Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada merak ediyorum, bu gelecek olan son arc hakkinda .

Manga yi cok geriden takip ettigimiz biliyoruz, manga da bu arc bitti mi ? yenisi basladi mi ? yoksa manga da halen devam mi ediyor gibi bir takim seyler ogremek istiyorum :D
Mesaj tarihi:
213 ile 214 ü ard arda seğrettim ben 213 ü seğrettikten sonra 2 hafta bekleyemem diye. yani yarmadı ama tatmin etti beni. bakalım hafta içi ekşın var beklenti büyük. :)

edit: sezon 11 de başlıyor 215 ile. yeni opening ve ending de gelicek bakalım. onları da merak ediyoruz.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu arada serinin ses efektlerini arıyorum. Baya bakındım internette. Bildiğiniz kaynak varsa, şöyle bir garganta açılışı, kılış vuruşları falan çok sevinirim :)
Mesaj tarihi:
e çıktı ki zaten saatler önce. (:P)

215

RYUUJIN JAKKA!!! O YEEEE!!!

uzattılar da uzattılar, fleşbekler, gereksiz hollow'lar filan ama neyse, filler'a yeğdir gene.

not: mangada aizen kendisi diyor "buradan çıkamayız biz bile mecbur bekleyecez" diye, yamaji'ye söyletmeleri yanlış olmuş.

Mesaj tarihi:
Yine kısaydı :X Aynı veya eski sahneleri tekrar tekrar göstererek çok fazla zamandan yiyorlar. Tekrarlar olmasa okadar kısa gelmeyecek belki.
Mesaj tarihi:

215

aizenin o alev ormanı gibi şeye girmesinden sonra beklediklerim oldu zaten.

bir de opening deki gazı alıp ending e heyecan olarak katmışlar sanki, pek hoşuma gitmedi.

Mesaj tarihi:

215

Ya hepsini geçin tamam başladı herşeyde o opening nasıldı ya azımın suları aktı :P orihime rukiye vs matsumoto resmen şow yapmışlar konuya diyecek yok zaten herkezin bildiği ve beklediğigi gibi Joukaku Enjou o da süperdi şimdi kapışma zamanı gene iple çekicez bidahaki bölümü go ichiniii :P

Mesaj tarihi:

DB, ''kokoro'' kelimesini neden ''soul'' diye çevirmiş.Heart olması gerekmiyor mu?Uliquara çok derin duyguların adamı, tabi yerseniz(:P)
BU GÖZLER DE HER ŞEYİ GÖRÜR ULİQUARA ORDA MEMELERE DOKUNUYORSUN KOKORO KOKORO DİYE BİZİ YEDİN!!111

openinge yorumu unutmuşum.Unohanayı oraya o şekil koyanın elleri dert görmesin asdas.

Mesaj tarihi:
Ben Evangelion hariç hiç bir anime'nin openingini endinigini vs. izlemedim.

Evangelion'u da ayda 2 bölüm şeklinde izliyordum ondan izledim herhalde her bölümün openingini endingini sonuna kadar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...