Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 lol supersaint (tu) Yankai : ichigo pembe saçlı deri elbiseli bi mazoya dönüşür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aman agzından yel alsın sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 zangetsu çok şekil ya bide zampaktosu buzdan olan beyaz saçli çocuk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 la tasca special dediği gene troll çıktı, indirmeyin. :X şu otakon'a gidecek biri varsa kızılcık sopası götürsün yanında, obez popolarına vursun kırbacı, vursun kırbacı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Sam websitesi resmen troll troll diye bas bas bağırıyordu, nasıl kandın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 websitesi'nde ne vardı ki? tahmin etmedim değil ama anidb'de çıkmış diye gösterilince şansımı denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 WUHAAAAA ... Arkadaşlar bu hafta filler bitiyormuş.Tekrar başlıyoruz.İçim kımıl kımıl oldu bi anda :) Hepinize iyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iyi iyi naruto da bitirdi fillerları bleach de bitirsin, eylül geldi artık asıl sezonlar başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 böyle nefesimi tutup son 3-4 bölümü birden izledim, neyse bitsin artık şu komui midir nedir kalan dişlerini de söksünler hergelenin. çektirdiği yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ee, yalniz.. Bu son arc hikaye - yarim kalan - sonlarina geldik, bundan koca bir sezon daha cikmaz, bu birkac ay sonra tekrar filler mi gelicek demek bu yarim kalan arc bittikten sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 nerde bitiyor ki? pendulum'u yaparlar aynen devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 manga yi takip etmiyorum da, filler bittikten sonra : ichigo, irohime yi kurtardiktan sonrasindan devam etmiycek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 spoiler olur şimdi ne söylesem ama bir bakıma oradan devam edecek diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.amazon.com/dp/B0013RED66?tag=guihertra-20&camp=14573&creative=327641&linkCode=as1&creativeASIN=B0013RED66&adid=0YBB0J7VDKR7RQT1E856& http://www.amazon.com/dp/B000ILEXTA?tag=swordsfantasy-20&camp=15309&creative=331469&linkCode=st1&creativeASIN=B000ILEXTA&adid=01RHGF0K4NNR3H9779EV bunları nasıl temin edebiliriz bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 www.amazon.co.uk dan isteyebilirsin heralde cd/dvd tarzındaki şeyler dışında herşeyi buraya yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.amazon.com/dp/B000ILEXTA?tag=swordsfantasy-20&camp=15309&creative=331469&linkCode=st1&creativeASIN=B000ILEXTA&adid=01RHGF0K4NNR3H9779EV dostum alttakinden bende istiyorum çok hoşuma gitti kılıç :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 filler normal hikayeden daha iyiydi nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Fillerlar bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 daha bitmedi bir kaç dövüş kaldı muhtemelen daha bir 5bölüm var. ha 1sn ben manga ile karıştırdım ama yinede daha bir 3bölüm vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Episode 185 this episode is rated G-For ''God damn, its still not over?'' Amagai tayçoyu daha çok sevmeye başladım.Önce yapması gerekeni yapıyor sonra konuşuyor.İnşallah ölmezde tayço olarak kalır.Ayrıca hitsugayayı dövmesini diliyorum haketti velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Auhef süpermiş yardı direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Muhtemelen yeni opla beraberle archa geri döncekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 insh, insanlari da heyecanlandiriyorlar devamli, arc a donmek uzereyiz diyerek devamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Masaka , omaiwaaaaaaaaa ,Kisaaama,Bakana,teeemeee Episode 186 Aha yeni aizenimiz hayırlı olsun.Aizeni yememiştim ama bu sefer ben de yedim yani.Amagai malmısın olum ne yaptın la.Neden yaptın ki gül gibi yeni tayço olarak kabul ettiydik. Şimdi bu adamı izlediğimiz bölümler numara mıydı.İzleyiciye numara yaptı yani.Tek başına da gördük adamı gayet delikanlıydı. Bu arada yaşlı lavuk bi vuruşluk adammış lan.O kadar bekledik so tayço gibi güçlü olur diye.Son boss olur diye.Çok hayal kırıklığına uğradım laaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar