Gallant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Privalon Espada tam cacik cikti, yanliz bu sado nun ishida nin guclerini biraz fazla abartiyorlar gene, hele sado dedigin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Cevap Gallant Sado işte güçleri hollow'a benziyo .. onunkine bir mantık uydurabilmişler gene. ama ölsün yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 gallant ona bakarsan koca aizen orihime için "tanrıların alanına giren güçleri var" dedi ve özel olarak transfer etti takımına. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abov hehe tag olayı iyiydi. o değil de tam sado eziklikten kurtuldu,sonunda bir şeyler yaptı adamı dövdü derken gg oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Yok zaten kızdığımda o sado, inoue ichigo nun reiatsu suna sürtünerek elektriklenmiş arkadaşlar, yok devil's left arm, yok devil's right arm, 3 gün sonra devil's right leg, devil's left leg diye gider. Şu anki duruma bakarsak, güç bakımından sado neredeyse ichigo ya yaklaşmaya başladı, en azından bankai ye kadar geldi. Demekki her 2 ay training yapan süper über olabiliyor, ben bugünden başladım çalışmaya yarın "Yar Kafasını, Kızılcık Sopası!" diyerek zanpaktumu release edebileceğim sanırım. Belki bu benim kendi hüsnü kuruntum, kafamda ichigo yu tepeye koyup, diğerlerine tu kaka diyip hata ediyorum. Ama halen kafamdan şu soruyu atamıyorum "Sado kimdir ki bu kadar güçleniyor?" Neyse önümüzde gaz savaşlar var keyif alacağız gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 world of warcraft gibi işte, tier 1 bankai, tier 2 bankai öyle devam ediyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sado anime'in en babacan kişiliği olarak, takımın tankı olarak daha fazlasınıda hak ediyo aslında ama işte zamanla acılacak cocuk. o gelen espadanında azını burnunu kırsında sevinelim Rukia'da bankai falan acar onunkinide görürüz artık bankaisiz döverse espadanın 9. cusunu garip olur biraz, veya şey geyiği olurki cok daha muhtemal, kaien'ın ruhu rukia'ın gozyaşlarıyla ortaya cıkar sonra bla bla bla bla bu arada bitirdim bütün bölümleri sonunda ama odun biraz anime, hoş güzelde odun işte nasıl anlatıcam tam bilemiyorum derdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 imba sado sado imba oldu da anlamadıım bişey var bleach te melek şeytan neyin varmıydıda şeytanın sağ kolu yok yıldonun sol kolu falan oldu adamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sado mazo kendi isim vermiş işte diablo miablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gayet güzel gidiyordu bleach, son 45 bölümüyle beni hayal kırıklığına uğrattı. adam utanmasa arı maya vız vız yapacak, herkes birbirini sevecek öpecek. olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 DB Bleach 159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Neden aylardır Bleach izlemeye hiç hevesim yok? İndirmiyorum bile. Bi bölüm için "fena değildi" denene kadar indirmiyorum hiç; o gelince de indirmediklerimi indirip, ilerlete ilerlete hızlıca izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bende ilk izlemeye başladığım zamanki gibi izlemiyorum öylesine zaman bulursam indirip izliyorum eski tadı yok artık çocukca geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 çok manyak savaşlar geliyor, bekleyin siz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 dun ilk defa ` artik yeter ama, baydin ` diyerek seyrettim ki uzun zamandir soylemek icin bekledigim bir sozdu. Salak salak yan character'lerden bay geldi. bu arada sam umarim dedigin dogrudur, bleach in butun cekiciligi gitmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hakkaten yan karakterler artik kusturma seviyesine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 evet ya salak salak karakterler bölümün yarısını yiyo 8 yaş espirileriyle sinirimi bozuyo.15 bölümdür aynı koridorda koşuyo ichigo ne koridormuş ama.ha pardon arada "anam xx'in reiatsu'su" veya "hö?" gibi tepkiler vermek için duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Spo Ama lambur lumbur savaşlar olursada, savaşların çekiciliği kalmaz. Bölüm kötüydü çünkü espriler bayıktı ve hikayeye birşey katmıyordu. Onun dışında ben Bleach in gidişinden memnunum. Yani bence Hueco Mundo Arc ı gayet güzel gidiyor. Savaşlar gereksiz uzatılmıyor. Karakterler abilitylerini güzel ve mantıklı kullanıyor. Kıl Ishida Uryuu nun bile savaşı aa güzelmiş dedim ilk defa. Ayrıcana Sadonun hua yumruk attım dışındaki olaylarıda güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 DB Bleach 160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 160 süper bölümdü, hatta bence hueco mondo arc'ının şu ana kadarki en iyi bölümü. kaçırmayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 160 gerçekten müthişti... Rukia'ya bir kez daha aşık oldum. :P 160 için Spoylır Rukia ölürse Bleach'i bırakırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Monthius said: 160 gerçekten müthişti... Rukia'ya bir kez daha aşık oldum. :P 160 için Spoylır Rukia ölürse Bleach'i bırakırım! :)iyiler ölmez korkma :) chad ölmediyse hiçbiri ölmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Çok güzel bir bölümdü.Rukiaaaaaa! diye bağırdım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Ben nedense hiç beğenmedim. Espadalardan biri dünyanın en (afedersiniz) sikko abilitysi ile ölebiliyorsa niye millet bu kadar uğraşıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar