kitsune Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sam said: luriçiyo ve angutlarının futbol festivali ile de geçebilirdi, buna da şükür. katılıyorum, luriçiyo başlı başına bir felaket zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bu arada merak ediyorum, bu gelecek olan son arc hakkinda . Manga yi cok geriden takip ettigimiz biliyoruz, manga da bu arc bitti mi ? yenisi basladi mi ? yoksa manga da halen devam mi ediyor gibi bir takim seyler ogremek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Hala aynı arcda 9 aydır dövüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Azmetmişler haha. Bu konsept bitince ne bulacaklar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Başlasın artık dövüşler ya. bıktık salak salak bölümlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 213 ile 214 ü ard arda seğrettim ben 213 ü seğrettikten sonra 2 hafta bekleyemem diye. yani yarmadı ama tatmin etti beni. bakalım hafta içi ekşın var beklenti büyük. :) edit: sezon 11 de başlıyor 215 ile. yeni opening ve ending de gelicek bakalım. onları da merak ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Arkadaşlar bu arada serinin ses efektlerini arıyorum. Baya bakındım internette. Bildiğiniz kaynak varsa, şöyle bir garganta açılışı, kılış vuruşları falan çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Dadadada, son gün. Ağır beklemelerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Şimdi kesin olarak bitti dimi fillerlar? Yani bi karakura riser falan daha varsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yok yok, Taicho Raiser var bu bölüm. Bankai sesleri duyacağız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 filler bittide yeni bolum yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 raw izledim, bolumun 70%i konusmayla gectigi icin hicbi anlami olmadi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 DB çıkarır gün içinde herkes aç gibi bekliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 e çıktı ki zaten saatler önce. (:P) 215 RYUUJIN JAKKA!!! O YEEEE!!! uzattılar da uzattılar, fleşbekler, gereksiz hollow'lar filan ama neyse, filler'a yeğdir gene. not: mangada aizen kendisi diyor "buradan çıkamayız biz bile mecbur bekleyecez" diye, yamaji'ye söyletmeleri yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Yine kısaydı :X Aynı veya eski sahneleri tekrar tekrar göstererek çok fazla zamandan yiyorlar. Tekrarlar olmasa okadar kısa gelmeyecek belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hmm yanlış hatırlamışım mangayı, anime'de doğru yapmışlar konuşmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 215 aizenin o alev ormanı gibi şeye girmesinden sonra beklediklerim oldu zaten. bir de opening deki gazı alıp ending e heyecan olarak katmışlar sanki, pek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 215 Ya hepsini geçin tamam başladı herşeyde o opening nasıldı ya azımın suları aktı :P orihime rukiye vs matsumoto resmen şow yapmışlar konuya diyecek yok zaten herkezin bildiği ve beklediğigi gibi Joukaku Enjou o da süperdi şimdi kapışma zamanı gene iple çekicez bidahaki bölümü go ichiniii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 215 İzledim beğendim özlemişim ve eşek gözlü at dudaklı ulqiourranın da bu kadar derin olduğunu bilmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 DB, ''kokoro'' kelimesini neden ''soul'' diye çevirmiş.Heart olması gerekmiyor mu?Uliquara çok derin duyguların adamı, tabi yerseniz(:P) BU GÖZLER DE HER ŞEYİ GÖRÜR ULİQUARA ORDA MEMELERE DOKUNUYORSUN KOKORO KOKORO DİYE BİZİ YEDİN!!111 openinge yorumu unutmuşum.Unohanayı oraya o şekil koyanın elleri dert görmesin asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Güzeldi de adamlar direk eski episodeları ittirmişler sanki 3-5 yeni sahneyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 en kotu bleach opening i muzik oalrak bence. ve en kotu ending , video olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ben Evangelion hariç hiç bir anime'nin openingini endinigini vs. izlemedim. Evangelion'u da ayda 2 bölüm şeklinde izliyordum ondan izledim herhalde her bölümün openingini endingini sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Opening biraz Bond movie opening özentisi olmuş. Ending tırt halen. Bölümde geçiş bölümü. O en başta 22km from Karakura olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 22km "22km ötede bile yamaji'nin reiatsusu hollow tırtlatmaya yetiyor, düşünün artık" gazı veriyor işte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar