zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ikkakunun bölümünden sonra yeniden oldukca güzel bir bölüm izlemiş oldum. Umarım böyle devam eder. Ehe mehe bölümlerinden çok sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bolumun ortasinda agliycak duruma geldim YETER LAN NE BICIM SHOUNEN YAPIMI BIR ADAMIDA OLDURUN BEEEEEEEE heleki elemani iyilestirmedimi ayni soul society arc tekrari NE LAN BU INSAN DUSMANINI HEMDE HOLLOW U IYILESTIRIRMI LAN bi an umitsizlige dustum once grimmjow la renji modunda kapisip yenicek sonra grimmjow la kanka olucak ulquiorra iel kenpachi modunda kapisicak sonra aizen le son duello yapicak sonra herkes can ciger dost olucak bu defa curancar lar cikicak eski quincy ler hem hollow hem shinigami dusmani evolve olmuslar ishida AY EM MOR SIPESIL DAN YU diycek ichigoya cekip gitcek bizimkielr bunlarin pesine dusucek curancalarin mekanini basicakalr sonra onlarlada kanka olucaklar vs vs vs ne bu be ama ohhhhh canima degsin eleman ichigoya kapagi yapistirdi oyel dusmanini iyilestirirsen boyel olur mal ichigo shinigamielri odgramadin anladikta hollow lan bu bari bunlari kes nede olsa kesince ruhalri temizlenip soul society ye gidicek ondan sonra bulur kanka olursun illa gerekiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Spoiler değil baksanda olur ya bu ichigo ne zaman dayak yemeden öldürmeye kasıcak şöle arşivi açıp sağlam kapışmalara bi daha baktım ama yok herif hepsinde dayak yiyor. son bölümde espadaya dediği hollow formumu 1sn görebilirsin olayıda iyidi hani yine gereksiz uzatılmış bi bölümdü bundan sonrakilerdede 4-5 bölüm diğerlerinin savaşları sürer adamlar iyice abarttı ichigo-byakuya tadında dövüş ne zaman görürüz derseniz bence seneye falan anca böyle giderse. mangamsı Bu arada grimmjaw la ulquiora nın birbirile kapıştığı bi bölüm gelicekmiş tek kare mangadan gördüm elemanlar abartmış böle karşıklı parmaklar bitişik halde Cero atıolar birbirlerine o bölümlere daha çok var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Hakkaten kardesim iyilestirme olayi nedir yahu. Adam hollow oldurde soul society e bir faydan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 152 Gerçekten zeka seviyesi düşük bir ana karakter olan bir yapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ya bu sırada ben hala müzikal altyazısı bulamadım ya.. Fransızca olsun İngilizce olsun ama olsun ya bir şekilde türkçeyi de bıraktım artık ^^ Lütfen biri yardım etsin bi el atsın ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Aslında öyle olmalı... Gerçekten zeka seviyesi düşük bir ana karakter olan bir yapım beyler bu doğaldır bi kere bize olayı anlatmak için aptal bi karakter yaratıp hiçbişey bilmiyormuşçasına anlatmaları lazım yoksa biz bişey anlamayız animeden ayrıca baş karakter herzaman dayak yiyecek bundan önceki bölümlerde olduğu gibi sonrada ki bölümlerdede zaten zewki orda wazgeçmiyor azimle uğruna sawaştığı arkadaşları(bazıları olmasada:)) için herşeyini feda ediyor bence bu yeterli bi sebep tabi bazı saçmalıkları war yok değil ama onun içinde war bi saflık ki bu ona zarardan çok dostluk kazandırdı bırakında içlerinden bi tane düşmanda çıksın ki anime ilerlesin sağlam kapışmalara geçelim vs grimmjow & ichigo yeterki filleri görmeyelim artık (fillerin içinde ashido gibi bi karakter yapıcaklarsa razıyım)yoksa walla izlemiyecem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 mangayı okuyunca heyecanlanamıyorum şimdi, önceden okumak spoiler gibi oluyormuş peh. :/ kaien çıktı yalnız ilginçleşecek bundan sonra hayli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ishida yi cok seviyorum ya bi seiyuu su saske olmasaydi uber olucakti harbiden adam ultiamte hunter ya o jump shotlar filan super karsisidnaki gothic lolita hollow da cok sevimli :3 kaien de buyurdu tesrif etti (yuzde 90 ichigoyla kardes cikicak bunlar oyle bir his var icimde ikiz gibi benziyorlar) haftayaki bolum guzel olucak bide movie de ana kotu adami seslendiren ishida akira cikti oy oy oy simdi 20 saat catlamadan narutoyu bekliycez 1 saat special erochimaru! en super bayram hediyeleri bunlar :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Valla Kaien şaşırttı beni ilk ama mantıklı düşününce doğru tabi ..Da şu güneş ışığı şeysini anlayamadım ben =) Neden acaba.. Rukia onla savaşamaz söyliyim ben... Ama o da Rukiayı öldürmez bence.. Neler olacak merak ediyorum feci.. Bir de film ne zaman çıkıcak? 22'inde diye bir duyum aldım ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 no:9 Arankar 9 numaralı arankar potansiyel olarak en güçlüsü belkide ama aynı zamanda en gerizekalısı . Bende mangada ilk okuduğumda azım açık kalmıştı.Hatta forumda darth vader misali ''rukia i am your father'' geyiği çok dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 @theghosthand Nasıl en güçlüsü? Numaraların azalması gücü belli etmiyor mu? 9 o zaman tek numaralıların en güçsüzü sayılmaz mı? Yoksa ben mi yanlış anladım? Edit: Kelimeyi yanlış yazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 [spo] 9. arancar'ın ilginç bir özelliği var. Ne oldu söylemiyim spoiler olur fakat o gücü nedeniyle potansiyeli gayet yüksek. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya hiç bahsetmeyin no 9'dan, heyecanını kaçırmayın çünkü güzel o kısım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Hmm, kaien dono olayi ilginc oldu beklemiyordum. Bu arada film bu sefer guzele benziyor, sure, konu ve aksiyonu ii ayarlamislarsa cok yuksek potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ghost boo no 9 doğru biliyorsun ama bir olay var adama potansiyel katıyor. çok feci spoiler ondan bahsetmiyim zaten 2 bölüme öğreneceksin.Star wars tadında takip edin valla Kaien:''Rukia,i am kaien''.Rukia:Nooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 153 Herif arkadasa baglamicak dedik yine bagladi arkadasa iyimi.Ne bicim is bu ya.Coluk Cocuk isi yaptilar iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Söylemeyein spoiler tabi. Ulan çok ta merak ettim 9.arrancar'ıda ha.. Üff... xD Ayrıca Evet Adamın arkadaşa bağlaması hakkaten beni de kıl etti. Saçma olmuş yani. Bu aralar Bleach Senaristleri hastalandı herhalde bir iki hafta saçmalayıp şimdi onları kapamaya falan çalışıyorlar herhalde .=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dordoni'yi kastediyorsanız merak etmeyin başka tip yok yardım eden, adam söylüyor zaten "benim kadar kibarı yok burada, akuma olup super combo çekmelisin herkese" diye (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Akuma'nın 3 kere aşşa+ yumruk basınca attığı süperi çok az götürüyor yaw. Ama düz ölümünden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 DB Bleach 154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla bleach baya güzel olmaya başladı.Uzun süredir izlerken en zevk aldığım bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Anaa nası çıktı be bu bölüm? Adamlarda yılbaşından önceki son ve yılbaşından sonraki ilk hafta tatil diil mi? Her türlü şirket tatil diye biliyom hatta Japon'un biri bile öyle demişti dün, bizde böyle böyle tatil diye. Neyse uzun zamandır gayet iyi gidiyodu Bleach, bu bölüm de güzeldir umarım iniyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bana biri Bleach izlemede yol göstersin =) 63. bölümde Rukia kurtarmaca arcı bitti. sonra fillerlara başlamış galba 66. bölümdeyim. Kaça kadar bu böle devam edio? Kaçtan sonra ana konuya devam edio? Hangi bölümleri atliim? Yoksa hiç atlamayıp devam mı ediyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 fillerlar cok cöp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar