Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
166 hd yazanı indirmeyin, "lol we will never release any shit in mkv" diye yanıp sönen bir paint çalışması gözünüzün canına okuyor. epilepsi krizine sokar alakası olmayan insanı bile.

bir de geçen april fools salaklıkları vardı, cidden nefret ettim şu heriflerden yani. başkaları sub yapsa direkt geçecem sırf inadına.
Sosyal ağlarda paylaş

heh üç hafta neden paydos ettikleri belli oldu, bayağı ciddi animasyon çalışması var bu bölümde. bir shippuuden 26 değil ama gene de iyi bölümdü ki mangada çok bayık bulmuştum bu dövüşü. bundan sonra hep güzelleşecek, sıkı durun. ;)

shinigami zukan goldeeen süperdi gene eheh, keşke bitmeseydi. hastayım kısaltmalarına yaçiru-çan'ın :D
Sosyal ağlarda paylaş

simdi izledim yeniden cekipte off beaaahh

izledigim en super bleach bolumlerinden biriydi allahtan narutoyu yapan studyo olmasina ragmen ayni dingil zihniyetle goturmuyorlar 2 hafta beklemeye degdi animasyon super muzik super aksiyon super adrenalin manyagi oldum bu bolumde

narutoda olsaydi en az 4 bolum uzatirlardi bi defa en absina uzzzun bir ichigo vs grimmjow flashback i

daha sonra orihimenin abisinin olayini analtan 5 dk lik bri flashback biraz kapisma sonra orihimenin gene ichigo ile ilgili anilarindan duzenleme bir flashback filan

tabi en az bi 5 dk ichigo ile grimmjow bisey demeden birbirine bakicak bi o bakicak bi digeri bakicak vs vs

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...