Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Yok zaten kızdığımda o sado, inoue ichigo nun reiatsu suna sürtünerek elektriklenmiş arkadaşlar, yok devil's left arm, yok devil's right arm, 3 gün sonra devil's right leg, devil's left leg diye gider.
Şu anki duruma bakarsak, güç bakımından sado neredeyse ichigo ya yaklaşmaya başladı, en azından bankai ye kadar geldi. Demekki her 2 ay training yapan süper über olabiliyor, ben bugünden başladım çalışmaya yarın "Yar Kafasını, Kızılcık Sopası!" diyerek zanpaktumu release edebileceğim sanırım.
Belki bu benim kendi hüsnü kuruntum, kafamda ichigo yu tepeye koyup, diğerlerine tu kaka diyip hata ediyorum. Ama halen kafamdan şu soruyu atamıyorum "Sado kimdir ki bu kadar güçleniyor?"
Neyse önümüzde gaz savaşlar var keyif alacağız gibime geliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

sado anime'in en babacan kişiliği olarak, takımın tankı olarak daha fazlasınıda hak ediyo aslında ama işte zamanla acılacak cocuk. o gelen espadanında azını burnunu kırsında sevinelim

Rukia'da bankai falan acar onunkinide görürüz artık bankaisiz döverse espadanın 9. cusunu garip olur biraz, veya şey geyiği olurki cok daha muhtemal, kaien'ın ruhu rukia'ın gozyaşlarıyla ortaya cıkar sonra bla bla bla bla

bu arada bitirdim bütün bölümleri sonunda ama odun biraz anime, hoş güzelde odun işte nasıl anlatıcam tam bilemiyorum derdimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Spo

Ama lambur lumbur savaşlar olursada, savaşların çekiciliği kalmaz. Bölüm kötüydü çünkü espriler bayıktı ve hikayeye birşey katmıyordu. Onun dışında ben Bleach in gidişinden memnunum. Yani bence Hueco Mundo Arc ı gayet güzel gidiyor. Savaşlar gereksiz uzatılmıyor. Karakterler abilitylerini güzel ve mantıklı kullanıyor. Kıl Ishida Uryuu nun bile savaşı aa güzelmiş dedim ilk defa. Ayrıcana Sadonun hua yumruk attım dışındaki olaylarıda güzeldi bence.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...