Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

bolumun ortasinda agliycak duruma geldim

YETER LAN NE BICIM SHOUNEN YAPIMI BIR ADAMIDA OLDURUN BEEEEEEEE

heleki elemani iyilestirmedimi ayni soul society arc tekrari NE LAN BU INSAN DUSMANINI HEMDE HOLLOW U IYILESTIRIRMI LAN

bi an umitsizlige dustum once grimmjow la renji modunda kapisip yenicek sonra grimmjow la kanka olucak ulquiorra iel kenpachi modunda kapisicak sonra aizen le son duello yapicak sonra herkes can ciger dost olucak bu defa curancar lar cikicak eski quincy ler hem hollow hem shinigami dusmani evolve olmuslar
ishida AY EM MOR SIPESIL DAN YU diycek ichigoya cekip gitcek bizimkielr bunlarin pesine dusucek curancalarin mekanini basicakalr sonra onlarlada kanka olucaklar vs vs vs

ne bu be

ama ohhhhh canima degsin
eleman ichigoya kapagi yapistirdi
oyel dusmanini iyilestirirsen boyel olur

mal ichigo
shinigamielri odgramadin anladikta hollow lan bu bari bunlari kes nede olsa kesince ruhalri temizlenip soul society ye gidicek ondan sonra bulur kanka olursun illa gerekiyorsa

Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler değil baksanda olur

ya bu ichigo ne zaman dayak yemeden öldürmeye kasıcak şöle arşivi açıp sağlam kapışmalara bi daha baktım ama yok herif hepsinde dayak yiyor.
son bölümde espadaya dediği hollow formumu 1sn görebilirsin olayıda iyidi hani yine gereksiz uzatılmış bi bölümdü bundan sonrakilerdede 4-5 bölüm diğerlerinin savaşları sürer adamlar iyice abarttı ichigo-byakuya tadında dövüş ne zaman görürüz derseniz bence seneye falan anca böyle giderse.

mangamsı

Bu arada grimmjaw la ulquiora nın birbirile kapıştığı bi bölüm gelicekmiş tek kare mangadan gördüm elemanlar abartmış böle karşıklı parmaklar bitişik halde Cero atıolar birbirlerine o bölümlere daha çok var heralde

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında öyle olmalı...

Gerçekten zeka seviyesi düşük bir ana karakter olan bir yapım

beyler bu doğaldır bi kere bize olayı anlatmak için aptal bi karakter yaratıp hiçbişey bilmiyormuşçasına anlatmaları lazım yoksa biz bişey anlamayız animeden ayrıca baş karakter herzaman dayak yiyecek bundan önceki bölümlerde olduğu gibi sonrada ki bölümlerdede zaten zewki orda wazgeçmiyor azimle uğruna sawaştığı arkadaşları(bazıları olmasada:)) için herşeyini feda ediyor bence bu yeterli bi sebep tabi bazı saçmalıkları war yok değil ama onun içinde war bi saflık ki bu ona zarardan çok dostluk kazandırdı bırakında içlerinden bi tane düşmanda çıksın ki anime ilerlesin sağlam kapışmalara geçelim vs grimmjow & ichigo yeterki filleri görmeyelim artık (fillerin içinde ashido gibi bi karakter yapıcaklarsa razıyım)yoksa walla izlemiyecem artık

Sosyal ağlarda paylaş

ishida yi cok seviyorum ya
bi seiyuu su saske olmasaydi uber olucakti harbiden

adam ultiamte hunter ya o jump shotlar filan super karsisidnaki gothic lolita hollow da cok sevimli :3

kaien de buyurdu tesrif etti (yuzde 90 ichigoyla kardes cikicak bunlar oyle bir his var icimde ikiz gibi benziyorlar)

haftayaki bolum guzel olucak
bide movie de ana kotu adami seslendiren ishida akira cikti oy oy oy

simdi 20 saat catlamadan narutoyu bekliycez
1 saat special erochimaru!
en super bayram hediyeleri bunlar :3

Sosyal ağlarda paylaş

Valla Kaien şaşırttı beni ilk ama mantıklı düşününce doğru tabi ..Da şu güneş ışığı şeysini anlayamadım ben =) Neden acaba.. Rukia onla savaşamaz söyliyim ben... Ama o da Rukiayı öldürmez bence.. Neler olacak merak ediyorum feci..

Bir de film ne zaman çıkıcak? 22'inde diye bir duyum aldım ama emin değilim
Sosyal ağlarda paylaş

Söylemeyein spoiler tabi.

Ulan çok ta merak ettim 9.arrancar'ıda ha..

Üff... xD

Ayrıca

Evet Adamın arkadaşa bağlaması hakkaten beni de kıl etti. Saçma olmuş yani. Bu aralar Bleach Senaristleri hastalandı herhalde bir iki hafta saçmalayıp şimdi onları kapamaya falan çalışıyorlar herhalde .=P

Sosyal ağlarda paylaş

Anaa nası çıktı be bu bölüm? Adamlarda yılbaşından önceki son ve yılbaşından sonraki ilk hafta tatil diil mi? Her türlü şirket tatil diye biliyom hatta Japon'un biri bile öyle demişti dün, bizde böyle böyle tatil diye.
Neyse uzun zamandır gayet iyi gidiyodu Bleach, bu bölüm de güzeldir umarım iniyo şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...