Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şu manga ilerlesede normal hikayeye dönsek böyle filler tarzı olaylarla kasmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Daha 67. bölüm çıkmamış gerçekten de. Japon televizyonlarında kaçıncı bölüme kadar yayınlandı? Yoksa bi bölüm tvde yayınlanır yayınlanmaz fansub olayına mı sokuluyo? Öyleyse, daha çok bekleriz. Seri 100 bölüme varır kanımca; eğer dediim gibiyse tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mangaya yetişiyor anime. Her durumda filler bir yerlerden çıkmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bleach her salı akşam üstü yayınlanıyor japonya'da, çarşamba sabahı genelde fan-sub ı çıkmış oluyor (Ör. 67.bölümün fan-sub ı bu sabah vardı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Evet çıkmış başladım indirmeye. Bakalım neler oluyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 71. bölümdeyiz kimseden ses soluk çıkmıyor yahu (ah filler ah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Burdayız biz ama sessizce izliyoruz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 fillerlar baymaya başladı ondan kiimse bişi yazmıo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bu vampir ve mod. soul bölümleri filler mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 evet maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bende diyordum neden bu kadar bayık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 manga ilerlesede animenin tadı yerine gelse, bounto olayı gene idare eder, modified soul filler ları acaip bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 genede Naruto filler'larin yaninda mukemmel bile derim ben. en azindan mangaka anime yapimiyla yakindan ilgili, Naruto animatorleri gibi basibos birakilmamislar, gene neresinden baksan karakterlerle baglantisi olmayan seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Aşırı sıkıcı geçmeye başladı bu fillerlar. Resmen "20 dakikada sıkıntıdan patlayın" tarzı bi eğitim programı halini aldı. Arada konuyu açmaya devam ediyo ama; [spo]yarım kalmış bi dövüş ve adam kaçırma için koskoca 20 dk harcanmış.[/spo] Ayıptır ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keskin Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ben 49. bolmdeyim bu aksam 55 e gecerimm herhalde ama 71. bolum var,bu arada ARKADASLAR BUNU SEVDIYSENIZ MUTLAKA NARUTO VEYA FATE/STAY NIGHT i tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ilk 15 bölümü indirdim dün gece, hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 naruto bitirdim şimdi buna başlıyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bleach>naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yok oyle bısey fıllerları bıtsın naruto roxxor olur yıne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ilk 10 bölümü izledimde, naruto daha iyi bence. buda fena değil ama izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bleach ilk 10-15 bölümden sonra asıl konuya giriyor. İlk bölümlerde bende sonrakilerinin tadını alamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bleach lisanslanmış umarım bazıları sublamaya devam eder... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 eder eder merak etme^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 lunar bırakır ama dattebayo devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bleach Society de birakti galiba hala cikarmadilar 72. bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar