zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yok yahu, güzel adam. Ichigonun daha erkek versiyonu.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ben de Grimmjow'u çok garizmatik buluyorum şahsen, tüm seri boyunca bana "işte budur" dedirten 2 villain karakterden biri. Diğeri de Kariya zaten. Mangayı okumamış biri olarak, Grimmjow ilerde bizim tayfanın yanında savaşacak diye bi tahmin yürütüyorum da hayırlısı. Bu bi tahmin olduğu için de spoiler içine almadım.
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Kojiroh said: Ben de Grimmjow'u çok garizmatik buluyorum şahsen, tüm seri boyunca bana "işte budur" dedirten 2 villain karakterden biri. Diğeri de Kariya zaten. Mangayı okumamış biri olarak, Grimmjow ilerde bizim tayfanın yanında savaşacak diye bi tahmin yürütüyorum da hayırlısı. Bu bi tahmin olduğu için de spoiler içine almadım. +10binbaloncuk Kariya çok karizmatikdi,Grimmjowda ole
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 lol kariya? grimmjow'u şahsen beğenmiyorum ama en azından filler uydurma bir char değil eheh ayrıca grimmjow'un ichigo ile uzaktan yakından alakası yok karakter olarak, ilerki bölümlerde çok net görülüyor. ichigo 10 kat filan daha erkek kesinlikle. (:P)
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 heh spoiler değil çünkü tamamen subjektif bir değerlendirme sonuçta. (:P)
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bi kenpachi, bi hasta tayco, bi hippi havaii gömlekli tayco var böle delikanlı saf değiştirip bizim cocuklaırn yanında kapısmış bide grimjaw gibi it sıpası bi eleman yok yanı mümkün değil demekle yetiniyorum
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ya ichigo adam olsa şimdiye hem rukia,hem orihime yane:D Gerçi ben olsam yoruichi-sama...
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yoruichi, hayallerimin kadını =) Banada bankai öğretirdi :P
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ya kesinlikle soul society karakterleri çok daha yaratıcıydi. Bir kere Hitsugaya vardı, ayrıcana çapkın herif çok iyiydi.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 soul society karakterleri iyi ki, kaderin cilvesi düşman olmuşlardı. bu arrancarlar ise kötü, tam dayaklık. 3-5 bölümde ölecek tiplere çok fazla karakter kasmanın alemi yok. (:P) off ne dayaklar geliyor durun bekleyin siz eheh
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 matsumoto derim başka bişey demem ! taichooo diişini yerim auhaha
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 parmak atıp kelebek çıkaran hatunda güzel lam sert falan.. tip olarak güzel tabi kediden ayar yiyo yoksa
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oy yoruichi-san dedin mi olay biter bence
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Güzel bölümdü, eski gaz hava geri geliyor.
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bikaç bölümdür 10 dakkalık özet dışındada geçen bölümden 10 dakkalık sahneler görmeye başladık.. şöyle bi arınınca izlenmeye değer kısmı 1,5-2 dakka olmaya başladı. uzun uzun yavaş yavaş konuşmalar + bi olayı var galiba diye beklediğim şaklaban hollowların bayık esprileri, niye böyle ziyan ettilerki bu anime i..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bölüm güzeldi o değilde ulqiorra ichigo'yu napar ya abov heyecanla bekliyoruz
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mortis said: iğrenç bi adam lan grimjaw grimjow herkezin görüşüne saygım wardır ama bence kendine has olan arrrancarlardan biri sonuçta en iyi bölümleri onada borçluyuz :) şahsen ben aizeni bulunduğu ortamda iplemeyen tek arrancar olarak tarihe geçmesinden yanayım :) gerçi sonrası malum :P
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Özet istemiyoruz!!! sonuç olarak bölümü bende beğendim iyi geçiş bölümlerinden biri iyi we bol döwüşlü sahneler bizleri bekliyor ama Mirluin arkadaşımızın dediği şey benimde gözümden kaçmadı niye ilk zamanda 2 dakikayı geçmeyen özetler şimdi 3 5 dakika oldu sonuçta zaten animenin toplam süresi 24 dakika 16 saniye ilk giriş bölümü yani renjinin başlangıçı ile birlikte tam 5 dakika 2 dakikada bitiş şarkısı vs ki aradaki rukiyenin bölümlerini katmazsak toplamda 17 dakika için bir hafta bekliyoruz ve beklemeye dewam edicez ne yapalım ben buna bi geçiş bölümü diyorum we umuyorum ki bidahaki bölümlerde aksiyon bol özet az olur :)
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 evet cidden özetleri gereksiz uzattılar, her bölümün başında adam aynı şeyleri tekrarlıyor. ezberleyeceğim nerdeyse.. "orihime no osoroku tame, ichigo tachi ni aizen vesaire las noches hueco mundo" neyse çok sıkı ekşın geliyor ama belki 10 bölüm daha var bu dediğime en azından..
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 unutmayin naruto ile bleach ayni studyonun elinden cikiyor naruto gibi uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun durakliyip bakismalar ve flashbackler yerine bleachde ozetlerle uzatiyor amac ayni eldeki malzemeden cikarilabilciek en fazla sayida bolumu cikarmak
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Once 160 160 cogu kimsenin gozunden kacmis tekrar izleyince fark ettim. Rukia ile Espada arasindaki mesafe Espada nin 17:09 civarlarinda mizragi asagiya dogru cekmesiyle azalmaktadir. Ozetler nedir oyle yarabbim. Inoue e tasiva Hueco Mundo tameni, Ichigo, Ishida, Rukia, Renji, Chado yarivara taytameni privalon espada kokosuru. Chado yaritameni varirama privalon espada Hedehodusan hatas espada noituria tattakayru. 161 161 tamamen giris bolumu onumuzde epey saglam battle var bakalim.
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Gallant said: Ozetler nedir oyle yarabbim. Inoue e tasiva Hueco Mundo tameni, Ichigo, Ishida, Rukia, Renji, Chado yarivara taytameni privalon espada kokosuru. Chado yaritameni varirama privalon espada Hedehodusan hatas espada noituria tattakayru. Yarıldım abi
Öne çıkan mesajlar