Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Aizen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Gkgokhan said: 203 Zamanı ileri alabilen bir arkadaş varsa nolur alsın ya.Bir hafta beklenirmi abi. İçigonun gözleri fırıl fırıl.Bölüm nasıl bitti anlamadım bile . Ayrıca reiatsu takibini ilk defa bu kadar güzel anlattılar. Abi 202'in çizeri gitmiş.Yerine yenisi gelmiş.Rezalet ötesi çizimler var. Fena kirletmişler bölümü..Konomaru PedoBear gibi.. Edik: Animasyonla ilgili not.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nihayet pendulum arc! ama filler başlıyor ya ühü, şaka gibi. umarım filler koca arc değildir naruto'da başladığı gibi. ve evet çizimler biraz zayıf geldi, tek tek tayçolara zumlama olayı da dakika doldurmak için çok kasılmış heh. mangada tek bir sayfa, tek bir kareydi o. of luriçiyo ve aptal gorilleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 203 urahara tek başına hallederdi ne gerek var o kadar kaptanı toplamışlar oraya yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sam said: nihayet pendulum arc! ama filler başlıyor ya ühü, şaka gibi. umarım filler koca arc değildir naruto'da başladığı gibi. ve evet çizimler biraz zayıf geldi, tek tek tayçolara zumlama olayı da dakika doldurmak için çok kasılmış heh. mangada tek bir sayfa, tek bir kareydi o. of luriçiyo ve aptal gorilleri.. 3 bölüm falan sürecek neyseki filler. Ondan sonra pendulum var direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 arkadaşlar biraz cıvıdıgından izlemeyi bırakmıştım 3 haneli numarası olan bi adamla kapışıodu en son o bölümler tahmini kaç. izlicek bişi bulamadım bari indirip devam ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 galiba izlediğin bölüm 140-150 felan.150 den başla 167-169 u kesin izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Gey çizim teknikleri varmış of ciddi ne biçim çizmişler konomaru ciddi pedobear gibi rukia da erkek satı gibi çizilmiş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hicbir animede boyle kotu gulusu yapip, heyecanlanmamistim :D filler az olsun lutfeeeeeeeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Buraya filler mı sokulur yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Abi yapılacak iş değil bu! MASAKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lol sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bu kadar boş bir filler görmedim bleach serisinde, çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bu nasıl bi fillerdı ya. Resmen vakit geçmedi sıkıntıdan öldüm lurichiyo yu falan da hiç sevmiyorum, irenç bi karakter. Bi de futbol falan oynıcaklar öf umarım bi bölüm sonra biter de başka bi filler arca bağlamazlar burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Katılıyorum kızı öldürmek gerek hatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 İyi güzel filler a girdi de en son Ichigo Kenpachi-sama nın yanındaydı, bu bölümde direk okula dönmüşler hiç bir şey olmamıs gibi nası bi bağlamadır bu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 rezalet filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 beyler ben ilk archı izledim ama sonraki bounto archa ısınamadım bunu zaplamak istiyorum.kaçıncı episode'dan devam ediyim? Birde bounto archı zaplıyorum ama önemli pilot birşeyi kaçırmış olurmuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 110dan başlarsın arrancar arc. Bounto arc son dövüş güzel kariyanın.106-108 arası.İzlemesende bişey kaçırmazsın ileride bir iki sahne dışında pek bahsetmiyorlar bountolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hayatından değerli saatleri kaçırmamış olursun izlemezsen sadece heh. direkt zapla gitsin süper gereksiz arc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 110'dan başladım seri eski kalitesinde hakkaten bounto arch tamamen vakit kaybı heralde. 110'dan sonra filler var mı? 204'e kadar direk indireyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 168-189 Amagai tayço arc var filler olarak.Arada tek tük filler varmıydı ona bakmadım ama bu 168-189 direk filler arc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 205 Tessai dayı Tessainin hastasıyım kon saha dışına çıkmak yok ulan! horrra çantsız Way of Binding 99 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bitti filler haftaya gönül rahatlığı ile izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar