Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Simdi yapmissin senaryoyu da insan zaman dilimi belirtir, bounto dan sonra arrancar dan once gibilerinden neyse. Ben gene klasik elestirimi yapacagim: bu 3rd sear kifune kimdir ki release edilmemis zanpaktu ile cero yu 2 ye boler, Menos u Grande, Menos u Minimalte olmus yine. Yeni gelen kaptanin yuzu cizimi bir yerden tanidik ama cikaramiyorum bir turlu, agiz hareketleri konusmasi biraz olmamis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Ohoo saçmalıkta sınır yok. Hem fillera girdiler en güzel yerde, hem de bi sonraki bölüm 7 mayıs. Yok ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 filler orjinldan daha guzel olmuş valla.. tabi fillerdan cok orjinalın combatlarının cok blöh blöh ve combattan baska bişi olmamasıyla ilgili bu. yenı kaptanı sevdim ben muziğide iyi, karkater marakter güzel hanı. Yalnız lipsynch sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 niye bukadar kiziyosunuz fillerlara anlamiyorum. gerek oldugu icin yapiyolar. Cizim ve senaryo orjinalden daha kotu gelebilir cunku muhtemele serinin yaratici yazmiyor. Fillerlari ve karakterleri baska bir ekip dusunup ciziyodur. Pendulumun orda filler girselerdi bari diyenler Manga okumayanlar bakmasin feci spoylir Yama-jii: Ya aizen biz tam yeni bi kaptan secicektik sen geldin. Bak senin yuzunden isimiz yarim kaldi. Biz en iyisi yeni kaptani secelim oldurelim sonra savasiriz. Al hallibeli yanina bi mavi tur yap gel yetmezse hinamoriyide veririz menos grande gibi tatil yaparsin Aizen: yeterki sen iste hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 gerek filan yok, bunlar yetişene kadar mangaya pendulum + hueco mundo biterdi. sonra girerlerdi filler'a. iki arc arasına koysalardı manga yakınken o zaman anlardım. şu şekliyle hueco mundo'nun en güzel kısmı başlarken limon sıktılar resmen başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Spidee said: Dregoth said: mIRC bir işe yaramaz bence. Aç kuzen www.dattebayo.com u indir gitsin. Rapid linklerini buldum, pek bir şukela oldu ^^ Rapid den indirmeye tek tek üşenmiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ben çok beğendim fillerı valla takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 neyse iyi başladı sayılır ama dur bakalım, umutlanmak istemiyoum fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bende aynı düşüncedeyim, bozmazlar umarım. Kifune? Szayel Apporo Granz değil mi leyn o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ikizi direkt, bilerek mi yapmışlar anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yanniz hikayeyi nasil bagliycak merak konusu ne ara oldu bunlar? ichigo filanda gelicek dur grimmjow u yendik cikalim surdan aizen filan beklesin bi yeni kaptanla tanisalim cay ulkesini ziyaret edelim sonra orihime yi geri goturur kaldigimiz yerden devam ederiz olamaz heralde sokusturulabilicek bir yer yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Town Portal =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 gecmış olayı anlatıyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 gecmis olsa nereye sokucak? bounto yu soulc society donusuyle arrancar baslangicina soktular ichigo 2 defa gordu rukia nin geri donusunu 3. oalrak sokamazlar arrancar arc desek hitsugaya ve matsumoto renji filan karakuradaydi arc boyunca orihime kacirilinca geri donduler anca gecmiste sokucak yer kalmadi am bi dakka a wizard did it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 fena spoiler vermedim aslında görüş bildirdim mangadan içerik var die bunu koydum :D geri döndükleri zamanla fake karakurayı kuracakları zaman arasında geçicek galiba? mangadan hatırlarsak townda 13 kaptanının hepsi orda olucak diyodu yamamoto bence bu filler arcla onları tamamlıcaklar o arada pendulum kısmı biter mangada olaylar devam etmeye başlar bunlarda gönül rahatlığıyla hikayeye kenpaçinin girişiyle geri döner die bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 openinge bakarsak bütün herkes olacak nasıl döndüler ?grimjaw öldü bitti yani öylemi?Aizen eyvallah arkadaş gidin bi filler yapın gelin dedi.Uliquara başka boyutta yıllarca kaldı öyle mi? Azına şıçmışlar baba hikayenin ne diyim.Ortadan cart diye bölünce böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Yahu neden ağzına ....sın hikayenin? Son bir kaç bölümdür replikler ve gidişat asıl kızı asıl oğlan kurtarır buranın olayı şimdilik biter şeklindeydi.Sürekli ichigo neden burda , ichigo neden dovusuyor sorularına sonunda aizen için değil orih. için denilip durdu. İki türlü bağlayabilirler: İchigo ve tayfası oralarda kumdan kaleler yaparken, bakın soul society de neler oldu. Belli bir sure devam edilir ve sonunda timeline olarak bolum 167 tutturulur, bu noktadan bağlanır. Veya hiç sinemasal kaygılara girilmez, senaryonun izleyici üzerindeki etkileri göz ardı edilir. Zamanlama izleyiciye hissettirilmeden tansiyonun en yuksek anında ve soul society de işlerin en kotu oldugu anda hooop bizimkiler kurtarıcı olarak son adan yetiştirilir ve yine ichigo güzel güzel dayak yemeye başlar :) Bizim derdimiz de zaten ichigo dayak yesin de nasıl yerse yesin. Yeni yeni fark ettim, dayak yemeden dayak atınca değeri olmuyor :P GR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 From episode 168 onwards, the current Hueco Mundo arc will divert to an anime-only arc in order to allow Tite Kubo time to publish more material. This storyline focuses on the new captain, Shuusuke Amagai, who replaces Gin Ichimaru as captain of the 3rd Division of the Gotei 13. wikipedia da aynen böyle yazıyo :P sonuç olarak Tite Kubo ya zaman kazandırmak sanırım olay. Adam içinde zor şu şekil düşünürsek adam bi yandan pendulumları yazıyo nereye bağlanacağı belli bile değil bi yandan mangadan animeye hikaye çıkarıyo bölüm başına. adam gerçekten zorlanmıştır + kafasında bişiler oturtmak için yeni bi karakter yaratayım hem onla oyalanırız biraz hemde biyerlerden bişeyler bağlarız arayışı var. çok fazla eleştiriye açık bi anda cart diye kesmeleri ama adamlarında hakkını yemiyelim :P iyi iş çıkarıyolar. yeni tayçonun mangaya bağlanma ihtimali yok gibi ama pendulum olayı nereye varıcak cidden merak konusu =) öldü bitti falan dedilerde oraya kesin geri dönerler benim tahminimce ichigo soul society e döner flashback şeklinde ne olduğunu girerler bi kaç bölüm o arada eksik yerleri tamamlarlar diye düşünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Herkes aynı kanıda. Bitir Arrancar Arc ı öyle gir filler ı. Ondan sonra ne yazarsan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya peki 3. squada yeni taicho geldi, şimdi bu fillerlar bitince ilerde ne olacak o karakter yok mu olacak. yoksa hiç bahsedilmicek mi 3. squaddan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mangada gelmedimi bu karakter hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 e cok basit mortis, archın son bölümünde ölücek muhteşem bi fedekarlık gösterisiyle, böle bütün soolu sosaiti yi kurtarark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 heh %1500 cüce'nin söylediği gibi olur. yalnız beni düşündüren naruto ve hitsugaya'nın ikizi kızın aksiyona nasıl dahil edileceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 soolu değil lan sooRu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Db narutodan sonra bleachdede H264 kullanmaya başlıyacagını açıkladı bu değişiklikten dolayı bu haftanın bölümü biraz gecikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar