Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de Grimmjow'u çok garizmatik buluyorum şahsen, tüm seri boyunca bana "işte budur" dedirten 2 villain karakterden biri. Diğeri de Kariya zaten.

Mangayı okumamış biri olarak, Grimmjow ilerde bizim tayfanın yanında savaşacak diye bi tahmin yürütüyorum da hayırlısı. Bu bi tahmin olduğu için de spoiler içine almadım.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Ben de Grimmjow'u çok garizmatik buluyorum şahsen, tüm seri boyunca bana "işte budur" dedirten 2 villain karakterden biri. Diğeri de Kariya zaten.

Mangayı okumamış biri olarak, Grimmjow ilerde bizim tayfanın yanında savaşacak diye bi tahmin yürütüyorum da hayırlısı. Bu bi tahmin olduğu için de spoiler içine almadım.

+10binbaloncuk
Kariya çok karizmatikdi,Grimmjowda ole
Mesaj tarihi:
lol kariya? grimmjow'u şahsen beğenmiyorum ama en azından filler uydurma bir char değil eheh

ayrıca grimmjow'un ichigo ile uzaktan yakından alakası yok karakter olarak, ilerki bölümlerde çok net görülüyor. ichigo 10 kat filan daha erkek kesinlikle. (:P)
Mesaj tarihi:
bi kenpachi, bi hasta tayco, bi hippi havaii gömlekli tayco var böle delikanlı saf değiştirip bizim cocuklaırn yanında kapısmış bide grimjaw gibi it sıpası bi eleman yok yanı mümkün değil demekle yetiniyorum
Mesaj tarihi:
soul society karakterleri iyi ki, kaderin cilvesi düşman olmuşlardı. bu arrancarlar ise kötü, tam dayaklık. 3-5 bölümde ölecek tiplere çok fazla karakter kasmanın alemi yok. (:P)

off ne dayaklar geliyor durun bekleyin siz eheh
Mesaj tarihi:
bikaç bölümdür 10 dakkalık özet dışındada geçen bölümden 10 dakkalık sahneler görmeye başladık.. şöyle bi arınınca izlenmeye değer kısmı 1,5-2 dakka olmaya başladı. uzun uzun yavaş yavaş konuşmalar + bi olayı var galiba diye beklediğim şaklaban hollowların bayık esprileri, niye böyle ziyan ettilerki bu anime i..
Mesaj tarihi:
Mortis said:
iğrenç bi adam lan grimjaw

grimjow

herkezin görüşüne saygım wardır ama bence kendine has olan arrrancarlardan biri sonuçta en iyi bölümleri onada borçluyuz :) şahsen ben aizeni bulunduğu ortamda iplemeyen tek arrancar olarak tarihe geçmesinden yanayım :) gerçi sonrası malum :P

Mesaj tarihi:

Özet istemiyoruz!!!

sonuç olarak bölümü bende beğendim iyi geçiş bölümlerinden biri iyi we bol döwüşlü sahneler bizleri bekliyor ama Mirluin arkadaşımızın dediği şey benimde gözümden kaçmadı niye ilk zamanda 2 dakikayı geçmeyen özetler şimdi 3 5 dakika oldu sonuçta zaten animenin toplam süresi 24 dakika 16 saniye ilk giriş bölümü yani renjinin başlangıçı ile birlikte tam 5 dakika 2 dakikada bitiş şarkısı vs ki aradaki rukiyenin bölümlerini katmazsak toplamda 17 dakika için bir hafta bekliyoruz ve beklemeye dewam edicez ne yapalım ben buna bi geçiş bölümü diyorum we umuyorum ki bidahaki bölümlerde aksiyon bol özet az olur :)

Mesaj tarihi:
evet cidden özetleri gereksiz uzattılar, her bölümün başında adam aynı şeyleri tekrarlıyor. ezberleyeceğim nerdeyse..

"orihime no osoroku tame, ichigo tachi ni aizen vesaire las noches hueco mundo"

neyse çok sıkı ekşın geliyor ama belki 10 bölüm daha var bu dediğime en azından..
Mesaj tarihi:
unutmayin naruto ile bleach ayni studyonun elinden cikiyor

naruto gibi uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun durakliyip bakismalar ve flashbackler yerine bleachde ozetlerle uzatiyor

amac ayni

eldeki malzemeden cikarilabilciek en fazla sayida bolumu cikarmak
Mesaj tarihi:

Once 160

160 cogu kimsenin gozunden kacmis tekrar izleyince fark ettim. Rukia ile Espada arasindaki mesafe Espada nin 17:09 civarlarinda mizragi asagiya dogru cekmesiyle azalmaktadir.

Ozetler nedir oyle yarabbim. Inoue e tasiva Hueco Mundo tameni, Ichigo, Ishida, Rukia, Renji, Chado yarivara taytameni privalon espada kokosuru. Chado yaritameni varirama privalon espada Hedehodusan hatas espada noituria tattakayru.

161

161 tamamen giris bolumu onumuzde epey saglam battle var bakalim.

Mesaj tarihi:
Gallant said:

Ozetler nedir oyle yarabbim. Inoue e tasiva Hueco Mundo tameni, Ichigo, Ishida, Rukia, Renji, Chado yarivara taytameni privalon espada kokosuru. Chado yaritameni varirama privalon espada Hedehodusan hatas espada noituria tattakayru.

Yarıldım abi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...