draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Cuce said: Sam said: yeteeerrrr bitsin şu fillerrrrrrr işin en ironik kısmı da widescreen formata geçmek için filler arc beklemeleri. güzelim arc'ları kare kare izlettiler, bu "bankai! gaz yap labunya!" içerikli bölümleri son teknoloji izletiyorlar şaka gibi. bizim kare kare izlemimizin widescreenle ilgisi yok, sadece DB nın 100 yıllık compression teknolojisi kullanmasıyla ilgiliydi kaliteli bleach ler var : http://flomp.wordpress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 go go pavır rencırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 175. bölümü 5 dkda izledim yes. ffw var allahtan. ben izlemiyorum artık bleach falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 176-177 Abi biliyor adamlar gönül almayı ya.Manyak bölümlerdi ama.Rukia'yı izlemeyi çok özlemişim.Ayrıca Chad başlı başına anime olacak bir karekter.[Brazo Izquierda del Diablo] çekişi ve Chad'a özel müzikler adamı koparıyor insanı.Hadi Ichini bidaki bölümde sen çoştur bizi :) Arrancar Aksiklopedisi Chad'den söylentiler.Chad Hollow gücünemi sahip.Büyük kompleks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fillerlar bitti mi, ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Abi filler'lar devam eder böyle bakılırsa.Ama arkadaşlar izlemeye değer bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 NANDA, KONO MAGAMAGAŞİİ REİATSU?! dedi ve dayanamadım kapattım. salak herifler ya off, pendulumları filan çekin bu ne lan?! KONO REİATSUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Metakuso said: go go pavır rencırs Hakkaten power rangers a döndü. Birde elemanları Zort lara(gerçi power rangers ta ne zaman zort dese gülmekten ölmüşümdür) bindirdin mi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 O değil de movie 2 amerikada gösterime girdi ne zmn torrent ya da mule ye dusucek kestirebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 178 bu kifune sanseki'yi de dövmeleri bir 10 bölüm sürecek bu gidişle off bounto arc kadar uzun sürdürecekler sanki.. :( şu omake'ler de olmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 178 İchigo bu yaşlı adama işkence bile yapabilir.Anasını karıştıranı affetmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 178 En dandik adama için bile ichigo ya vaizard mod açtırıp, ana senaryodaki savaşların mantığını(varsa tabii) saçma sapan bir hale sokuyorlar. Şimdi elinde bakkotou olan reiatsu su azcık yüksek birisi, kısa bir sürede olsa espada class dövüşebilecek mi? Vay canına sayın seyirciler. Ufak bir nokta bu yeni kaptan 2 kılıç taşıyor. Birisi zanpaktou diğeri bakkotou olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 179 da başlangıç hafif değişmiş birazcık daha ipucu veriyor. Ama konu yine çoooooook yavaş ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Dragonfire said: 179 da başlangıç hafif değişmiş birazcık daha ipucu veriyor. Ama konu yine çoooooook yavaş ilerliyor. Ama öle deme ya.İlerleyen nesiller bakıcak ki ne az bölümmüş ya.Mesela DBZ serisi az geliyor.Keşke filler'ları olsamışta daha fazla izleseymişiz.Ki dbz 290 bölümdür yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tüm db ler 900 bölüm falan ben sevmem o ayrı. Ama çok ya gerek yok o kadarına. Anime dediğn 1-2 sezon olur. 6 sezon çoktur. Narutonun yaptığı en güzel olay narutoyu bitirip shimpudeni başlatmak oldu mesela ama hala filler var. Bayıyor artık bi yerden sonra. Abuk subuk filler yerine tatile girsin dizi başka mini dizi olsun. yada madem filler yapıyorsunuz böyle daha çok merak edilen karakterlerin etrafında döndürün olayları. Mesela zaraki kenpachi, ichogonun zampaktosu falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kenpachi fillerı olsun 100 bölüm olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Movie 3 ??? Arkadaşlar resmi olarak Movie 3 duyurulmuş.Konusunu sabırsızlıkla bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Oyş, afişte Rukia var. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 filler bitmedimi hayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 rukiaya selam fillera devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 181 Sofion ve Ichigo savaşını izlemek büyük bir zevk olabilirdi ama olay 3. kaptana doğru kaymış durumda.Ama yinede kaptanların ichigo'ya olan güvenini bi daha gördüm.Soifon yine kıllandığını söz etti.Seviyorum lan fillerları falanda hepsi süper.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben zaten kaptanların olaylarını daha çok seviyorum. Birtek hyuga tayço'yu çok işlediler film bile yaptılar baydı artık. Ben hemen zaraki atlar ben ichigoyu hallederim diyecek diye bekledim ama öyle çıkmadı. OP dan byakuya nında bu grupla savaşacağını(yine) anlıyoruz. Nede olsa adam yediremiyor rukia nın ichigonun kankası modunda dolaşmasını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Gkgokhan said: Movie 3 ??? Arkadaşlar resmi olarak Movie 3 duyurulmuş.Konusunu sabırsızlıkla bekliyorum.. Movie 2 yu izleyebilmiş olanımız var mı ki aramızda :S sahsen ben daha dvd rip in herhangi bir sürümünü bulabilmiş değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bugün mininova da vardı ya rebellion dust bilmiyorum düzgünmüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Letsgetthesunshine said: Gkgokhan said: Movie 3 ??? Arkadaşlar resmi olarak Movie 3 duyurulmuş.Konusunu sabırsızlıkla bekliyorum.. Movie 2 yu izleyebilmiş olanımız var mı ki aramızda :S sahsen ben daha dvd rip in herhangi bir sürümünü bulabilmiş değilim.. Yok hacı daha çıkmadı dvdrip.Ama şaşırtanda o işte.Daha dvd'si çıkmadan 3. filmi veriyorlar.Çok hızlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar