Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

203

Zamanı ileri alabilen bir arkadaş varsa nolur alsın ya.Bir hafta beklenirmi abi. İçigonun gözleri fırıl fırıl.Bölüm nasıl bitti anlamadım bile . Ayrıca reiatsu takibini ilk defa bu kadar güzel anlattılar.

Abi 202'in çizeri gitmiş.Yerine yenisi gelmiş.Rezalet ötesi çizimler var. Fena kirletmişler bölümü..Konomaru PedoBear gibi..

Edik: Animasyonla ilgili not..
Mesaj tarihi:
nihayet pendulum arc! ama filler başlıyor ya ühü, şaka gibi. umarım filler koca arc değildir naruto'da başladığı gibi.

ve evet çizimler biraz zayıf geldi, tek tek tayçolara zumlama olayı da dakika doldurmak için çok kasılmış heh. mangada tek bir sayfa, tek bir kareydi o.

of luriçiyo ve aptal gorilleri..
Mesaj tarihi:
Sam said:
nihayet pendulum arc! ama filler başlıyor ya ühü, şaka gibi. umarım filler koca arc değildir naruto'da başladığı gibi.

ve evet çizimler biraz zayıf geldi, tek tek tayçolara zumlama olayı da dakika doldurmak için çok kasılmış heh. mangada tek bir sayfa, tek bir kareydi o.

of luriçiyo ve aptal gorilleri..

3 bölüm falan sürecek neyseki filler. Ondan sonra pendulum var direk.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar biraz cıvıdıgından izlemeyi bırakmıştım 3 haneli numarası olan bi adamla kapışıodu en son o bölümler tahmini kaç. izlicek bişi bulamadım bari indirip devam ediyim.
Mesaj tarihi:
bu nasıl bi fillerdı ya. Resmen vakit geçmedi sıkıntıdan öldüm lurichiyo yu falan da hiç sevmiyorum, irenç bi karakter. Bi de futbol falan oynıcaklar öf umarım bi bölüm sonra biter de başka bi filler arca bağlamazlar burdan.
Mesaj tarihi:
beyler ben ilk archı izledim ama sonraki bounto archa ısınamadım bunu zaplamak istiyorum.kaçıncı episode'dan devam ediyim?

Birde bounto archı zaplıyorum ama önemli pilot birşeyi kaçırmış olurmuyum?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...