Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Raw çıkmış ama sub yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tokyotosho zaten torrent bakımından anime ve alakalı şeyler için en hızlı updatelenen site, kullanın, kullandırın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 DB 155 Bleach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 S^M sub gurub udgeildir aldanmayin S^M nin linkine tiklayinca dikkat ettiyseniz WE ARE NOT FANSUBBER!!! yazar S^M rawlari cikartir hep baska guruplar kullansin diye flomp ta icinde rumbel olan bir gurup rumbel la ilgili sunu soyliyebilirim ozetlemek icin gintama su anda caponyada 90. bolumumu ne oynuyor ve rumbel su anda 44 te 44 u cikarali da bir ay oldu enrdeyse 3 haftada bir cikariyor rumbel genelde -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 güzeldi, iyi aktarıyorlar mangadan bozmadan. iki chapter = bir episode oranı tamamdır, keşke naruto'yu hazırlayanlar da farketse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Gittikçe Güzelleşiyor Bleach.Nerdeyse 50-60.cı bolumler ayarında olmnaya basladı.Çok güzel bir bölümdü. Go Go Rukia!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 naritoyu hazirliyanalr farkidna degilmi sandin :P ne cabuk biterse o kadar cabuk kazandikalri para muslugu kapanicak ehah nede olsa izliyici kuzu gibi izlemeye devam ediyor etik kimin umrunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yeni film çıkmadı mı bleachin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 22 veya 23 aralık gibi bi tarihte çıktı, geçen gün youtube da , filmin en başından birkaç dakikalık bir preview yakaladım sub lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 DB Bleach 156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya geçen haftaki müthiş bölümden sonra neyse... Çok kötü değildi ama keşke adam gibi savaş olsaydı.Çıkardı gene ishida bi kullanımlık eşyalarını:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bir saat pesche izlettirdiler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Gallant@ +1.. Ama yine de Ishida yardımsız yapamazdı .. Asıl Chad napacak onu merak ediyorum. Bence ölsün artık biri. Edit : Nickini yanlış yazmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ehe pesche komikti be, tuttum onu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yok komikte butun bolum icin zorlama olmus, yarisinda kesselerdi daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pesche direk frqansiz zaten mosyo pesche diom ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Lightsaber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hehe ben diyecektim, ishida bildiğin lightsaber çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Sizde bir spoiler çıkarsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 halen tam gaz olamadı şimdiki sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 157 Aynı gitmeye başladı yahu... Chad ı çok severim ama ölmesini isterdim animeye biraz heyecan gelsin diye.. Bu sırada tek kullanımlık değil o ishidanın zımbırtısı. O halde diğerleri başka şeyler.Merak ettim onlar ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Db Bleach 157 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 157 Ishidayim superim zekiyim akilliyim saniyede reiatsunun kac kere titrestigini anlarim. Heyecani olmayan bir combatti kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 guts yerine wits de görebilmek güzel, devamlı "ore wa mamoru" deyip super saiyan açmak da heyecanını kaybetti zaten. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ishidanın düzgün bi combatı varmıydı ki hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar