Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Sam said:
offf uydurma tayço seyrettirecekler kimbilir kaç bölüm, tam da en güzel yerine gelmişti koca arc. iki haftaya büyük sürpriz vardı. :/

Tam olarak o kadar uydurma sayılmaz aslında. Kubo Tite hazırlamış yeni tayçoları da diye duymuştum.

Spidee said:
Şu Bounto muydu neydi, onların fillerlarından beri izlemiyorum Bleach, nasıl devam ediyor? Tavsiye eder misiniz?

Valla gayet güzel gidiyor bence, izlememekle çok şey kaçırıyorsun hatta. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşıma download edecektim, etmişken izleyeyim de bari.

mIRC'den download eden var mı? Varsa üst limitsiz download yapabileceğim bir bot bilen var mı? 80'den itibaren falan indireceğim, eski bölümleri bazen üst limitli botlara koyuyorlar, onu da hesap ederek söylerseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha, daha sadece açılışa baktım o bile yetti. Hollow'lar bitti ninjalarla mı kapışacaklar şimdi? Renji niye Byakuya ve diğer Shinigami'lerle dövüşüyor? Quincy-Shinigami çakması karakter kim? Ve Orihime (hemde özellikle Orihime) ve diğerleri Hueco Mundo'dan nasıl dönebilir yahu? Yarım kalmış Arc var, nereye dönüyorsunuz ya?

Çok fena çok... Bleach fillerları güzeldir diye seviniyordum ama sırf opening'i izlemekle bile moralim bozuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bölüm başlarken arrancar vs bizim çoçukların savaşları sürüyor ama şimdilik onlara ara veriyoruz ve yeni hikayemize başlıyoruz tarzı bir yazı yazmışlar

bölüm hakkında

Ginin yoklugunda boşalan 3. bölüm kaptanlıgına yeni bir kaptan geliyor.açılışta söylendiği gibi ninjalar filan :S yeni bir açılış hazırladıklarına göre fillerlar uzun sürecek

Sosyal ağlarda paylaş

açılışı izledim..

ve kapattım..

naruto ile aynı anda filler çöpüne başlamalarını geçtim, cidden hueco mundo olayının ortasında nasıl utanmadan böyle birşey yapabiliyorlar? filler bitince orihime'yi bir kere daha mı kaçıracaklar?

aptallar ya, en güzel bölümler başlayacaktı güya. 2009'da görürüz ancak herhalde. izlemeyi bıraksam mı filler bitene kadar düşünmüyorum değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok tatlı olmuş ya izlenebilir. bleachin fillerları efsanedir bence. en azından bi senaryo ve ilerdeki hikayede çıkabilecek yada çıkan şeylerden oluşuyo. boş beleş şeyler değil naruto gibi en azından. adamlar mayurinin maskesini düşürüp bakalım gibi triplere girmiyolar:X

mangada şu an 3-4 bölümlük bi hollow arc bölümü çıkar fakat manga da resmen filler a girdi. ama eskiye döndü. manganın şu an ki halinden toplam toplam 5 bölüm çıkar onunda 1 tanesi gene filler gibi olur hepimiz gene bağırırz bence mantıklı bişi yapmışlar yeni bi tad gelicek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

168

Ya başta ichigo inoue yi kurtarır ve mutlu mesut geridönerler dedi.... bizde yedik.......

Animenin mangayı yakalaması hedehödö tamamda çok ortada bıraktılar en azından şuanda mangada geçmişi gösteren yere kadar gelmeleri gerekirdi.

Subcı elemanların dedikleri gibi baştaki küçük kız hitsugayanın female formu olmuş Hitsu-kun a hatun olmak yakışmış ama(tu)

zaraki abime

Abim tam atlamış gate e hueco mundoya gelio geri çaırdılar soul society e neymiş yeni taicho gelmiş hedehödö.....Nnoitra ya selamlar>:D<

Güzel bir hikaye yakalamaları olası filler bölümlerde fakat mangadan kopmamak için karakterlerde herhangi bi değişiklik, gelişme bankai durumları olmuyor buda biraz sıkıcı.

Sosyal ağlarda paylaş

Okula giderken iPod'da izledim bölümün tamamını. Eh, fena değildi aslında ilk izlenimime göre. En azından bu bölüm... Yeni Tayço'nun gücü biraz abartı olmuş gibi geldi ama bana. Bakalım, ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Ama ben yinede şu ninjaları falan görüp soğudum açıkçası. O ne yahu... İnsan Hollow'dur, Arrancar'dır o tarz bir filler yapar bari.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar daha 30 chapter var ki bunlardan rahat 15 bölüm filan çıkarıyorlar. o 15 bölüm yapılana kadar 15 chapter daha çıkar. hueco mundo arc'ı biter ya da araya girerdi en azından. geçmişi anlatan bölümler de çekilir, nesi filler? bugüne nasıl ve neden gelindiğini anlatıyorlar işte ki ihtiyacı vardı konunun.

neyse izlerim sonra bir ara da bounto iğrençliğinden sonra yoğurdu üfleyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...