Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 209 güzel bölümdü, entrika başlıyor tam artık. nasıl başlamış üçkağıt hepsini öğreneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 209 Oy oy oy adamlar hisagi nin hikayeyi bile dusunmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Güzel bölümdü sadece beyaz saçlı tayço ne alaka dedim içimden o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gerzeklikleri kissalar daha iyi olcak, gercekten cekilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 aquila said: gerzeklikleri kissalar daha iyi olcak, gercekten cekilmiyo. 209 Abi gerzeklik diyosun da :) mangada da vardı o salak kızın dialogları. Tam dayaklık yani. Nasıl olduysa kaptan yardımcısı olmuş. :D Ayrıca hiyori koysunlar her bölüm 10 dakika izlenir. Urahara koysunlar izlenir. Açıkcası pendulum, kubo'nun düşündüğü en mükemmel atakdır. Açıkcası bir shounen'e göre mükemmel konu. Sam'in dediği gibi. Naruto gibi 3-4 bölüm ağaç üstünde geçmektense versinler abi 50 bölüm urahara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 210 süper gidiyor, mangada tessai'yi ilk öyle görünce çok şaşırmıştım. pendulum'daki en büyük sürpriz belki de. undercover tezgahtar kido grandmaster. (:P) zurna zırt diyor nihayet gelecek bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bleach'i çok sevdim. Ichigo Abarai Renji Zaraki Kenpachi süper adamlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kenpachi adam degil, hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Pendulum müthiş inanamıyorum bölümlerin kalitesine bir süredir Bleachden pek tat alamıyordum ama pendulumla beraber tekrardan heyecanlanmaya ilk izlediğim zamanlardaki gibi zevk almaya başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 210 Vaizard olan tayçolar bırak bankaiyi shikai bile açmadıklarından başlarına bu geliyor.Maskelerini bilmediklerimiz mangada çok belli olmuyordu.Animede nasıl olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Theghosthand said: 210 Vaizard olan tayçolar bırak bankaiyi shikai bile açmadıklarından başlarına bu geliyor.Maskelerini bilmediklerimiz mangada çok belli olmuyordu.Animede nasıl olacak bakalım. Bankai açamayan tayço mu? çok enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 210 Abi pendulum'un kalitesi ne güzeldir. Love'un sırttan yediği yumruğun sesini dinleyin abi. O tok katı. Yani hayvansal bir yumruk sesi. Bleach'in ses yönetmeni değiştimi bilmiyorum ama zamanı çok iyi değerlendiren bir seri oldu. Nedense mangadaki kadar korkamadım ben kensei'den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 arcane said: Bleach'i çok sevdim. Ichigo Abarai Renji Zaraki Kenpachi süper adamlar. (tu) oyunda sana soracaktım nasıl beğendin mi diye, iyi iyi eheh. kenpaçi cidden ağır bir abimizdir, bodos karakterleri sevmem ama kenpaçi büyük istisna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Aynen bende bodos sevmem pek ama Kenpachi'nin yeri ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bayadır sırf izlemiş olmak için izliyodum kalite birden uçtu fena sardı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ikakku var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mirluin said: bayadır sırf izlemiş olmak için izliyodum kalite birden uçtu fena sardı (tu) Şu lafı 4-5 kez duyuyorum. Arkadaşlarım ve abim olmak üzere. 1 yıldır izlediğimi bilir bir kere izlemezdi. DVD Kapakları tasarlayınca canımı çektiyse yemek yemez içmez yıkanmaz oldu adam. Hala izliyor içerde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Pendulum bomba cikti walla, eski formununa ulasti sonunda. Tessai yi gorunce sok oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tessai benide şaşırttı :) nerdeennn nereyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Gkgokhan said: Mirluin said: bayadır sırf izlemiş olmak için izliyodum kalite birden uçtu fena sardı (tu) Şu lafı 4-5 kez duyuyorum. Arkadaşlarım ve abim olmak üzere. 1 yıldır izlediğimi bilir bir kere izlemezdi. DVD Kapakları tasarlayınca canımı çektiyse yemek yemez içmez yıkanmaz oldu adam. Hala izliyor içerde ... Öncesinde yıkanıyomuydu o :P Bleavh'e de sardırdın sonunda adamı. Ya ben şu bölümlerden sonra tekrar fillerlar girecek diye korkuyorum açıkçası. Daha ne bölümler var önümüzde ama uzun bir süre göremeyeceğiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 VashTheStampede said: Öncesinde yıkanıyomuydu o :P Bleavh'e de sardırdın sonunda adamı. Ya ben şu bölümlerden sonra tekrar fillerlar girecek diye korkuyorum açıkçası. Daha ne bölümler var önümüzde ama uzun bir süre göremeyeceğiz gibi. Samet filler dedi, şimdi 1 yıl filler verirler. Hayırlısı -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Tadaimaa! =) özlemişim anim patiyi. Kyorakuya olan saygım arttı bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bir 20-25 bölüm izlemeden karar vermemek lazım. İlk 10 bölümde 3 kez falan birkaç gün ara verdim sıkıntıdan. Neyse ki bu kadar kişinin bir bildiği vardır diyip devam etmişim :) İlk fillera geçtim, hiç fena değiller. Konu iyi değil ama en azından bütün karakterleri görüyorsun. bölüm 65 galiba emin değilim kontrolsüz güldüğüm andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ilk bölümler evet fazla stand alone ama soul society arc bomba gibi sonra. 211 aizen'i özlemişiz be, ne sinsi, ne kendini beğenmiş adam ama hakikaten kıvırmış işi. iyi yapmışlardı bu bölümü de. yalnız önümüzdeki bölüm tamamlanıyor pendulum ve sonra karakura town ownage başlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar