Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kurotsuchi mayuri'ye karşı olan var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hangisiydi o ? Soul Society deki kaptan mı ? Eğer öyleyse o da gayet tırış bir kapışmaydı. "One shot kill çekelim bütün yetenekler gitsin nasılsa bu kadar erken beni hikayeden silmezler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 e zaten kapışmada kimse ölmüyor ki? yeteneklerin gitmesi ciddi bir durum ölümün olmadığı bir mevhumda. (:P) sizi bilmiyorum da kenpachi'ye karşı olan hariç (o da kenpachi'nin kendisinden ötürü) ichigo'nun savaşları bayık geliyor bana da. "gaz > *" denklemine zaten aşinayız yeterince, naruto'da da aynı geyik devamlı başrol karakterinde. benim şahsen en beğendiğim savaş şu ana kadar tousen vs kenpachi'ydi, kafa çalıştırma üzerine kuruluydu olayı. bayağı çevirip çevirip seyretmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 gecen ay soul society arc 'ı tekrar seyrettim, en guzel dovuslerden birine ichigo'nun soul society 'deki ilk dovusunu de ekleyebilirsin, vs Ikkaku Madarame olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 11 sec. ichigo grimmijow u da unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Biri ölsün artık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ghost_boo said: Biri ölsün artık ya :( Ölsün, ölsün. Karşıydım önceden birilerinin ölmesine ama artık daral geldi hikayeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 good guys never die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bende ilk 4 bölümü indiriğ bi bakayım.. Altyazı nerden bulabilirim bunlar için? elinde hazır olan varsa bana gönderebilir mi? şimdilik ilk 5 bölümün .mkv uyumlu altyazısını isteyeceğim.. BErserk'in savaş sahnelerini aratmıyo yazmış bi arkadaşım tek indirme sebebimdir.. p.s: sub için pm atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 berserk dövüşleri beklememek lazım, kimse ölmüyor sonuçta. berserk'e benzeyen dövüşlü sadece claymore'u gördüm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ki claymore daki dövüşler kat kat daha iyiydi berserktekilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ölmüyor mu? zaten sanırım ingilizce dublajı yok.. claymore'un var mı? bu aralar bi anime'ye başlıcamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Claymore anime lisanslı değil, ingilizce dublaj bulamazsın zaten ingilizce dublaj ile izlemek istemezsin. Mangası lisanslı, kendine ait başlıkta link bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam bir türk grubu fansub yapıyordu claymore için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Kaede said: ki claymore daki dövüşler kat kat daha iyiydi berserktekilerden kınıyorum seni :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ee aradaki 10 senede malum animasyon teknikleri baya gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ingilizce dublajlı anime = çikolata soslu hotdog claymore manga ile de farklı berserk mangasının aksiyonu, daha iyi daha kötü diye ayırmak doğru olmayabilir. birisi süper güçlerle, birisi abarma fiziksel güçle işlediğinden aksiyonun işleyişi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 158 peh sado pis super saiyan açtı ama klasik bleach usulü "reiatsu reiatsudan üstündür" oldu :/ bu privaron da cidden lapacı takımıymış ha, yeni espada ile aralarında ciddi fark var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Eh atılmışlar bea normaldir. Yalnız Sado olayı abartı geldi biraz.Adam ezdi resmen ezdi.Gerçi bütün güçlerini gösterdi salak,hiçbir hilesi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 spoiler kullansak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ^kaçıncı bölümden itibaren fillerlar bitmiş oluyo ? ben de başliyim ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Virus said: Kaede said: ki claymore daki dövüşler kat kat daha iyiydi berserktekilerden kınıyorum seni :o kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 berserke laf yok plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yarıladım geliyorum bende, 79'da mı ne kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Abi filler'laır da izleyin içinde gizli bilgiler olabiliyo =P Karakterleri tanımak açısından önemli fillerlar da =) 158 Sado öldü mü acep? Ölsün artık. O ölmezse ishida falan ölsün.. Ichigo depresyona girsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sacros said: good guys never die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar