Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Şu Yumichka karakteri zaten gereksizdi iyicene bugün kanıtladı kendini ya arc içinde filler yaparsın iyi güzel de bu kadar mı totodan sallama bi bölüm olur.Espri desen yok görüntü desen yok bi gayselliğe bağlamışlar komik olduklarını sanıyorlar!!1!! oh rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Lopeth said: dün bi 15 bölüm izledimde pek sarmadı gibi. Böyle mi devam ediyor yoksa ilerde güzelleşiyor mu ? ilk 15-20 bölüm boyunca bildiğim kadarıyla sponsorları yoktu hem bu yüzden hem de hikayeye girişi tam veremediklerinden dolayı biraz eziyet çektiriyor, doğrudur. ama ichigo'nun kendi güçlerini kazandığı bölümden itibaren esiri olursun merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Lopeth said: 60. bölüme geldim bende ama monitörü felan kırdım resmen. Zaten kendileri normal bir bleach izleyicinin hareketlerinden biri olan monitör kırmayı gerçekleştirmiş. Lütfen önündeki filler'lara ekipman bırak :D Bir klavye olur, sandalye olur olurda olur. 217 Açıkcası yumiçikanın kılıcını bide animede görmek istiyordum. Hasta kaldım. Bide geyin bi tek cero fırlatma sahnesi hoştu. O kadar saçmaladıktan sonra nedense arrancarlar cero fırlatırken pek bi ciddi. Bkz: noitora cerosu emmiş nel, iade ederkenki hoş bir öğürüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Lopeth said: 60. bölüme geldim bende ama monitörü felan kırdım resmen. en güzel bölümler 25-60 filan zaten, hala beğenmediysen bundan sonra beğenmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 217 exotic erotic impressive suggestive mega attack:D komik yapmışlar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 fantastik romantik heriften kurtulduk ya ölsemde gam yemem son 2dk kurtardi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Oh be şarlotto dan kurtulduk artık. Yine güç dengesinde abarma mevcut, yumicka, kira filan bunlar tırt şahsiyetler, karşılarına çıkan arrancar lara "fraccion bunlar tam arrancar değil" diyip geçersek belii bir mantığa oturabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Gaytastic bir bölüm olmuş o kadar direk 10sn falan dürdü izlemem hele o ortasında gördüğüm olay bitirdi beni iyiki 10sn'de izlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hmm kimse izlemedi mi yahu bu haftaki bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben izledim bi ama öyle izledim yani oha falan dedirtcek bişey göremedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Alakasızdı Wabisuke yi direk çekse orada adam gg zaten tribünlere oynadılar yine.. Sadece Kurosaki nin kapışmasını merak ediyorum ve ardında nereye bağlayacaklar.. Konu kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 eh bence bayağa güzel bir bölümdü özellikle emonun savaşı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben de izledim ama mangada daha etkileyici gelmişti, iyi oluyor ama hiç ekşın yapmamış kişilerin ekşınını görüyoruz. bir de wabisuke çok underrated bence, onunla dövülmeyecek adam yok neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kidouculara hiçbir şey yapamazsın.Birde o kadar underrated olmasının sebebi sahibinin emo olması heralde:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Uzun süredir izlediğim en adam gibi bölümdü pendulumdan beri. Emo falan iyi dövdü aguilayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 son 2 bölümdür izlemek için izliyorum yahu. aizen dedik tırk çıktı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Sam said: ben de izledim ama mangada daha etkileyici gelmişti, iyi oluyor ama hiç ekşın yapmamış kişilerin ekşınını görüyoruz. bir de wabisuke çok underrated bence, onunla dövülmeyecek adam yok neredeyse. matsumoto gayet tokatlamıştı gibi hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Sam said: bir de wabisuke çok underrated bence, onunla dövülmeyecek adam yok neredeyse. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Wabisuke o kadar da kuvvetli değil bana göre. Birde tek tek izlemek ne kadar sıkıcı yahu. REsmen soğudum animeden izlemiyorum bile. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kira'nın kendisi kılıç dövüşünde daha usta olsa potansiyel çok büyük. içigo, kenpaçi gibi karakterlerin en kısa dövüşünde bile kılıçlarının yüzlerce kere çarpıştırdıklarını düşünün rakipleriyle. wabisuke kullansalar rakiplerinin kılıçlarının ağırlığı binlerce tona ulaşırdı rahat ki haineko gibi istisnalar hariç etkilenmeyecek karakter yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ucunbiri said: Sam said: ben de izledim ama mangada daha etkileyici gelmişti, iyi oluyor ama hiç ekşın yapmamış kişilerin ekşınını görüyoruz. bir de wabisuke çok underrated bence, onunla dövülmeyecek adam yok neredeyse. matsumoto gayet tokatlamıştı gibi hatırlıyorum :)matsumoto nun kılıcı byakuya nınki gibi parçalanıyor.yani ortada vurabilceği bir kılıç yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ekmek çıktı! 219 baya baya iyiydi. En sonu Ikkaku'nun zanpaktou'sunu kırmış deve, 220 baya olaylı geçecek gibi. Ya da deli gibi flashback yapıp sonra da tek sahnede indirecekler aşağı. Mangayı okumadığımdan böyle yorumluyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ohaaaaa, ne kadar güzel bir bölümdü! 219 mangayı okumama rağmen seyrederken herşeyi unuttum, böyle heyecanla ne olacak diye bekliyorum. mükemmel yapmışlar, ekşın açısından en iyi bleach bölümü bile olabilir. shuuei'nin savaşı bu kadar heyecanlı ve dolu geçmiyordu mangada. gözlerim faltaşı gibi açıldı, herşeyi unuttum. bleach'i devamlı böyle yapabilseler keşke filler olmadığı zamanlarda. 220'de sizi sürpriz bekliyor, benim mangada en çok hoşuma giden chapter'lardan biriydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 @Sam Kel eleman dayak yiyip yiyip bankaisini acıcak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ehe sürpriz, mangada da şaşırmıştım ve hoşuma gitmişti. bozmayayım heyecanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar