Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangisiydi o ? Soul Society deki kaptan mı ? Eğer öyleyse o da gayet tırış bir kapışmaydı.

"One shot kill çekelim bütün yetenekler gitsin nasılsa bu kadar erken beni hikayeden silmezler"
Mesaj tarihi:
e zaten kapışmada kimse ölmüyor ki? yeteneklerin gitmesi ciddi bir durum ölümün olmadığı bir mevhumda. (:P)

sizi bilmiyorum da kenpachi'ye karşı olan hariç (o da kenpachi'nin kendisinden ötürü) ichigo'nun savaşları bayık geliyor bana da. "gaz > *" denklemine zaten aşinayız yeterince, naruto'da da aynı geyik devamlı başrol karakterinde.

benim şahsen en beğendiğim savaş şu ana kadar tousen vs kenpachi'ydi, kafa çalıştırma üzerine kuruluydu olayı. bayağı çevirip çevirip seyretmiştim.
Mesaj tarihi:
bende ilk 4 bölümü indiriğ bi bakayım..
Altyazı nerden bulabilirim bunlar için?
elinde hazır olan varsa bana gönderebilir mi?
şimdilik ilk 5 bölümün .mkv uyumlu altyazısını isteyeceğim..

BErserk'in savaş sahnelerini aratmıyo yazmış bi arkadaşım tek indirme sebebimdir..

p.s: sub için pm atarsanız sevinirim
Mesaj tarihi:
Claymore anime lisanslı değil, ingilizce dublaj bulamazsın zaten ingilizce dublaj ile izlemek istemezsin. Mangası lisanslı, kendine ait başlıkta link bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam bir türk grubu fansub yapıyordu claymore için.
Mesaj tarihi:
ingilizce dublajlı anime = çikolata soslu hotdog

claymore manga ile de farklı berserk mangasının aksiyonu, daha iyi daha kötü diye ayırmak doğru olmayabilir. birisi süper güçlerle, birisi abarma fiziksel güçle işlediğinden aksiyonun işleyişi farklı.
Mesaj tarihi:

158

peh sado pis super saiyan açtı ama klasik bleach usulü "reiatsu reiatsudan üstündür" oldu :/

bu privaron da cidden lapacı takımıymış ha, yeni espada ile aralarında ciddi fark var..

Mesaj tarihi:
Eh atılmışlar bea normaldir.

Yalnız Sado olayı abartı geldi biraz.Adam ezdi resmen ezdi.Gerçi bütün güçlerini gösterdi salak,hiçbir hilesi kalmadı.

Mesaj tarihi:
Abi filler'laır da izleyin içinde gizli bilgiler olabiliyo =P

Karakterleri tanımak açısından önemli fillerlar da =)

158

Sado öldü mü acep? Ölsün artık. O ölmezse ishida falan ölsün.. Ichigo depresyona girsin vs.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...