ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 169 güzeldi ya. Özellike Ishida'nın itfaiye hortumu gibi hollow'ları sulaması üzerine Ichigo'nun yaptığı benzetme tam oturmuş. Birde en sonunda çıkan Shinigami bilmem ne Cup harikaydı. Ben beceremedim, birisi Ukitake'nin sırıtan suratı ile Iba Tetsuzaemon(bıyıklı eleman)'nın resimlerini capture edip postlasa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 spoiler? fazla spoiler içermiyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Db Bleach 169 capture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Shinigami cup bombaydi walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 en son izledigimde hollow çocuklaa elim sende oynuolardı o zamandan beri izlemedim senaryo düzeldi mi gene devam ediyi mi tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 dregoth nisan ayı masaüstü başlığına yollamıştı şu wallpaper içinizde birinde var mı acaba=) aradım baya bulamadım dregoth da özel mesajlarını kontrol etmiyor sanırım hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Sanırım ben Deviantart'da görmüştüm böyle birşey ya, ama ismini bilmeden bulabilmek imkaansız gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 /w/ de rahat bir 10 kere görmüşümdür bunu. Ara sıra gir kesin tekrar koyan çıkar o duvarkağıdını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 teşekkür ederim virus, sağolasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 önemli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hehe shinigami illustrated picture book süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bölümün kendisinden daha iyiydi hatta maalesef. uzuuuunnn bir filler olacak gibi, daha başlayamadı bile konu pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bi yerde okudum gözüme çarptı emin değilim ama sanırım 60 bölümlük bi filler olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hollow da 60 bölüm sürmüştü galiba:( 60 cok yaw :( oysaki savas daha yeni başlamıştı keşke 4-5 bölüm sonra fillere başlasalardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o kadar uzatmazlar zaten dedim hikayeden kopuk olucak diye ishidanin guclerini kazanmis hali geziyo bu adam babasinin mahzeninden cikip direk hueco mundo ya gitmedimi? yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aynı hikaye bir kız bulun prenses olsun ya da özel gücü olsun.Lavuğun biri kaçırsın.İchigoda peşinden koşsun.Son sahnede de böle son bossla ichigo birbirine koşsun.Bossun katana kırılsın.Hikaye bu yani aynı nakarat.Özetledim ben size. İnşallah bu lafımı yedirtecek bölümler olur ama hikaye yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 naruto evreninden zanpakutolu ninjalar vs itsugoo, eh işte. kötü adam da basilisk'ten fırlama. omake için izlenir. muhteşem bir yere gelmiş olmasa gerçek hikaye (grimmjow'dan sonra esaslı ekşın başlıyordu) bu kadar sinirlenmezdim ama herifler koca filler arc koydular. açılışta bile "özel tayço falanca arc" yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yanlız bunları bi yere bağlıcaklar gibi olayların daha daha açılası var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 illa mangayı okutucaklar ya...Bayağa tırt bir bölümdü.Bu sefer narutonun filleri daha iyi olucak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 soul societyden insanların cocukları falanmı oluyo? hanı sırf dunyadan gelen insanlardı* garip ya cözülmemiş bi sürü olayı var bleachın o konuda soul society hakkında bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 şinigami vuruşamazmı çok ayıp Cuce yakıştıramadım sana sakalından utan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sex ben de şu souru society mantığını çözebilmiş değilim. öle bi anlatıolar ki sanki ap ayrı bi dünya. insanlar hastalanıp ölüo falan.yok işte çocuğu oluo edio. İlk bölümlerde sanki dünyada ölenlerin gittii , cennet modunda bi yer olarak gördük. hiç bi olayı yok souru societynin. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar