Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 @Dragonfire baktım o sadece trailer ı summonttorrent te de aynı sekilde trailer ı var 1 sene oldu hala dvd rip ini cıkarmadılar nasıl bir pazar stratejisi yapıyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 766 mb trailer? yuhhhhhhhhhhhhhhhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aslında boş bölümdü ama işte insan yinede izliyor. Sırf golden ler için izlenir aslında. Yinede ben zaraki kenpachi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ichigo michigo bıraksın bunlar Kenpachi animesi yapsinlar hiç bi anime karakterini bu kadar sevmemiştim daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 op tan belli ne olacagi sikin disinizi 10 bolum daha var en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 cok merak ediyorum filler bitince nasıl devam edecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 mangaya dönecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 muahahahahahahaha, kasa kimmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ulan Kenpachi medyada ne arıyor. Mafya'ya filan koyun şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Don Kanonji Örgütün lideri senin baktığın şeye bak:D BWAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Asıl Kannoji gibilerden korkcan djksahdsajhdaskj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yakuza fukutayçoyu yanda mafya dururken hukuğa koyduktan sonra diğerleri daha acayip olamaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 orgutun kasasi ichigonun babasi! adsfsdfadsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kenpachi.. ya bi shinigami bu kadarmı sevilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Abi adam arrancardan daha arrancar:D Hollowdan daha hollow üstüne shinigami:D Conanın shinigami versiyonu gibimsi bişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bleach 183 Ortalık feci karıştı herkes birbirine düştü.İchigo çoğunun güvenini kazanmış ama hala daha şüphelenenler var(5-10 kere daha kurtarması lazım herkesi).sou-tayçho dono gene en büyük malı oynuyor sanki.İnşallah akıllanmıştır da çaktırmadan doğruyu bulmaya çalışıyordur. Şimdi benim anlamadığım bu ichigo ve bi tayçonun peşine dandik shinigamileri yollamanın ne anlamı var.İchigo söylemeselerde belkide Aizeni indirdi fillera atlamasaydı bilirdik tabi ne olduğunu ama adam holow dünyasını basmış hollow-shinigami hibritlerine kan kusturmuş sen adamın peşine ezilcek böcek yolluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 183 Ya zaten bu adamların bir işlevi yok çöpçü bunlar.Dotadaki creepler bunlardan daha güçlü.Ondan dolayı yolluyorlar heryere isterse olsunler kimse sallamıo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 canon fodder sendromu filmlerde oyunalrda filan yazarin hayalgucu darligindan konuyu uzatabilmek icin basvurdugu yegane yontemdir dayak yiyeceginizi bile bile neden geliyorsunuz? birtanemi akilli yok aranizda lan bu adam gecmiste neler neler yapti beni ezer gecer diye dusunen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Viktor said: canon fodder sendromu filmlerde oyunalrda filan yazarin hayalgucu darligindan konuyu uzatabilmek icin basvurdugu yegane yontemdir dayak yiyeceginizi bile bile neden geliyorsunuz? birtanemi akilli yok aranizda lan bu adam gecmiste neler neler yapti beni ezer gecer diye dusunen :P yok bunlar birlikten güç doğar deyip allah allah edalarıyla dalıyolar :P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bleach güzelmiş ,yeni başladım izlemeye daha 18inci bölümdeyim. müzikleride güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 62 ye kadar rahatsin merak etme devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ban kaiiiiiiiiii hiten mitsurugi ryunun gizli tekniginden buyana hiç böyle gaza gelmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 şu bankai olayı super saiyan geyiği gibi eblek eblek modlara dönüştürülmez zamanla umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar