ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Son sayı hoşuma gitti ama benim.Uliquorra'nın yüz ifadesi şaşkınlığı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 [spo]Bu arada Stark cok karizmaydi bi onceki chapterda :) favori espadam,zaten shunsui'ye benzemesi yeterli :) ve bence #1 de ya o olcak yada yasli amca tadindaki espada[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 120 nin sonunda bu kadar çok ara verileceği yazmıyodu,üühüühüü ne zaman çıkacak 121 delireceeemmm!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Bleach 121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 yeni açılış güzel olmuş... şarkı pekte iyi sayılmaz ama çizimler kesinlikle hasta. Bide bir açılış animeyi bu kadar mı spoilerlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bleach'in açılışları genelde öyle nedense, spoilera alsalar bari sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ya artık spoilerlık durumu kalmadı açılış her şeyi göstermiş. Benim bu açılıştan anladıım, Inoue'nin Aizen'in yanına gittiği. Arayıp mangasını bulmam lazım şimdi asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 said: yeni açılış güzel olmuş... şarkı pekte iyi sayılmaz ama çizimler kesinlikle hasta. Bide bir açılış animeyi bu kadar mı spoilerlar ya bunu demeseydin acilisi eftalcan yapti derdim namideger spoiler king "agbiii su animeyi izle sonunda katil usak cikiyo kizda bahcivanla kaciyo eki eki" ehaha [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 14:57 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 abi yalnız mangayı okudunuz mu bilmiyorum ama dumur kaldım manga da ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Evet ya ben çok daha farklı şeyler bekliyodum.Resmen beklediğimin tam zıttı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bleach 122 repleri bekliyorum asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bir haftada 20 bölüm izleyip yetiştim size. Link atan herkesin terazisine ayrı ayrı tıklıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bleach 123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 124 efsane olacak . 59 ve 39 yanına bu bölümüde yazıyorum. Ezik ichigo istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 +1 [spo]ezik ichigo istemioruz o ne be öle gelen geçen herkes meydan dayaa atıo[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 aha çıktı Bleach124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 [spo]ichigo daha 2bölüm daha dayak yer gibi geliyor bana. Ama Zangetsuyu özlemişim çıksın artıkta 2 karizma laf etsin. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 [spo]125 daha iyi olacak(kenpachinin zilini duyan var mı?Mangada sadece onu hatırlıyorum ben ) 124 fillerlandı.İchigo tam hollow hale bi geçsin dövüş kızışsın bakalım.Bölümlerden ayrı şu sonda çıkan kon-sama maceralarına bayılırorum.Yachiru dog biscuit sandı konu:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]Ichigo coşuyo yavaş yavaş. Koçum benim be ajkfsdfs Meğer neymiş, savaşmak için mutlaka bi sebep arıyomuş, güçsüzlüğünün sebebi de buymuş. Kenpachi hep diyodu bunu zaten, savaşmak için savaş diye. Hiç bankai kullanmamış bi adam bu. Bütün gücü burdan geliyo, içgüdüden. Ichigo dinleseydi onu şimdiye Aizen'i doğruyodu asfd Neyse, sonraki bölüm gerçekten daa güzel olcak. Kenpachi'nin zillerini duyduk, çok gral bi dövüş bizi bekliyo.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 [spo]2 bölümde ichigo kendine gelir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 [spo]2 bölümde ichigo kendine gelir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]abi animeyi geçtim mangada ne olucak ben onu çok merak ediyorum. Japonyada tatil varmış diye bu hafta çıkarmadılar zaten manga çıldırdım burda ya. Ama tahminen mangada ichigonun dövüşünü en sona bırakıcaklar şimdi ishida eğlenicek biraz arrancar la[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo]evet japonya'da golden week vardi malesef 1 hafta gecmek bilmedi bekliyorum merakla yeni chapteri,ki ichigo'nun sona birakilacagina katilmakla beraber söyle bi durumda olabilir : ichigo'ya ne oldugunu[yani o karanligin ichigo'yu sarması olayini aydinlatir bi] gosterir sonra ishida'yla isi bitirdikten sonra geri doner ichigo ve inoue+grimmjow a[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Amman dikkat, manga spoilerı verirken belirtelim plx :P "Animelerin şimdiye kadar hepsini izledim bakim ne diyolar" diye açan, manga okumamış genç bünyeler zarar görebilir. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 00:11 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bleach 125 http://yhbt.mine.nu/t/b125.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar