter, kendi yoda gibi dövüşse bazen hoş olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sizin de gozunuze carpmadi mi bu bolumde, cizimler gercekten iyiydi cogu dovuse sahnesine gore. Yani bir ichigo vs grimmjow tarzi cizimler vardi. cok hareketli. bunda pay olarak hisuga'nin ichigo'ya benzerligi teorisini ortaya atiyorum. bildigin ichigo'nun esmeri modelinde adam oldugu icin mi bu ise girmis. sonucta bildigin arrancarla dovusuyor adam espada fln da degil. boyle olunca ben beklentiye girerim arkadas diger dovuslerde. sacma sapan cizmez umarim. bildigin ugrasilmis cizimlerdi bu bolumdekiler. yok mu katilan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben diyorum ki shippuuden 26'da olduğu gibi birden fazla ekip birleşip ortaklaşa yapmışlar, muhtemelen sadece bu bölüme özeldi. hep böyle yapabilseler elbette dadından yinmez. önceki bölümlerde zayıf animasyon filan deniyordu, muhtemelen onları hızlıca yapıp bir taraftan buna odaklanmışlardır. bir daha 2010'da herhalde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Benim de bildiğim bu bölümlerde kaleme kubo geçiyor. Ayrıca normalde saniye bir anime 8 kareden oluşuyor. Standartlarıda bumuş. Fakat bu bölümlerde bunu pal(25) ya da ntsc(30) kareye göre çiziyo olabilirler. Mesela son bölüm (219) aynı şekilde hazırlanmış. Rezilliği görmek için pendulum öncesi bölümü izlemeniz yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 15 bölümde bir yaptıkları açılış/kapanışlarda bile mide bulandırıcı orantısız suratlar/vücutlar var. Tamamiyle animenin bütçesi ve hedef kitlesi ile alakalı. Üstünüze alınmayın ama böyle japonyada 12 yaşında oğlan çocuklarının izlediği shounenleri, hele hele bu kadar popülerse, önlerine 320*240 çöp atsan bile izledikleri için normal karşılamanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Letsgetthesunshine said: @Sam spo olabilicek bi söylenti aslı tam olarak bilinmiyor ama Yachiru hakkında Söylentiye göre Kenpachi Yachiru nun bankai si ya da zanpaktou su gibi bi muhabbet vardı aslı var mıdır bilmiyorum ama Bende duydum Kenpachi materyalize ettiğinde aşırı fazla reiatsusu olduğundan materyalize kaldı yachiru die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 O adamdan o kadar şirin kılıç çıkmaz, çıkamaz, çıkmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 o kadarda şirin deil lem fuku tayço rapor getirdim hmm tmm sonra ama fuku tayço yamato ve toshiro tayçodan tmm yahu sonra gel ama fuku tayço SUS LAN SÜMÜK KEN-CHAN KAPIŞIO Roar X( Bleach funy moments 12 1.40 a gidin bi ben çok gülmüşdüm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hahah evet, yaçiru-çan daha bol çıkmalı kesinlikle. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kaede said: O adamdan o kadar şirin kılıç çıkmaz, çıkamaz, çıkmamalı 217 diye bi bölüm geçti tır gibi(sonu hariç) o bölümü koyan zihniyetten herşeyi beklerim artık ilk defa bleach izlerken iğrendim kenpachinin karizmayıda çizerler herşeyi yaparlar ben beklerim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar