Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bende narutoya başadim bu arada fakat bleachin yanında baya sönük kaldı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 naruto ilk 25 bölümden sonra açılıyor, 135 sonrası filler çöp. sonra shippuuden iyi filler arc hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Narutonun fillerleri gene bleachi döver bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 al birini vur ötekine, rasenganla ramen yoğurmasından tut coca cola country'de ışın kılıçlı adamlarla dövüşmesine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Naruto fillera iğrençlikte hiçbirşey yaklaşamaz. Ajdar nane nane/çikita muz klibi>naruto filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Yinede nefret ettim bu fillerden resmen bounto dangalaklığı bile daha iyiydi bilmyorum belki eşşek gibi arch'ı böldüler diye KENPACHININ SAVAŞI BISEYDI BARI ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yok bounto daha feciydi, bunu iyi kötü birşeye bağlayabildiler son bölümde. çok gereksiz fazla uzun sürdü ama, neyse bitti kurtulduk oh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 orihime ile nel süperdi.Filler bitti adam gibi başlasın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kazim>bleachın filleri başlasında izleyelim su dovusleri ya harika dovusler var ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 170 sonrası hangi bölümler filler? fillerlar yuzunden parça parça izliyorum karıştırıyorum paso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 168-189 filler.Haftaya hueco mundo arca devam ediyoruz.Noitora sırf o ayakkabı yüzünden öl lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bu kadar kötü bir fillera anca bu kadar bktan bir son yakışırdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bu İçigo ne zaman kadrolu elemanı olcak ya soul societynin adam captain dövüyor hala subsitute. Nereye kadar subsitut subisitute bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kadroya alsalar maaş bağlamak zorundalar >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Serietei manzaralı shinigami lojmanları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ichigonun bedeni ölmeden olmaz o iş.Hala daha insan kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 seretei'in binalarıda çok dandik dokundunmu yıkılıyor. Ruhun içine su katarsan olmaz o iş yıkılır bina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Theghosthand said: 168-189 filler.Haftaya hueco mundo arca devam ediyoruz.Noitora sırf o ayakkabı yüzünden öl lütfen. saol,izlemediğim iyi olmuş ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 en iyisini yaptın.Saçma sapan yarıda kestiler.Benim anladığım bu filler hiç olmamış gibi davranıcaklar bountodan farklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aynen abi orihime ile nell süperdi arada :D Of çok özledim ya gelsin artık kumlar kalaler ayzenler arankarlar. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Oh resmen rahat nefes aldik, ne bitmez fillermis yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Koskoca amagaiyi de harcayıverdiler helal olsun taiçosuz kalır seretei inşaallaaaah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 NeL openingde ne güzel çıkmış.190. bölüm 6 dakika sürüyor Zaten fillerdan çıktın ya insan adam gibi bölüm yapar.ilk 15 dakika hep tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bayag bi gaz oldum basinda, ozlemisiz :D ps. bi zamanlar Flump-Rumbel yuksek cozunurlukte fansub yapiyordu, 168-171 yaptilar, daha sonra cikartmadilar. Yok mu baska yuksek coz. yapan ? yine DB ye mi kaldik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 harbiden özlemişim :D haftaya tam gaz devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar