Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Simdi yapmissin senaryoyu da insan zaman dilimi belirtir, bounto dan sonra arrancar dan once gibilerinden neyse. Ben gene klasik elestirimi yapacagim: bu 3rd sear kifune kimdir ki release edilmemis zanpaktu ile cero yu 2 ye boler, Menos u Grande, Menos u Minimalte olmus yine. Yeni gelen kaptanin yuzu cizimi bir yerden tanidik ama cikaramiyorum bir turlu, agiz hareketleri konusmasi biraz olmamis gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

niye bukadar kiziyosunuz fillerlara anlamiyorum. gerek oldugu icin yapiyolar. Cizim ve senaryo orjinalden daha kotu gelebilir cunku muhtemele serinin yaratici yazmiyor. Fillerlari ve karakterleri baska bir ekip dusunup ciziyodur.

Pendulumun orda filler girselerdi bari diyenler

Manga okumayanlar bakmasin feci spoylir

Yama-jii: Ya aizen biz tam yeni bi kaptan secicektik sen geldin. Bak senin yuzunden isimiz yarim kaldi. Biz en iyisi yeni kaptani secelim oldurelim sonra savasiriz. Al hallibeli yanina bi mavi tur yap gel yetmezse hinamoriyide veririz menos grande gibi tatil yaparsin
Aizen: yeterki sen iste hadi by

Sosyal ağlarda paylaş

gerek filan yok, bunlar yetişene kadar mangaya pendulum + hueco mundo biterdi. sonra girerlerdi filler'a. iki arc arasına koysalardı manga yakınken o zaman anlardım. şu şekliyle hueco mundo'nun en güzel kısmı başlarken limon sıktılar resmen başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz hikayeyi nasil bagliycak merak konusu

ne ara oldu bunlar?
ichigo filanda gelicek

dur grimmjow u yendik cikalim surdan aizen filan beklesin bi yeni kaptanla tanisalim cay ulkesini ziyaret edelim sonra orihime yi geri goturur kaldigimiz yerden devam ederiz olamaz heralde

sokusturulabilicek bir yer yok yani

Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsa nereye sokucak?

bounto yu soulc society donusuyle arrancar baslangicina soktular

ichigo 2 defa gordu rukia nin geri donusunu 3. oalrak sokamazlar

arrancar arc desek hitsugaya ve matsumoto renji filan karakuradaydi arc boyunca orihime kacirilinca geri donduler anca

gecmiste sokucak yer kalmadi am bi dakka

a wizard did it
Sosyal ağlarda paylaş

fena spoiler vermedim aslında görüş bildirdim mangadan içerik var die bunu koydum :D

geri döndükleri zamanla fake karakurayı kuracakları zaman arasında geçicek galiba? mangadan hatırlarsak townda 13 kaptanının hepsi orda olucak diyodu yamamoto bence bu filler arcla onları tamamlıcaklar o arada pendulum kısmı biter mangada olaylar devam etmeye başlar bunlarda gönül rahatlığıyla hikayeye kenpaçinin girişiyle geri döner die bekliyorum :)

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu neden ağzına ....sın hikayenin?

Son bir kaç bölümdür replikler ve gidişat asıl kızı asıl oğlan kurtarır buranın olayı şimdilik biter şeklindeydi.Sürekli ichigo neden burda , ichigo neden dovusuyor sorularına sonunda aizen için değil orih. için denilip durdu.

İki türlü bağlayabilirler:

İchigo ve tayfası oralarda kumdan kaleler yaparken, bakın soul society de neler oldu. Belli bir sure devam edilir ve sonunda timeline olarak bolum 167 tutturulur, bu noktadan bağlanır.

Veya hiç sinemasal kaygılara girilmez, senaryonun izleyici üzerindeki etkileri göz ardı edilir. Zamanlama izleyiciye hissettirilmeden tansiyonun en yuksek anında ve soul society de işlerin en kotu oldugu anda hooop bizimkiler kurtarıcı olarak son adan yetiştirilir ve yine ichigo güzel güzel dayak yemeye başlar :)

Bizim derdimiz de zaten ichigo dayak yesin de nasıl yerse yesin. Yeni yeni fark ettim, dayak yemeden dayak atınca değeri olmuyor :P

GR
Sosyal ağlarda paylaş

From episode 168 onwards, the current Hueco Mundo arc will divert to an anime-only arc in order to allow Tite Kubo time to publish more material. This storyline focuses on the new captain, Shuusuke Amagai, who replaces Gin Ichimaru as captain of the 3rd Division of the Gotei 13.

wikipedia da aynen böyle yazıyo :P sonuç olarak Tite Kubo ya zaman kazandırmak sanırım olay. Adam içinde zor şu şekil düşünürsek adam bi yandan pendulumları yazıyo nereye bağlanacağı belli bile değil bi yandan mangadan animeye hikaye çıkarıyo bölüm başına. adam gerçekten zorlanmıştır + kafasında bişiler oturtmak için yeni bi karakter yaratayım hem onla oyalanırız biraz hemde biyerlerden bişeyler bağlarız arayışı var. çok fazla eleştiriye açık bi anda cart diye kesmeleri ama adamlarında hakkını yemiyelim :P iyi iş çıkarıyolar. yeni tayçonun mangaya bağlanma ihtimali yok gibi ama pendulum olayı nereye varıcak cidden merak konusu =)

öldü bitti falan dedilerde oraya kesin geri dönerler benim tahminimce ichigo soul society e döner flashback şeklinde ne olduğunu girerler bi kaç bölüm o arada eksik yerleri tamamlarlar diye düşünüyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...