aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Aizen sen ne it herifsin ya, allah senin belani versin, isallah yeto ichigo agzini kirar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 amin de ben itsugo degilde kisuke den bekliyorum bomba şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Regalya: "Aizen soul societynin Nuri Alçosu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kisuke strikes back pls =) sdfg shinji ile tayfası neden hollowlasıyorlar nerede anlatıyor ve aizenle alakası nedir bunun tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 filler girdiği sırada bırakmıştım animeyi o yüzden nerede bilmiyorum ama manga da anlatıyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 İyi hoş güzelde buradan Aizen nin tayçoluğunu nasıl bağlayacaklar merak ediyorum Uruhara hiç mi soul society onune cıkmadı. Saçma yani, sırf bölüm yapalım olayıyla yapmıslar ya da senarist orta okuldaki kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Urahara hastaniz ailecek:) Buyuk ihtimal yine filler a girecekler pendulum dan sonra oyle gozukuyor. Bu arada Zaraki nerede kardesim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Gallant Abi Zaraki o zamanlar daha kiralık katildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 everyone kiralık katil miydi yoksa zevk için mi dövüşüyordu? bi de kyoraku tam bir sübyanmış nanao-chandan en az bi 100 yaş büyüktür heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 raincloud, letsgetthesunshine, gelecek bölümü bekleyin. bitmedi daha pendulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 haftaya gostericek iste kime noldugunu, shinji tayfayi toplayip dunyaya gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 OH! Güzel bölümdü lan ama çabuk bitti be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kisuke adam über birşeymiş gibi gelmeye başladı bana. hem maşallahı var iyi yardırdı bölgeye. tek başına herkesi yıkar paklar gibi hali vardı tırstım :p ha birde ayzen o kadar haltları yedikten sonra nasıl tayço olmuş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ekip orda hollowfication(yanlış yazdım sanki :p) olmuş etrafda bi kisuke kalmış kime inanıcak SS biri deli deney yapıp duran birisi diğeri sadık vice-captain :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 zaten aizen kisuke yide hesaba katmıştır.adam herşeyi baştan sona planlamış anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Aynen ya şurdaki olay 100 yıl önce oluyor 2 sene önce değil.Bide bence Kisukeye inanmamak gibi bir olay olmayacak .Şuanki arch Kisuke ve dğierlerinin soul society'deki son dakikaları muhtemelen.Bidaha Yamamoto'yu felan göremeden gidecekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aizen butun olayi kisukeyle obur adamin ustune yikip, onlari ucurtabilir, sonucta kisuke deneyler filan yapan bi adam, onun deneylerinin sonucu bu hede hodo ayagina yatsa, onceden de hazirlamistir biseyler serefsiz. ya da bi sekilde bunlari aticak soul societyden orda, dunyada kalicaklar. neyse gorucez iste nolucani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 spo aizen bankai kullanmıştır bunların suçlu olduklarına inandırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aquila said: aizen butun olayi kisukeyle obur adamin ustune yikip, onlari ucurtabilir, sonucta kisuke deneyler filan yapan bi adam, onun deneylerinin sonucu bu hede hodo ayagina yatsa, onceden de hazirlamistir biseyler serefsiz. ya da bi sekilde bunlari aticak soul societyden orda, dunyada kalicaklar. neyse gorucez iste nolucani. Öyle olsa yaşatırlarmı Kisuke'yi dünyada? Orda idam ederlerdi bence bu kadar büyük kaptan çapında olay olacak sürgün edip "dünyada ne hali varsa görsün" demezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 212 adam planlamış etmiş. urahara gelmeseydi de bir şekilde onun üstüne atıcakmış anlaşılan ki ikinci plana bile gerek bırakmadı maşallah. nasıl tayço oldu diyorduk ağzımıza tıkadı lafı :p bir sonraki bölüm vaizardların katılması ile full ekşın gibi görünüyor işin gücün yoksa bekle şimdi bir hafta daha ha unutmadan yoruichi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 212 cok iyi. yoruichi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 212 heh güzeldi, aizen herkesi uyuttu gene ama tahmin edemediler tabii zanpakutosunun olayını. 213 MASAKA?!! FILLAA KA?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bölümler iyi güzel de 20dk kesmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Cok bomba bolumdu yine, simdi gene filler izleyecez anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kono reiatsu! FILLER KAA? KUSOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar