Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

aquila said:
gerzeklikleri kissalar daha iyi olcak, gercekten cekilmiyo.

209

Abi gerzeklik diyosun da :) mangada da vardı o salak kızın dialogları. Tam dayaklık yani. Nasıl olduysa kaptan yardımcısı olmuş. :D

Ayrıca hiyori koysunlar her bölüm 10 dakika izlenir. Urahara koysunlar izlenir. Açıkcası pendulum, kubo'nun düşündüğü en mükemmel atakdır. Açıkcası bir shounen'e göre mükemmel konu. Sam'in dediği gibi. Naruto gibi 3-4 bölüm ağaç üstünde geçmektense versinler abi 50 bölüm urahara.

Sosyal ağlarda paylaş

210

Abi pendulum'un kalitesi ne güzeldir. Love'un sırttan yediği yumruğun sesini dinleyin abi. O tok katı. Yani hayvansal bir yumruk sesi. Bleach'in ses yönetmeni değiştimi bilmiyorum ama zamanı çok iyi değerlendiren bir seri oldu.

Nedense mangadaki kadar korkamadım ben kensei'den..

Sosyal ağlarda paylaş

Mirluin said:
bayadır sırf izlemiş olmak için izliyodum kalite birden uçtu fena sardı (tu)

Şu lafı 4-5 kez duyuyorum. Arkadaşlarım ve abim olmak üzere. 1 yıldır izlediğimi bilir bir kere izlemezdi. DVD Kapakları tasarlayınca canımı çektiyse yemek yemez içmez yıkanmaz oldu adam. Hala izliyor içerde ...
Sosyal ağlarda paylaş

Gkgokhan said:
Mirluin said:
bayadır sırf izlemiş olmak için izliyodum kalite birden uçtu fena sardı (tu)

Şu lafı 4-5 kez duyuyorum. Arkadaşlarım ve abim olmak üzere. 1 yıldır izlediğimi bilir bir kere izlemezdi. DVD Kapakları tasarlayınca canımı çektiyse yemek yemez içmez yıkanmaz oldu adam. Hala izliyor içerde ...

Öncesinde yıkanıyomuydu o :P Bleavh'e de sardırdın sonunda adamı.

Ya ben şu bölümlerden sonra tekrar fillerlar girecek diye korkuyorum açıkçası. Daha ne bölümler var önümüzde ama uzun bir süre göremeyeceğiz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

Öncesinde yıkanıyomuydu o :P Bleavh'e de sardırdın sonunda adamı.

Ya ben şu bölümlerden sonra tekrar fillerlar girecek diye korkuyorum açıkçası. Daha ne bölümler var önümüzde ama uzun bir süre göremeyeceğiz gibi.

Samet filler dedi, şimdi 1 yıl filler verirler. Hayırlısı -.-"
Sosyal ağlarda paylaş

Bir 20-25 bölüm izlemeden karar vermemek lazım. İlk 10 bölümde 3 kez falan birkaç gün ara verdim sıkıntıdan. Neyse ki bu kadar kişinin bir bildiği vardır diyip devam etmişim :)

İlk fillera geçtim, hiç fena değiller. Konu iyi değil ama en azından bütün karakterleri görüyorsun.

bölüm 65 galiba emin değilim

kontrolsüz güldüğüm andır.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölümler evet fazla stand alone ama soul society arc bomba gibi sonra.

211

aizen'i özlemişiz be, ne sinsi, ne kendini beğenmiş adam ama hakikaten kıvırmış işi. iyi yapmışlardı bu bölümü de.

yalnız önümüzdeki bölüm tamamlanıyor pendulum ve sonra karakura town ownage başlıyor!

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...