Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:
dün bi 15 bölüm izledimde pek sarmadı gibi. Böyle mi devam ediyor yoksa ilerde güzelleşiyor mu ?

ilk 15-20 bölüm boyunca bildiğim kadarıyla sponsorları yoktu hem bu yüzden hem de hikayeye girişi tam veremediklerinden dolayı biraz eziyet çektiriyor, doğrudur.

ama ichigo'nun kendi güçlerini kazandığı bölümden itibaren esiri olursun merak etme :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
60. bölüme geldim bende ama monitörü felan kırdım resmen.

Zaten kendileri normal bir bleach izleyicinin hareketlerinden biri olan monitör kırmayı gerçekleştirmiş. Lütfen önündeki filler'lara ekipman bırak :D Bir klavye olur, sandalye olur olurda olur.

217

Açıkcası yumiçikanın kılıcını bide animede görmek istiyordum. Hasta kaldım.

Bide geyin bi tek cero fırlatma sahnesi hoştu. O kadar saçmaladıktan sonra nedense arrancarlar cero fırlatırken pek bi ciddi.

Bkz: noitora cerosu emmiş nel, iade ederkenki hoş bir öğürüğü

Sosyal ağlarda paylaş

kira'nın kendisi kılıç dövüşünde daha usta olsa potansiyel çok büyük. içigo, kenpaçi gibi karakterlerin en kısa dövüşünde bile kılıçlarının yüzlerce kere çarpıştırdıklarını düşünün rakipleriyle. wabisuke kullansalar rakiplerinin kılıçlarının ağırlığı binlerce tona ulaşırdı rahat ki haineko gibi istisnalar hariç etkilenmeyecek karakter yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
Sam said:
ben de izledim ama mangada daha etkileyici gelmişti, iyi oluyor ama hiç ekşın yapmamış kişilerin ekşınını görüyoruz.

bir de wabisuke çok underrated bence, onunla dövülmeyecek adam yok neredeyse.

matsumoto gayet tokatlamıştı gibi hatırlıyorum :)
matsumoto nun kılıcı byakuya nınki gibi parçalanıyor.yani ortada vurabilceği bir kılıç yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaaaa, ne kadar güzel bir bölümdü!

219

mangayı okumama rağmen seyrederken herşeyi unuttum, böyle heyecanla ne olacak diye bekliyorum. mükemmel yapmışlar, ekşın açısından en iyi bleach bölümü bile olabilir. shuuei'nin savaşı bu kadar heyecanlı ve dolu geçmiyordu mangada. gözlerim faltaşı gibi açıldı, herşeyi unuttum. bleach'i devamlı böyle yapabilseler keşke filler olmadığı zamanlarda.

220'de sizi sürpriz bekliyor, benim mangada en çok hoşuma giden chapter'lardan biriydi. :)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...