Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

said:
yeni açılış güzel olmuş...
şarkı pekte iyi sayılmaz ama çizimler kesinlikle hasta. Bide bir açılış animeyi bu kadar mı spoilerlar ya

bunu demeseydin acilisi eftalcan yapti derdim

namideger spoiler king

"agbiii su animeyi izle sonunda katil usak cikiyo kizda bahcivanla kaciyo eki eki"

ehaha

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 14:57 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Ichigo coşuyo yavaş yavaş. Koçum benim be ajkfsdfs
Meğer neymiş, savaşmak için mutlaka bi sebep arıyomuş, güçsüzlüğünün sebebi de buymuş.
Kenpachi hep diyodu bunu zaten, savaşmak için savaş diye. Hiç bankai kullanmamış bi adam bu. Bütün gücü burdan geliyo, içgüdüden. Ichigo dinleseydi onu şimdiye Aizen'i doğruyodu asfd
Neyse, sonraki bölüm gerçekten daa güzel olcak. Kenpachi'nin zillerini duyduk, çok gral bi dövüş bizi bekliyo.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]evet japonya'da golden week vardi malesef 1 hafta gecmek bilmedi bekliyorum merakla yeni chapteri,ki ichigo'nun sona birakilacagina katilmakla beraber söyle bi durumda olabilir : ichigo'ya ne oldugunu[yani o karanligin ichigo'yu sarması olayini aydinlatir bi] gosterir sonra ishida'yla isi bitirdikten sonra geri doner ichigo ve inoue+grimmjow a[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...